ممنون دوست عزيز مشكلمون راحل كردي:11:نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزيز مشكلمون راحل كردي:11:نقل قول:
من هم يه سيو بهتر از اين گذاشته بودم ، ولي نميدونم چرا كسي چيزي نگفت.:18:نقل قول:
به احتمال زیاد نسخه ی اصلی تا 4 روز دیگه میاد چون 28 مارس برای اروپا ریلیز میشه و به احتمال قوی لینک تورنتشو تو سایتهای مخصوص تورنت و دانلود بازی میزارن پس تا آمدن نسخه ی اصلی چیزی نمونده از همین الان شماره ی معکوس برای بهترین بازی شروع شد.
موفق باشید.:46:
شما که میگید تا چهار روز دیگه نسخه اصل می یاد حالا ما که این نسخه خراب رو داریم از کجا باید بفهمیم اصله یا اصل نیست شاید همین نسخه تقلبی رو به ما هم بدن بگن اصله اگه راه حلی دارید بگید
ای کاش یه راهی باشه ماها که بازی غیر اصلی رو خریدیم با دانلود یه فایلی بتونیم کاملش کنیم.درست مثله اون فایله روسی که در واقع همین کار رو می کرد!
بابا بازی قرار 20 فروردین یعنی 8 april ریلیز بشه ...فکر نکنم 4 روز دیگه بیاد
الان اين نسخهايي كه در بازار هست همش خرابه هست......حداقل 2 يا3 ماه طول ميكشد تا نسخه اصلي به دست ماهها برسد
با سلام
من نمي دونم اين سيستمم چه مشكلي داره كه اين بازي assassins creed رو با بدبختي بايد بازي كنم
من مجبور شدم بازي رو تقريبا در حد low اجرا كنم تا هم بازي روون باشه وهم گرافيكش زياد تابلو نباشه:13:
ولي بازهم تيك ميزنه ناجور در حدي كه وسط بازي يكدفعه ارور ميده...البته اون ارور نه!:27:
اينم سيستمم:
vga:geforce 8400gs 512
cpu:amd athlon(tm) 64 x2 dual core processor 4000
ram:3GB
Windows XP service Pack 2
راستي من تونستم شهر اورشليم را با يك كلك تا برزخش ببرم ولي بقيش اصلا نمياد
شما هم اگر كلكي بلديد بكار ببريد تاشايد ادامش بياد
با تشكر:11:
دوست عزیز سیستم شما خوبه به جز کارت گرافیک .نقل قول:
با سلام
من نمي دونم اين سيستمم چه مشكلي داره كه اين بازي assassins creed رو با بدبختي بايد بازي كنم
من مجبور شدم بازي رو تقريبا در حد low اجرا كنم تا هم بازي روون باشه وهم گرافيكش زياد تابلو نباشه
ولي بازهم تيك ميزنه ناجور در حدي كه وسط بازي يكدفعه ارور ميده...البته اون ارور نه!
اينم سيستمم:
vga:geforce 8400gs 512
cpu:amd athlon(tm) 64 x2 dual core processor 4000
ram:3GB
Windows XP service Pack 2
راستي من تونستم شهر اورشليم را با يك كلك تا برزخش ببرم ولي بقيش اصلا نمياد
شما هم اگر كلكي بلديد بكار ببريد تاشايد ادامش بياد
با تشكر
اونم چون TurboCache هست .
یعنی رم از خودش نداره و از سیستم میکشه .
اگه کارتتو عوض کنی مشکلت حل میشه .
نقل قول:
خيلي ممنون:10:
پس بلاخره بايد پول خرج كنيم:19: