خیلی اشتباه کردی اصلا دوئلر برای دوئل خوب نیست تنها ویژگی که داره اینه که موتیواسیون در دوئل بیشتر از دیگر کاراکتر ها زیاد می شه که اونم زیاد مهم نیستنقل قول:
ولی سرباز می تونه 3 لول پایینه خودش را سلاح بگیره که خیلی ویژگی خوبی برای دوئل هست
Printable View
خیلی اشتباه کردی اصلا دوئلر برای دوئل خوب نیست تنها ویژگی که داره اینه که موتیواسیون در دوئل بیشتر از دیگر کاراکتر ها زیاد می شه که اونم زیاد مهم نیستنقل قول:
ولی سرباز می تونه 3 لول پایینه خودش را سلاح بگیره که خیلی ویژگی خوبی برای دوئل هست
اون موقع کسی نبود راهنمایی کنه :دی از ممد که برای کوئست ها کمک میخواستم میگفت خودت باید بری :دی دیگه یکی نیما ود که اونم بیشتر مواقع مشغول بود:دینقل قول:
خیلی اشتباه کردی اصلا دوئلر برای دوئل خوب نیست تنها ویژگی که داره اینه که موتیواسیون در دوئل بیشتر از دیگر کاراکتر ها زیاد می شه که اونم زیاد مهم نیست
الان یاهو هستم ولی جواب نمی دی که :13::13: :19:نقل قول:
یک زمانی شماها بالا بودین الان اومدین پایین :21:نقل قول:
البته تو اگه لباسات را نمی فروختی شاید یکم رنکت خوب بود ولی به من که نمی تونستی برسی چون من الان می تونم بگم تمام کارای پر تجربه را دارم
الان چاقال در رنک دوئل داره غوغا می کنه فکر کنم 18 اینا باشه
آقا بهترین کاراکتر سربازه یا ادونچر؟
اكثر كسايي كه دوئلر ميلي هستن سرباز ميشن و اتريبيوت ها رو ميزارن روي استرنگ كه حسابي جون داشته باشن! و همچنين كسايي دوئلر مدافع ميشن(كه تعدادشون كمه!!)
من که آن هستم :دی این پست هم برای ممد بودنقل قول:
:دینقل قول:
یک زمانی شماها بالا بودین الان اومدین پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو اگه لباسات را نمی فروختی شاید یکم رنکت خوب بود ولی به من که نمی تونستی برسی چون من الان می تونم بگم تمام کارای پر تجربه را دارم
من ورلد 10 اینا کارکتر های من هستند:دی:نقل قول:
اكثر كسايي كه دوئلر ميلي هستن سرباز ميشن و اتريبيوت ها رو ميزارن روي استرنگ كه حسابي جون داشته باشن! و همچنين كسايي دوئلر مدافع ميشن(كه تعدادشون كمه!!)
سرباز : سلاح سرد
کارگر
یکی کارکتر هم مثل چاقال
مدافع که حال نمی ده باید بشینی ببینی کی یکی می یاد بهت اتاک می ده الان من خودم به یکی اتاک بدم ببینم نمی تونم ببرمش دیگه بهش آتاک نمی دمنقل قول:
==========
به تازه وارد ها پیشنهاد می دم اپرنس بهتر از تاکتیک است
پس چاقال ركورد من رو هم شكست!!!نقل قول:
من که الان توی ورلد 9 یک کارگر دارم و توی ورلد 2 هم 2تا کارگر دارم یکی بهم حمله میکنه اعصابم خورد میشه که چرا نمی تونم بزمش:دینقل قول:
مدافع که حال نمی ده باید بشینی ببینی کی یکی می یاد بهت اتاک می ده الان من خودم به یکی اتاک بدم ببینم نمی تونم ببرمش دیگه بهش آتاک نمی دم
==========