m_s20 ميلتون به دست من نرسيده (ببخشيد كه مجبورم اينجا جواب بدم)
يه پيشنهاد براي اونهايي كه برونفكني ميكنند دارم حتما به بدن خودتون نگاه كنيد منظورم بدن مثاليه(من اولين بار كه نگاه كردم خيلي ترسيدم)
Printable View
m_s20 ميلتون به دست من نرسيده (ببخشيد كه مجبورم اينجا جواب بدم)
يه پيشنهاد براي اونهايي كه برونفكني ميكنند دارم حتما به بدن خودتون نگاه كنيد منظورم بدن مثاليه(من اولين بار كه نگاه كردم خيلي ترسيدم)
بدون شرحنقل قول:
نوشته شده توسط Balrog
:sad:
:)
:biggrin:
:laughing:
دوست عزيز به نظر من يك قد بزرگ كه مي توني توي اين راه برداري اين كه باور كني تو در كمال هستي كه اين خيلي سخته اميدوارم موفق بشينقل قول:
نوشته شده توسط carol
سلام دوستان عزيزم
دو سه شب قبل يه قضيه اي برام اتفاق افتاد براتون بگم
من هر شب حدود ساعت 11 تمرين خود هيبنوز انجام ميدم دليلشم اينه كه سرو صدا كمتره و خونواده هم خواب تشريف دارن اون شب خيلي خوابم ميومد برا ي همين زودتر تمرين رو شروع كردم و به خاطر اينكه خيلي خوابم ميومد سريع رفتم توي مرحله الفا و بدنم شروع كرده به بي حس شدن و واسه اينكه اون مرحله خيلي بدن أروم و راحته بيشتر تو اون حالت موندم فكر كنم يه ساعتي شد
ساعت حدود 12 پدرم اومد خونه يه گوني بزر گ برنج هم با خودش اورده بود بعد يكراست اومد سراغ من كه برم سر اونو بگيرم بيارم توي اتاق منم در حال هيبنوز عميق خوابم برده بود اومد بالاي سرم و منو صدا كرد و بيدار شدم جاره اي نداشتم جز اينكه بلند شم اومدم پامو بلند كنم احساس كردم اصلا پايي در كار نيست! حالا باباهه هم بالاي سر م وايساده بود كه بلند شو پس ! هي مي گفتم باشه الان ولي نميشد اصلا پامو حس نميكردم دستام گذاشتم روي قالي بلند شم دستام جليز و بليز ميكرد! بابامم كه ول كن نبود
به بابام گفتم شما برو من الان ميام با هزار بدبختي و تلقين پاهامو حركت دادم ولي وقتي بلند شدم انگار رو هوا راه ميرفتم
ولي جالب اينجا بود كه اصلا نفهميدم گوني چهل كيلويي بلند كردم انگارزورم چند برابر شده بود!!!
براي منم اتفاق افتاده ، من به اين نتيجه رسيدم كه اگه توي حالت آلفا به طور عميق فرو بري به بي وزني ميرسي يعني وقتي بخواي بلند بشي اينقدر سبك ميشي كه انگار داري پرواز ميكني كه البته من با ريلكسيشن به اين حالت ميرم
غذلی جن
اکثر اطلاعاتی که انسانها از جن دارند، محدود به همون چیزهایی ست که در قرآن اومده. اینکه از آتش ساخته شدند، زاد و ولد دارند و ... اگر دوست دارید خصوصیات عمومی که در قرآن اومده از جن بخونید، به نتایج سرچ گوگل سری بزنید.
من مدتها دلم می خواست چیزهایی خاص تر در مورد خصوصیات جن ها بنویسم. چیزهایی که افراد کمی می دونند. اما چون پست طولانی می شه، مجبورم در چند قسمت مطالب رو بذارم. اولین قسمت را به غذای جن اختصاص می دم.
جن ها علاوه بر باقی مونده ی گوشت روی استخوان،غذاهای دیگه رو هم می خورند، پلو، گوشت، شیرینی، ترشی، تنقلات و ... می تونن حتی از داخل بدن آدم غذا رو بردارند. من گاهی با جنی جایی می رفتم، اونجا نمی شد که خودش غذا رو برداره چون غیب شدن غذا باعث ترس می شد، مجبور می شد از گلوی من بخوره. من غذا رو کمی می جوم و قورت می دم، غذا تا یکی دو سانت از گلوم پائین می ره و بعد ناپدید می شه. البته این مناسبه مهمونی های شلوغه که کسی متوجه نشه سه چهار پرس غذا خوردم و هنوز گرسنه م! این روش به دلیل مشخص برای جنها چندان دلپذیر نیست، فقط در صورت اجبار چنین کاری می کنند. این روش با روشی که جن بدون اجازه غذا رو بعد از وارد شدن به معده یا روده بر می داره فرق می کنه. در روش اول ضرری وجود نداره اما در روش دوم بدن صدمه می بینه.
غذایی که جن ها علاقه بسیار زیادی به خوردنش دارند، جگره. معمولا به عنوان پاداش کارایی که انجام می دن، در کنار خواسته هاشون چند دست دل و جگر هم می خوان. درمورد پاداش خواستن جن ها در پست جن زدگی می تونید بیشتر بخونید. و یک چیز که خودم وقتی شنیدم خیلی منقلب شدم اینه که جن های کافر از خون افرادی که مشروب نوشیده باشند، مصرف می کنند و با این کار آسیب زیادی به سلامت عقل انسان می زنند.
اگر دوست ندارید احیانا جنی از غذایی که شما می خورید استفاده کنه، با بسم الله بخوریدش. در اینصورت نه از گلو، نه از داخل بدنتون نمی تونه برداره. در مورد آب هم صدق می کنه. یک روش بسیار خوب در مورد آب خوردن اینه که آب رو حداقل در سه مرحله سر بکشید، برای شروع هر مرحله بسم الله و در پایان هر مرحله الحمدلله بگید. یکی از نتایج این آب که منو شیفته کرده اینه که تا حدود دو روز ( یعنی 48 ساعت ) جن های کافر نزدیک نمی شن. کلا هر چیزی رو که جایی می ذارید اگر با بسم الله همراه کنید، جن ها بهش دست نمی زنند.
شاید این سوال براتون پیش بیاد که اگر جن ها غذایی که ما بدون بسم الله می ذاریم داخل یخچال می خورند چرا غذاهامون سرجاشه، چرا غیب نمی شه؟
دلیلش اینه که: در مواقعی که غیب شدن غذا تابلو باشه، اولا جن ها تمام غذا رو نمی خورند کمی باقی می ذارند و برای اینکه کم شدنش معلوم نباشه جن های کافر یک کار زشت که بنظر خودشون جالبه می کنند یعنی داخل غذا استفراغ می کنند تا مقدار غذا به اندازه اولش بر گرده. اینکه چطور کاری می کنند تا این استفراغ به شکل غذا بنظر بیاد و حتی مزه ش هم عوض نشه من اطلاعات ندارم ولی اصل قضیه را با چشمای خودم دیدم. حالا باور هم نمی کنید برای احتیاط هم که شده بد نیست یه بسم الله همراه غذا کنید!
جن ها گوشت انسان نمی خورند. اما گوشت حیوانات را چرا. جن های کافر گوشت را نپخته می خورند، جن های خداپرست برعکس.
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستای خوبم
بچه ها می خواستم یه تجربه در باره بیداری نو خواب بهتون بگم , البته شاید درست نباشه اما در مورد من که صادق بود اونم اینه که با متوقف کردن نوشتن خوابهام درصد بیداری توی خوابم هم کم و کمتر شد تا جایی که حالا به یک بیداری در دو هفته رسیده ؛ خب توصیه من به علاقه مندان تو این زمینه اینه که از نوشتن خوابهاشون غافل نشن و اونا دست کم نگیرن کاری که من کردم و الان از نتیجش واقعا پشیمون هستم.
موفق باشید.
واقعا مطالبتون جالب بود ولي ببخشيد مي خواستم بدونم آيا نوع غير كافر آنها هم بدون اجازه از غذا يا آب ميخورند
ميشه تفاوت هاي بيشتري براي دو نوعشون ذكر كنيد تا بشه از هم ديگه تشخيص شون داد
خوب اصولا به اين نميگن خواب رفتن عضوی از بدن؟!!نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من فرهاد هستم وتازه با این تایتک آشنا شدم