من خودم این cfw رو برای 5.03 نصب کردم ولی وقتی بازی prince of persia رو اجرا می کنم بازم ارور 8002013C رو می ده .نمی دونین مشکل از کجاست.
من خودم این cfw رو برای 5.03 نصب کردم ولی وقتی بازی prince of persia رو اجرا می کنم بازم ارور 8002013C رو می ده .نمی دونین مشکل از کجاست.
دوستان توجه داشته باشند که فریمور جدید 5.03prometheus هیچ فرقی با 5.03gen-c نداره و همچنان به پچ کردن بازی های جدید نیاز است
واسه اجرا کردن بازی بدون دیسک باید دستگاه رو حتما کپی خور کرد ؟
بازی خریدم ولی UMD نیست. باید چکار کنم تا بازی اجرا شه ؟
همانطور که گفتی برای اجرا کردن بازی های کپی باید دستگاه را کپی خور کنی تا بتونه بازی های کپی را اجرا کنه.نقل قول:
آموزش های کپی خور کردن در تاپیک مربوط به کپی خور کردن psp هست.پست سوم را مطالعه کن و با توجه به ورژن دستگاه از آموزش مربوطه استفاده کن.
اگر هم نتونستی بفهمی که بیاد از کدام اموزش استفاده کنی مدل psp و فریموری که روش نصب هست را بگو تا راهنماییت کنم.
[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست های اول و سوم حتما خوانده شوند!)
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
ورژن دستگاه من 6هنقل قول:
اینو نصب کنم ورژنش نمیاد پایین ؟؟
اگر مدل دستگاه شما1000 یا 2000 سری قدیمی باشه(1-2 سال پیش خریده باشید) میشه با باطری پاندورا و مجیک مموری کپی خورش کرد.نقل قول:
اما اگر 2000 سری جدید و 3000 و یا go باشه فعلا نمیشه کپی خور کرد.
برای نسخه جدید pop باید دو فولدر مربوط به فیکس هم بگیرید در مموری کپی کنید.نقل قول:
امکانش نیست که ورژن 6 رو به ورژن 5 تغییر بدم ؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز من که توضیح دادمنقل قول:
اگه دستگاه شما 1000 و 2000 سری قدیمی باشه میتونی به دانگرید کنی به هر فریموری که خواستی و دستگاه را کپی خور کنی.نقل قول:
اگر مدل دستگاه شما1000 یا 2000 سری قدیمی باشه(1-2 سال پیش خریده باشید) میشه با باطری پاندورا و مجیک مموری کپی خورش کرد.
اما اگر 2000 سری جدید و 3000 و یا go باشه فعلا نمیشه کپی خور کرد.
اکا اگر مدل 2000 سری جدید و 3000 باشه نه میتونی دستگاه را کپی خور کنی نه دانگرید
با سلام
یه سوال دارم
1-میخوام یه psp بخرم حدود 200 تومن از این کپی خور ... این جور چیزها هم سر در نمیارم چی کار کنم؟
2-یه مغازه مطمئن واسه خرید PSP تو مشهد اگه بگید ممنون میشم