سلامنقل قول:
اون سوال دومت رو نمیدونم ولی بن موقت از 1 روز هست تا 2 سال ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
اون سوال دومت رو نمیدونم ولی بن موقت از 1 روز هست تا 2 سال ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته
شما هم که صفحه مدیریت ویبلتن را آوردی...
الآن که اون منوی مدیریتی رو دیدم میتونم حدس بزنم که بن های موقت بالای 1 سال باید خیلی کم کاربرد باشن، چون طرف تا اون موقع یا کلا از فروم میره یا از یه یوزر دیگه استفاده میکنه.
فکر کنم بن دائم به صرفه تر و اطمینان بخش تر از بن های موقت این چنین طولانی باشه.
سلام دوستان سواله اولمو که هیچکی جواب نداد:37: لااقل این یکی رو جواب بدید آقا این pictures & albums چیه تو community و چرا من نمی تونم برم اونجا؟؟؟ یه سواله دیگم اینکه کی میتونم فایل پیوست کنم؟
حالا اگه خواستید سواله اولی رو هم جواب بدید این بود که html کد چیه.
ممنون:20:
picture & album که مخصوص مدیران هست. اگر توی پروفایل ادمین میثم رفته باشی توی قسمت آلومش چی گذاشته.نقل قول:
نه خیر شما نمیتونید فایل پیوست کنید این امکان برای همکاران و مدیران انجمن هست اگر قرار بود همه ی کاربران فایل پیوست کنند میدونی به چه قدر هاست نیاز هست.
html هم همون لینک کردن نوشته های شماست که اونم ایشالله هر وقت همکار شدی اونم روشن میشه.
سوالی بود در خدمتم
خیلی ممنون دوست من حیف که تشکر غیر فعاله وگر نه یه چند تایی تشکرم میکردم.:31::11::11::11:
سلام
یکی هم جواب منو بده:41:
البته جاش که اینجا نیست ، ولی:نقل قول:
با مشخصاتی که شما دادی که نمیشه چیزی یافت ، اینا لیست بخشی از سایت های File Sharing رایگان و محسناتشون:
مدیا فایر: لینک غیر مستقیم ، سرعت آپلود خوب ، دانلود با قابلیت ریزوم ، آپلود تا سقف 100 مگ هر فایل و ... mediafire.com
رپیدشیر: سرعت آپلود خوب ، لینک غیر مستقیم ، سرعت دانلود بالا ، مناسب برای افراد دارای اکانت پریمیوم و ... rapidshare.com
4shared: سرعت آپلود و دانلود خوب ، اختصاص 5 گیگ فضا ، تقریباً بدون محدودیت پهنای باند و تعداد دانلود و ... 4shared.com
و چند سایت دیگه...
سلام
از مطالبتون ممنون اميدوارم كمكم كنه
شاد باشين
سلام
مطلبی مثل >فال روزانه< یا طالع بینی هایی از این دست توی کدوم انجمن و زیر مجموعه قرار میگیره ؟
متفرقه که نیستش ایشالا ؟
ممنون