دست کم وظیفه اش هست که تبلیغ دروغ نکنه.
اسپید تست میگذارید که سرعت روی 15 مگه. بعد یه بیچاره ای باور میکنه میره سرویس را میخره. دوماه که استفاده کرد مثل سگ پشیمون میشه.
ایها الناس! اگر میتونید adsl بخرید، هرگز سمت وایمکس نیایید.
Printable View
دست کم وظیفه اش هست که تبلیغ دروغ نکنه.
اسپید تست میگذارید که سرعت روی 15 مگه. بعد یه بیچاره ای باور میکنه میره سرویس را میخره. دوماه که استفاده کرد مثل سگ پشیمون میشه.
ایها الناس! اگر میتونید adsl بخرید، هرگز سمت وایمکس نیایید.
من دو روزه دارم از وایمکس مبین نت استفاده میکنم قبلش هم ایرانسل داشتم اینو بگم خیلی بهتر از ایرانسل هست هم از نظز پشتیبانی هم از نظر کیفیت.
در این دو روز سرعت اینترنت 2 مگابیتش از سرعت 90 کیلوبایت داشته تا 200 کیلوبایت اصلا ثابت نیست و شبانه هم دیشب از ساعت 2 تا 8 فقط 650 مگابایت تونستم دانلود کنم ولی اجمالا از ایرانسل خیلی بهتره
این که اصلا خوب نیست! معلوم نیست ایرانسل چی بودهنقل قول:
بله وظیفشه اما کسی نمیگه که ایران تحریمه ! وقتی میخواد دکل بزاره نمیتونه وارد کنه تجهیزاتش رو باید به کی بگه ؟ مگه دسته مبین نت هستش ؟ دسته سران مملکته آقا نه مبین نت ... شما انگار خبر نداری دورت چی میگذره !نقل قول:
آی گفتی....من آخرین راهم وایمکس بود هنوزم دنبال اینم که مشکل فیبر نوری منطقه ما حل بشه تو لیست انتظار مخابرات و چندین isp هستم.خدایا...نقل قول:
تحریم رو که ما مردم داریم با روح و جانمون احساس میکنیم و همون سران هستند که براشون تاثیری نداره.اینترنت هم یه نمونشنقل قول:
--------------
دوستان راهی دارید که بتونم سرعت wifi رو محدود کنم؟
من اخیرا قطعی هام خیلی زیاد شده.مودم رو که خانوش روشن میکنم درست میشه.کسی همچین مشکلی داره؟راه حلی پیشنهادی؟
بله این چند وقته من هم داشتم.نقل قول:
:sq_11:
من همیشه این مشکل را دارم. انگار تا میآم روی خط، یه نفر میآد ایپی را عوض میکنه. بعد از 5 دقیقه مجبورم خاموش و روشن کنم.نقل قول:
آقا من از وقتی که طرحمو تغییر دادم کم نمیکنه ۱ ماه ۲مگ داشتم با ترافیک ۲ گیگ
بد از کلی استفاده و دانلود کم نکرده !!
یعنی یه مقدار خیلی کم...
از دیشبم واسه دانلود گذاشتم که ۸ خاموش شه
ولی مثله اینکه قاطی کرده بود خاموش نشده بود
همینجور داشت دانلود میکرد
حجم باقی مونده رو نیگا کردم تکون نخورده بود
مودم هم یبار خاموش روشن کردم!!
خدا بده برکت.. اینجور که معلومه کم نکرده.. الانم دارم دانلود میکنم
:sq_8:
بابا اصلا معلوم نیست این مبین نت چه مرگش هست ، من حدودا 6 ماه هست که 1 مگ دارم ، سرعت روزانه من کاملا ثابت ولی شبانه بوده شبی 2 گیگ گرفتم و یا شبی 500 مگابایت گرفتم ... جای منم تغییر نکرده ، هی خوب میشه هی بد میشه ... خوب اگر میتونی با کیفیت خوب ارائه بدی خوب مرض داری ارائه نمیدی .... دیشبم که 950 مگ گرفت ، در صورتی که از همون سایت 1.8 گیگ هم گرفته بودم قبلا ....