[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ ماهانه 2 گیگ
هرکاری کردم downstream رو نکردن 4 مگابایت که بتونم راحت با 250 دانلود کنم الان 190~200 تا سرعت دانلودش ه من نمیدونستم سرعت واقعی رو میده حیف پولش
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ ماهانه 2 گیگ
هرکاری کردم downstream رو نکردن 4 مگابایت که بتونم راحت با 250 دانلود کنم الان 190~200 تا سرعت دانلودش ه من نمیدونستم سرعت واقعی رو میده حیف پولش
فعلا که شمال غرب رفته رو هوا!نقل قول:
من خودم دیشب از 7 گیگ فقط 2 گیگ دانلود کردم
اون سرویس اولترای تابستانی هم خوبه و میشه بهش ترافیک اضافی خرید!!! فکر کنم همون سرعت 500 رو داشته باشه خوب
شبانه داره؟نقل قول:
رایگان شبانه داره 34 تومن واسه 1ماه پولش شدنقل قول:
سرعت دانلود 200 هست اگه از مخابرات کلاسیک + میگرفتم 3 ماه میشد 34 تومن با 280 تا سرعت
اره دقیقا منم دیشب نهایتا 1.5 گیگ برداشتم :n19: در حالی که حداقل 2.5 گیگ رو داشتم ! یه موردی که هست سرعت دانلود لینک ها از سرور های داخلی بالای 500 تا هستش برای من ولی سرور های دیگه حتی مستقیم ( اونم با کیفیت عالی ) از 100 تا بالاتر نمیره ! .نقل قول:
فانوس جون این جشنواره شبانه رایگان داره دیگه ؟ و اینکه سرعت روز و شب تا امروز برای شما یکی بوده دیگه ؟
از اون اولین روزی که مخابرات استفاده کردم تا الان یادم نمیاد شبانه سرعتم افت داشته باشه(مگر به خاطر کیفیت سرور دانلودی)نقل قول:
سرویس جشنواره فکر کنم شبانه داشته باشه
سلام دوستان گلم:n16:
بنده یک مودم 2640 t دیلینک دارم
جدیدا اینترنت 3 مگ خریدم
چند تا سوال داشتم:
1- لازمه مودم رو عوض کنم قدیمی شده کارایش کم شده یا همچین چیزی؟
2- مشکل بزرگ بعدیم اینه انتن دهی این مودم بسیار کمه ایا ارزش داره مودم دیگه ای بخرم با انتن دهی زیاد؟
3- بهترین مودم در رنج 150 تومن چیه و این جشنواره ای که شاتل داره مودم میفروشه منم میتونم ازش بخرم یا برم از جای دیگه ای بخرم
4 - اصلا نخرم و با این حال کنم
ممنونم :D
ساعت 3 صبح سرعت اولترا 50 هم به زور دیروزم از این بدترنقل قول:
من دو تا سرویس رو با هم دارم خدایی مخابرات اشغال بوده تو این دو روزی که تست کردم حالا نمی دونم این نظر شما از کجاست شانس خوبتون یا سرویس متفاوتتون
اره این مودم یکم بفهمی نفهمی وایرلس ضعیفی دارهنقل قول:
میتونی اینو بفروشی و تو رنج 150 تومن حدودا یه مودم 2 انتن بگیری
یه توصیه اینکه هیچ و قت از شرکتها مودم نگیر :n02:
دیروز و امروز که کلا اینترنت رفته رو هوانقل قول:
ایشالا روزای بعد چرخش واسط بگرده :n02:
امشب با Turbo همارا از ساعت 2 تا 8 فقط 400 مگ دانلود داشتم!!!:n04: از وقتی تمدید کردم یه بار به زور تونسته بیشتر از 1 گیگ دانلود کنه! :n15:
آخه این چه وضعشه؟ :n23: مشکل از سرویس منه یا شما هم این مشکلو دارین؟
همه این مشکلو دارن:n15:نقل قول: