تجسس از ویژگی های بارز یک فرد ایرانی است. :biggrin: خیر ولی به آمریکا، چین، فرانسه و سوئد سفر کردم.نقل قول:
Printable View
تجسس از ویژگی های بارز یک فرد ایرانی است. :biggrin: خیر ولی به آمریکا، چین، فرانسه و سوئد سفر کردم.نقل قول:
راستش من خودم شخصا به امریکا سفر نکردم اما به المان و فرانسه سفر داشتم!نقل قول:
خدایی بخوام حتی برای دشمن خودم توصیه مهاجرتی کنم بهش میگم فرانسه نرو، چه برسه امریکا
باز المان یه خوبی های داشت ، زود شب میشد و هواش سرد بود و خیلی مواقع ابری ولی بوی بدی که تو فرانسه به بینی ادم میخوره تو المان نمیخورد...
ادرارِ سربازانِ منجیانِ راهِ آزادی روی اجساد افغانستانی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین ادرار، نصیب تمامِ لیسندگان غرب.
دورانِ خفقان و پر از جنایات افغانستان در دولت دکتر نجیب:
ببینید مردم افغانستان چه غذابی میکشیدند در دوران دکتر نجیب
و در نهایت مردم افغانستان با الطاف غرب نجات پیدا کردند. به این شکل:
آهان گفتم اگه اونجای یه اسپیدتست از سرعت اینترنت موبایل برامون بزاری ببینیم چطوره چون شنیدم پوشش دکلها 5g خیلی گسترده شده میخواستم ببینم سرعتش چقدر هستنقل قول:
فکر کنم سرعتی معادل ۱ گیگابیت بده اونجا البته شرکت به شرکت باس فرق داشته باشه البته مثل ایران هم حداکثری نمیدن دوستی دانمارک دارم میگه سرعت ۴ جی بسته به اون چیزی که میخری هست این طور نیست حجم فقط بخری ، حجم در کنار سرعت!نقل قول:
تو تهران چندسال پیش چندتا دکل 5g زدن یه مراسم و اسپیدتست گرفتن بعد هم دکلها را خاموش و غیرفعال کردننقل قول:
به بوی فرانسه خوب اشاره ای کردی :biggrin: زمانی که فرانسوی ها به خاطر اینکه شهرهاشون بوی ادرارِ مونده و عفونت میداده و مشغول ساختن ادکلن و عطر بودن، تو ایران حمام های عظیم و خیلی قشنگ هم نظر معماری هم از نظر کارایی ساخته میشدن. الان هم حمام های قدیمی؛ یکی از عناصر معماری ایران محسوب میشن.از بس حمام و نظافت و پاکیزکی و تمیزی در فرهنگ گذشته ایران مهم بود؛ شاه نشین و غرفه در حمام ها میساختن!نقل قول:
دوستان اینجا یه انجمن در مورد بحث مسائل اینترنت هست لطفا رعایت کنید
اون برای تست بوده ، همین همراه اول و ایرانسل حداکثر سرعت ۴ جی رو نمیدن، اینکه ادم فکر کنه با ۵ جی قراره اتفاق خاصی بیفته بنظرم یکم دور از عقل باشهنقل قول:
گزارش یک ساله عملکرد همراه اول و ایرانسل