به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، رافائل مارکز بازیکنی مکزیکی بارسا در مصاحبه ای تمام شایعات موجود مبنی بر ترک بارسا را رد کرد و از ماندن در بارسا احساس رضایت دارد. بعد از پیروزی برابر جامایکا در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی وی در مصاحبه ای از وضعیت خود گفت: «من از ماندن در بارسا احساس رضایت دارم. هدف من بازی کردن در بارسا بود و مربی هم از من چنین تقاضایی کرد. من اعتقاد دارم بعد از 2 فصل ناکامی، تیم فشار سنگینی را تحمل میکند. البته به عنوان بازیکن قول می دهم تمام جام های پیش رو را از آن خود کنیم. این یک رقابت مهم برای من محسوب می شود و من یکی از بازیکنهای با تجربه بارسا هستم و می خواهم با تمام وجود برای این تیم بازی کنم.»
شایعاتی مبنی بر ترک وی در تابستان به گوش می رسید، اما این بازیکن تاکید کرد که با پپ گورادیولا جهت ماندن در بارسا به توافق رسیده است: «قبل از شروع فصل ملاقاتی با وی داشتم هر دو نظرات خود را بیان کردیم. این ملاقات به خوبی به پایان رسید و من توانستم اعتماد مربی رابرای ماندن در تیم جلب کنم.»
وی سپس در مورد نگرانی از خریدهای جدید و احتمال نیمکت نشینی در تیم گفت: «این موضوع باعث نگرانی من نمی شود. من همیشه به سختی کار کرده ام تا یکی از اعضای مهم تیم شوم.»