تو ورلد 13 خیلی پراکنه هستیم
راستی کسی میتونیه یه سر بزنه به طرفای من یه روستای خوب برای نوبل نشون بده
Printable View
تو ورلد 13 خیلی پراکنه هستیم
راستی کسی میتونیه یه سر بزنه به طرفای من یه روستای خوب برای نوبل نشون بده
علي جان ديگه اونقدر هم مبتدي نيستم اين يارو كله خره چون باوجو اينكه اسكاتهاش مردن بازم حمله كردنقل قول:
تازه دوبار هم ديشب و 1 بار هم امروز بعد از ظهر حمله كرد ولي چون آقا امير و بسي از هم ترايبي هام ساپورت كردن
اين كله خر بازم اسكات كرد و همه اسكات هاش مردند و بازم همينطوري حمله كرد و فكر كرد عين دفعه قبل ميتونه راحت بياد و لوئياليتي را كم كنه ولي در يك عمليات غرور آفرين و شهادت طلبانه كه من لقب عمليات فجر يك و نيم را بهش دادم تمام نيروهاش و نوبل منش مردند
اونم ميل زد گفت ميدونم خيلي دوستهاي قوي داري ولي تا دو هفته ديگه نوبلت ميكنم منم گفتم من تا 1 هفته ديگه نوبلت ميكنم:21:
فعلا تو دهكده من تا هفت شبانه روز جشن و پاي كوبي هستش از همه شما ها هم ممنونم كه كمكم كردين:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره تو 13 پراكنده ايم ولي بجاش بيشتر ايراني هستيم
فكر كنم به پوينت 60 برسي بتوني يكي رو به ترايب دعوت كني
امين جان چي شد؟
اونجا دوره؟
آقا راستي همتون تو مسابقه شب يلدا تو انجمن متفرقه شركت كنين
سلام به همگی
کسی میدونه تو 13 ان شوالیه به چه دردی میخوره ؟
امشب هم روز تولده منه:20::40::20:
تولدت مبارك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شواليه تا جايي كه من مي دونم تو راند سپيد ساختم فقط 1دونه ميشه ساخت و بقيشم نميونم ولي تو 2 3 تا جنگ كه بيشتر نيرو هام كشته ميشدن اين زنده ميموند
تبریک میگم زائوس.شرمنده من ازون اسمایلا ندارم بریزم وسط پس تبریکام همیشه خشک و خالی هستش
نقل قول:هزاران بار مبارک
ساعت 24:00 امشب هم تولد منه.
چون 480 لیتر بنزین می کنن تو کارت سوختم.:31: