كسي خبر نداره بالاخره اين قانون كه اگه از يه خانواده دو نفر رفته باشن سربازي فرزند سوم معافه چي شد؟!
كسي خبر نداره بالاخره اين قانون كه اگه از يه خانواده دو نفر رفته باشن سربازي فرزند سوم معافه چي شد؟!
فعلا تو کمیسیون امنیت مجلس تشریف دارن!!:31:نقل قول:
سلام
دوستان کسی از این قانون جدید که تلویزیون اعلام کرد خبری نداره ؟
من رفتم پلیس +10 و کلانتری گفتند فعلا چیزی به ما بخشنامه نشده .
من شنیدم کسانی که تک پسر هستند و خواهر مجرد توی خونشون دارند معافند ، آیا درسته ؟ اگه کسی اطلاعات جامعی راجع به این مساله داره خواهش می کنم بگه .
صفحه قبل دوستان توضیح دادن.:11:نقل قول:
دوستان این جا موند::31:
یک کسی با گذرنامه تا 29 اسفند(اجازه ی خروج از کشور تا 88/12/29) امسال می تونه از کشور خارج بشه و الان هم شک داره کی بره حالا اگه اون 20اسفند بخواد بره ایراد نمیگیرن که بگند 10روزت مونده کجا می خوای بری یا کاری ندارند؟
عزیز میخوای دقیق به جوابت برسی باید زنگ بزنی نظام وظیفه..نقل قول:
مطمئن نیستم ولی تا آنجا که یادمه باید زمان برگشتتان تا قبل از اتمام اعتبار گذرنامه تان باشد.نقل قول:
سلام!
آقایان یه سوال داشتم
من هنوز مشمول نشدم
و میخوام برای ادامه تحصیل به خارج از کشور برم
کی میتونه شرایط گذر از این سربازیو همرو بهم بده؟؟؟؟
ممنون میشم!
این قوانین جدید که برای حذف قانون 3 برادری هست چه جوریه؟نقل قول:
به گزارش ایسنا وی با بیان اینکه شورای نگهبان 14 ایراد به طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی وارد کرد افزود: یکی از مشکلات این طرح مربوط به مدت خدمت سربازی که بنا بود 24 ماهه و نسبت به میزان مدرک تحصیلی دو ماه به دو ماه کم شود که بنا بر آخرین هماهنگیهای صورت گرفته در این رابطه این تبصره حذف شد و بر این اساس زمان خدمت سربازی تا پایان سال 89 به همین روال حال حاضر خواهد بود.
وی در ادامه از حذف بند مربوط به معافیت سه برادری در طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی خبر داد و گفت: همچنین بر اساس آخرین هماهنگیها، موضوع معافیت داماد و نوههای خانواده شهدا که فرزند پسر نداشته باشند هم حذف شده است.
من سوالم اینه که معافیت 3 برادری تا چه زمانی اجرا میشه؟
تا پایان سال 88 ؟ یا تا پایان سال 89؟
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
این قوانین جدید که برای حذف قانون 3 برادری هست چه جوریه؟نقل قول:
به گزارش ایسنا وی با بیان اینکه شورای نگهبان 14 ایراد به طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی وارد کرد افزود: یکی از مشکلات این طرح مربوط به مدت خدمت سربازی که بنا بود 24 ماهه و نسبت به میزان مدرک تحصیلی دو ماه به دو ماه کم شود که بنا بر آخرین هماهنگیهای صورت گرفته در این رابطه این تبصره حذف شد و بر این اساس زمان خدمت سربازی تا پایان سال 89 به همین روال حال حاضر خواهد بود.
وی در ادامه از حذف بند مربوط به معافیت سه برادری در طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی خبر داد و گفت: همچنین بر اساس آخرین هماهنگیها، موضوع معافیت داماد و نوههای خانواده شهدا که فرزند پسر نداشته باشند هم حذف شده است.
من سوالم اینه که معافیت 3 برادری تا چه زمانی اجرا میشه؟
تا پایان سال 88 ؟ یا تا پایان سال 89؟
اگر تصویب بشه-> آخر 89 اجرا میشهنقل قول: