خوب با اجازه ما هم بنقديم:
نقد بنده به دو بخش تقسيم ميشه:1- خصوصيات مثبت فعاليتها 2-چيزايي كه به نظر من بهترشم وجود داره
اول دو رو ميگم:
-قبول دارم كه كارت خيلي سخته و با افراد زيادي در ارتباط هستي اما من به هركس ديگه اين همه پ خ و.... داده بودم الان اينقدر با هم رفيق شده بوديم كه داشتيم توي كافي شاپي چيزي فوتبال بازي ميكرديم يعني در اين حد رفاقت بالا گرفته بودا.
-يه پ خ بهت حدود 6 ماه پيش دادم البته از خيرش گذشتم اما هنوز هم جوابي جز اين دريافت نكردم: هر وقت وقت كردم يه نگاهي بهش مياندازم (قبول دارم كه وقت نداري ولي خوب قول نده مردم رو الكي دلخوش نكن)
-اين نقد بيشتر برميگرده به اطرافيانت...البته اصلش به خودت برميگرده فرعشم به خودتا....ولي دوستاي زيادي كه داري بهش دامن زدن اونم اينكه يه جمله عجيب گفته بودي توي يه تاپيكي كه من هرچي فكر كردم نتونستم هضمش كنم كه با چه استدلالي گفته شده؟عجيبتر اينكه جز يكي يا نهايتا دو نفر كه مخالف شما بودن بقيه فرت و فرت جمله شما رو نقل قول كرده بودن و عبارتايي مثل: 100% ، تاييد ميشه ، كاملا ، موافقم و....رو زيرش چسبونده بودن البته دليل اينكه من با شما در اون تاپيك مخالفت نكردم و اينا رو اونجا نگفتم اين بود كه وقتي رسيدم تاپيك قفل شده بود جمله هم اين بود:
"عزيز نماز خوندن و روزه گرفتن ربطي به مذهبي بودن نداره":18:
-درسته كه كارات زياده اما چرا توي انجمن فيلم فعاليت علمي و تئوري چنداني نداري؟مثلا بياي مبحثي رو در سينما آموزش بدي و...البته بعد نرمافزاري فعاليتت استثناي خيلي خوبيه.
-يه نقد ديگه كه بعيد ميدونم قبول كنه...(از امضاش معلومه)اينه كه ميتونه توي عكسايي كه توي پستها يا امضاهاش قرار ميده ... يه تجديدنظي انجام بده (البته بدون اينكه ديگران رو متهم كنه كه :بچهاند و...(يه چنين عبارتي يا چيزي شبيه اينو ازت ديدم اگه اينطور نيست ببخشيد)
-چرا اينقدر در پي سي فعالي؟همه نگران كمرنگ شدن فعاليتتن اما من خوشحالم باور كن!!!درسته پي سي يكي از اركان خودشو از دست ميده اينو تعارف نميكنم اما پسر جون(چون ازم كوچيكتري اينطور گفتما)فكر زندگي خودت باش فكر آينده ...(البته تناقضي با نقداي قبلي ممكنه احساس كني كه من همينجا شفاف سازي ميكنم : نقد اصلي همين بنده حالا اگه اينو گوش نميدي و ميخواي به فعاليتت ادامه بدي خوب نقداي بالا رو هم مد نظر داشته باش و به قول شاعر همچنان كه هستي در فعاليتت:"مردانه باش")
-
حالا اولي رو ميگم:
-يك اعتراف كه تا حالا نگفتم و اونم اينكه اصلا دليل فعاليت من بخش فيلم بود و اون زمان كه اينترنت پر سرعت داشتيم بهرهي خوبي ازش بردم و واقعا انجمن رو خيلي خوب و مفيد داري اداره ميكني ممنون از اين بابت.
-هيچ پ خايي رو بي جواب نميزاره واقعا اخلاق خوبيه و معمولا كوتاه و مختصر جواب ميده
-انجمنش نظم خيلي خوبي داره
-اعتماد به نفس فوقالعده ايي داره توي مسابقات عموما اينطور شركت ميكنه: "جواب:..."
-رفتار ايشون نشون ميده خيلي ها از مديراي با جذبه خوششون مياد چون فوق العاده طرفداراي زيادي داره ...ما كه بخيل نيستيم اينو ميذاريم توي بخش اول نقدمون
-درسته كه مديره و خيلي سرش شلوغه اما به خيلي از تاپيكا و انجمنا سر ميزنه و شركت ميكنه و توي اونا پست ميده...مثلا عكس بچگيهاي اعضا پي سي كه من عكس گوگوري مگوري و خوشگل دوران بچگيش رو سيو كردم پس در بخش اول خوشتيپي رو هم اضافه ميكنيم.
-احساس ميكنم اصلا خودشو به عنوان مدير نميگيره
-خيلي چيزاهاي ديگه كه بقيه دوستان گفتن
البته چون در مورد مسئوليت هاي ايشون توي انجمنهاي ديگه ميخواستم صحبت كنم اما در پست قبلي دهن مارو بستن ديگه صحبتي نميكنم و فقط لقب:"مامورمخفي پيسي" رو بهش ميدم.
اميدوارم چيزي رو جا ننداخته باشم
اين از نقد ما اميدوارم مفيد بوده باشه و باعث رنجش خاطر نشده باشه كه:
نكتهها چون تيغ پولاد است تيز
گر نداري تو سپر ، واپس گريز
پيش اين الماس بي اسپر ميا
كز دريدن تيغ را نبود حيا
مولانا
با توجه به اينكه نقدهاي امين يكم متفاوت بود اگه نقدها با توهين همراه بوده به شخصه به عنوان مسئول تاپيك ازت عذرخواهي ميكنم البته باور كنيد پست هيچ كدوم از دوستان منظورم نيست چون من خيلي از نقدها رو نخوندم خصوصا اونا كه طولاني بود فقط چون جناب آكوا خبر بي سابقهايي در طول فعاليت اين تاپيك داد و اونم قفل شدن اون براي چند ساعت بود احساس كردم ممكنه مشكلي بوجود اومده باشه
خوب حالا منتظر افشاگري من باشيد.!!!:21: