همه عالی هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
باور کن اگه تو ایران پیگیر نباشی هیچ کس برات کاری انجام نمیده ...منم خطم قطع بود 4بار رفتم مرکز شماره 3 با اینکه میتونستم زنگ هم بزنم اما ...در نهایت اومدندنقل قول:
نقل قول:
بابا این درست کردنشون بخوره تو سرشون. بعد از این ماجرا و درست کردنشون ، متوسط هر ساعت 10 تا 15 بار ( چه وب گردیو چه دانلود ) برای یک یا دو دقیقه همه چی قطع میشه و دوباره وصل میشه. قبلا این مشکل نبود.
به شکلی قطع میشه که پینگ همه میشه تایم اوت و تریس هم در اون یک الی دو دقیقه نمیشه گرفت.
داره کلافم میکنه.به نظر شما مشکل کجاست؟؟؟؟
فک کنم پارازیت داره خطت، یه بار اون Splitter چک کننقل قول:
یعنی اینکه splitter خراب شده؟؟ خوب اسپلیتر که وصله ، حالا چطوری خرابی یا سالم بودن splitter رو تست کنم ؟؟نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم اسپیلیتر فقط برای کردن سیگنال و دیتا هست نویز گیر نیست
نقل قول:نقل قول:چطور از اون اول تا 4 شنبه (حدود 2 ماهه نت رو فعال کردم ) همه چی خوب بود و نویزی در کار نبود و یکدفعه اینجوری شده و اونم بعد از تعویض یه قطعه تو مخابرات منطقه ی ما!!نقل قول:
اصلا برای خودم جای تعجبه.در لحظه پینگ و تریس میگیرم ، همه چیز عالیه ولی همون جا چراغ تبادل دیتای مودم خاموشه و سرعت دانلود صفره یا صفحه لود نمیشه یا با کندی لود میشه!!چجوریاست؟؟
پشتیبانی میگه مشکل یا کیسته یا مودمت.هر دو رو بیار تست کنیم.آخه تا دیروز درست بودن . همین لحظه خراب شدن!!
خواهشا افراد مطلع یا کسانی که همچین حالتی براشون پیش اومده راهنمایی کنن.
یه چیز من بگم کلی اونم اینکه خودتون باید مشکل رو رفع کنید والا به امید شرکت مخابرات و ispتون بمونید کاری از پیش نمیبرید
من خطم نویز فراوون داشت و مدام قطع میشدم مخابرات هم 3دفعه اومد گفت چیزی نیست اسپیلیتر هم نصب دارم اما از خط تلفنم اصلا استفاده نمیکردم که بخواد نویز بندازه
وقتی آخرین بار زنگ زدم اندیشه گفت شما خطتتون نویز داره بعدش هم مخابرات اومد تا پشت در گفت هیچ مشکلی ندارید
دیگه منم رفتم تمام سیم کشی داخل خونه رو عوض کردم چون بهش شک داشتم حالا این بار که برای من خیلی خوب شده الان دوهفته است قطعی و نویز ندارم تا بعد ببینم چی میشه
با سلام خدمت کاربران محترم.......
من در حال حاضر ارپز شاتل استفاده میکنم........متاسفانه محدودیت دانلود شبانه داره.....اما سرعت دانلودش شبا به70هم میرسه
ایا اندیشه سبز خزر هم محدودیت دانلود رایگان شبانه داره؟{{من 128 رو گرفتم از شاتل}}
سرعت 128 اندیشه سبز خزر محدود در ساعات رایگان شبانه چقد هست؟
ممنون:7:
دوست عزیز به نظر من مشکل از طرف مخابرات هست
احتمال داره رو خط شما که تجهیزات نصب کردن مشکل ایجاد کرده
اخه خط منم همین جوری بود
خط منو از حالت عادی برده بودن رو PCM بعد پیگیری کردم دوباره وصل کردن الان خطم مشکل پیدا کرده و نویز داره نه اندیشه گردن میگیره نه مخابرات
مخابرات میگه از داخل خونه مشکل هست ولی از یه نفر مطلع پرسیدم گفت همون مخابرات مشکل داره که از زیرش در میرن