کل ایران یکپارچه شده و همه متمرکز شدهنقل قول:
متاسفانه ترافیک وضع مشخص و دقیقی نداره خود پشتیبانی هم نمیدونه چی به چی هست
استفاده کنین و زیاد روش حساس نباشید تا وضعش شاید درست بشه
Printable View
کل ایران یکپارچه شده و همه متمرکز شدهنقل قول:
متاسفانه ترافیک وضع مشخص و دقیقی نداره خود پشتیبانی هم نمیدونه چی به چی هست
استفاده کنین و زیاد روش حساس نباشید تا وضعش شاید درست بشه
سلام دوستان.
مخابرات مثل شاتل لند، آپلودسنتر رایگان نداره؟ یعنی جایی که فایلهامون رو داخلش به صورت رایگان دانلود/آپلود کنیم؟
من یه جا خوندم اگه از پارسااسپیس و دیتاسنتر آسیاتک فضا بگیریم، دانلود و آپلود روی اون فضا با اینترنت مخابرات، رایگان محاسبه میشه. درسته؟
آقا شما با حجم دزدی مخابرات توی پنل جدید هیچ مشکلی ندارید؟؟
من تست کردم وقتی مودمم خاموشه باز حجم کم میشه!
سلام...
دوستان چند وقتی بود که کلا از adsl استفاده نمی کردم...الان که راه انداختم ، داخل پنل زده طرح زرین 266 (شباهنگ) -5 گیگ ترافیک بین الملل...
توی طرح های adsl مخابرات نتونستم پیدا کنم که این چ طرحی هست و ماهیانه چند گیگ شارژ میشه ، می خوام ببینم این طرح ماهی چند گیگ هست و چه هزینه ای و آیا طرح به صرفه ای هست؟ تشکر
من هم همین مشکل دارم حجم مصرفی عجیب بالاست با مودم سیم کارتی روزانه ۳۰۰ مگ مصرف میکنم اما وقتی از adsl استفاده میکنم حجم مصرفی گاهی بالای ۸۰۰ مگ هم میره مودم هم اصلا وای فا نداره که بگم هک شده واقعا عجیبه:n35:نقل قول:
نقل قول:
واسه منم ظاهرا اینطوری هست ، دیشب تا حالا یک گیگ پریده:n04:
نقل قول:نقل قول:
دوستان موضوع اصلا هک و این داستانا نیست
بحث فقط حجم دزدی و چند برابر حساب کردن ترافیک مصرفیه
باید همه هماهنگ توی 195 شکایت کنیم هرچند نمیشه خیلی امیدوار بود ولی سکوت بدتره
دوستان کسی اطلاع داره این ترافیکای اضافه وضعش چطوره؟ من الان اگه ارزون ترین بسته اش که بسته 12 گیگی هستش رو بخرم چند گیگش ترافیکه بین المللیه؟ مثل قبله یعنی 6 گیگ یا اینکه حالا تقسیم بر 3 میشه و 4 گیگه؟
درودنقل قول:
بسته ها به چهار تقسیم میشه تا بشه بین الملل
دوستان من متوجه شدم چرا انقدر از حجم بسته ها کم میشه شما هر چقدر که از حجم تون کم میشه رو تقسیم بر ۴ کنید حجمی که در هنگام خرید می بینید در واقع حجم ترافیک داخلیه مثلا بسته ۱۲ گیگ که خریدید در واقع همون ۳ گیگ خودمونه که در هنگام خرید در هیچ جا بهش اشاره نمیکنه