دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم
ps2 فیلم واهنگ رو اجرا میکنه یا نرم افزار خاصی باید روش نصب شه؟
ممنون از راهنماییتون
Printable View
دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم
ps2 فیلم واهنگ رو اجرا میکنه یا نرم افزار خاصی باید روش نصب شه؟
ممنون از راهنماییتون
فیلم دی وی دی و سی دی صوتی پخش می کنه
برای فیلمهای دیوکس ، ام پی 3 و عکسهای jpg هم برنامه مخصوص داره.
بله این کنسول فیلم پخش میکنه ولی فقط دی وی دی ولی با بعضی دی وی دی ها هم مشکل داره(معمولا اونایی که منو ندارن یا ...) و همچنین سی دی صوتی رو هم اجرا میکنهنقل قول:
ولی برایه بقیه فرمت ها باید از نرم افزار مخصوص استفاده کنی که من خیلی وقت پیش تمام نرم افزار هاش با نرم افزار گیم شارکو توی یک دی وی دی دیدم نمیدونم الانم هنوز هست یا نه(ولی بهت توصیه میکنم به جز فرمت هایه خودش دنبال بقیه نباش:31:)
در ضمن اجرایه همون دی وی دی ها هم احتیاج به لنز قوی داره (چون اگه لنز دستگاهت کار کرده و ضعیف باشه فیلم ها به خوبی اجرا نخواهند شد و همون طور هم که میدونید پلی استیشن 2 لنز حساسی داره)
سلام یه سوال داشتم
یه سی دی ps1 رو تو ps2 بازی کردم اما موقع سیو مموری کارتو نمیشناخت
برای سیو کردن باید مموری sp1 داشته باشم ؟
بله memory card خود PS نیازهنقل قول:
پی اس تو بنده که وقتی مموری پی اس وان میندازم ، موقع سیو کلاً هنگ می کنه باید ریستش کنم
دوست عزیز مموری ps1 با کنسول ps2 زیاد سازگار نیستنقل قول:
پی اس تو بنده که وقتی مموری پی اس وان میندازم ، موقع سیو کلاً هنگ می کنه باید ریستش کنم
نقل قول:
ای بابا.
ربطی به جنس مموری نداره؟
میثم جان منطورت به همه کنسول های PS2 هست ؟نقل قول:
چند سال قبل که خودم داشتم مشکلی نداشت گه گاهی که PS رو تجدید خاطره میکردیم روش :31:
فکر کنم با این ps2 بزرگ ها مشکل نداشته باشه ولی خودم که از این کوچولو ها داشتم سیو رو میخوند ولی میخواستی سیو کنی نمیکرد. واسه هر کسی یه مشکلی پیش میاد دیگه.نقل قول:
میثم جان منطورت به همه کنسول های PS2 هست ؟
چند سال قبل که خودم داشتم مشکلی نداشت گه گاهی که PS رو تجدید خاطره میکردیم روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوزه که هنوزه عاشق مزرعه دار ps1 هستم و همین پار سال تو psp تا سال 2 رفتم ولی زن گیرم نیومد دیگه وقت مخ زنید نداشتم چون دیگه تو psp چیت نداشتیم دیگه(میدونم ربطی به موضوع نداشت ولی با حرف پدارم جان یاد این موضوع افتادم)