من فکر نمیکنم دیگه تاخیری در کار باشه ، چون کنسرتش هم قطعی شده یحتمل آلبوم رو در همین روزهای پیش رو وارد بازر خواهند کرد .
Printable View
من فکر نمیکنم دیگه تاخیری در کار باشه ، چون کنسرتش هم قطعی شده یحتمل آلبوم رو در همین روزهای پیش رو وارد بازر خواهند کرد .
میگم اگه ریلیز آلبوم مثل محسن چاووشی بشه چه کنیم؟دانلود کنیم بعد فرداش بریم بخریم؟
من دوست دارم اولین بار آلبوم رو از سی دی اورجینالش گوش بدم
خب شما میتونی دانلود نکنی و بعدا بری بخری .نقل قول:
ولی من دانلود میکنم و میحالم :n02::n19:
نه من اصلا دانلود نمیکنم.شده 2روز بیشتر وایمیسم و بدن دردش رو میکشم :n02: ولی حتما میرم میخرمش و بعد گوش میدم
من تهرانم فکر میکنم همون روز که ریلیز بشه تو تهران راحت پیدا بشه و همون روز بخرمش و دیگه لازم نیست منتظر بمونم تا بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدهای پیشواز تا انتشار آلبوم غیرفعال هستند !
البوم اومده؟؟؟:n13:
خیر . خیلی نزدیکه . بوش میاد :n02:نقل قول:
سلام
من مجید خراطها رو خیلی دوست دارم ولی این کارش رو نمیتونم قبول کنم بابا بی نهایت سوژه برای خوندن وجود داره چرا اهنگ های قدیمی رو باز میخونه ، خواننده باید هی بروز بشه تغییر کنه، نه اینکه هر دو سال یک بار اهنگ رو از نو بخونه و انتقاد دیگرم هم اینه که میشد یک کاور خیلی خیلی قشنگ درست کنن ، کاور فعلی رو کسی طراحی کرده که شاید در طراحی مبتدی هم نیست حیف بخدا !
واینکه چرا دمو داده نمیشه ! اگه قرار شنبه بیاد به نظرتون لازم نیست زمان دقیق البوم حداقل چند روز قبل به صورت رسمی اعلام شه مثل همه خواننده ها؟
امیدوارم اولین البوم مجاز مجید خراطها برای خودش و ما خاطره انگیز باشه :n16:
فردا 5شنبه س پس چی شد؟قراره شنبه بیاد؟قضیه چیه؟
توی سایت رسمی شون مدیر سایت گفته بود شکرت پخش کننده به ما اعلام کرده شنبهنقل قول: