از تو پنل گرفتی؟
Printable View
از تو پنل گرفتی؟
قيمت اينترنت همه اپراتورها كاهش یافت
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با ابلاغ مصوبه ۲۰۰ كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات گفت: اپراتورهای ارائهكننده خدمات دسترسی اینترنت و اینترنت پرسرعت مخصوصا شركتهای ندا مجاز نیستند قیمت خدمات خود به كاربران را افزایش دهند.غلامرضا داداشزاده افزود: كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه شماره ۲۰۰ را با توجه به بازخوردهای حاصل از اجرای مصوبه ۱۸۱ و به منظور بهرهمندی تمام اپراتورها و كاربران از كاهش قیمت پهنای باند تصویب و از اول آبان ماه به دارندگان پروانه ابلاغ كرده است.سایر مفاد مصوبه ۱۸۱ بدون تغییر بوده و تمامی اپراتورهای ارائهكننده پهنای باند اینترنت ملزم به اجرای مفاد این مصوبه و رعایت تعرفههای پیشبینی شده در آن هستند. هرگونه افزایش قیمت از سوی اپراتورها تخلف و گرانفروشی محسوب شده و در قالب نظارتهای رگولاتوری و كمیتههای طرح پایش با اپراتورهای متخلف برخورد میشود.غلامرضا داداشزاده - معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوریپیش از این كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه شماره ۱۸۱ كاهش قیمت پهنای باند را تنها برای ارائهدهندگان سرویس ADSL تصویب كرده بود كه با بازنگری در این مصوبه تعرفه پهنای باند اینترنت برای تمامی خدمات و كاربردها و بهرهبرداران در قالب جدول زیر تعیین شده است:
سرعت (بیت بر ثانیه) اینترنت تعرفه (ریال) ۶۴ كیلو ۱ برابر ۶۴ كیلو ۶۵۱،۰۰۰ ۱۲۸ كیلو ۲ برابر ۶۴ كیلو ۱،۳۰۲،۰۰۰ ۲۵۶ كیلو ۳ برابر ۶۴ كیلو ۱،۹۵۳،۰۰۰ ۵۱۲ كیلو ۵ برابر ۶۴ كیلو ۳،۲۵۵،۰۰۰ ۱۰۲۴كیلو ۹ برابر ۶۴ كیلو ۵،۸۵۹،۰۰۰ ۲۰۴۸ كیلو ۱۶ برابر ۶۴ كیلو ۱۰،۴۱۶،۰۰۰ ۴ مگا ۲۷ برابر ۶۴ كیلو ۱۷،۵۷۷،۰۰۰ ۸ مگا ۴۵ برابر ۶۴ كیلو ۲۹،۲۹۵،۰۰۰ ۲۰ مگا ۹۱ برابر ۶۴ كیلو ۵۹،۲۴۱،۰۰۰ ۳۴ مگا ۱۲۸ برابر ۶۴ كیلو ۸۳،۳۲۸،۰۰۰ ۱۰۰ مگا ۳۳۰ برابر ۶۴ كیلو ۲۱۴،۸۳۰،۰۰۰ (Mbps۱۵۵)STM۱ ۴۲۶ برابر ۶۴ كیلو ۲۷۷،۳۲۶،۰۰۰
والله من خودمم نفهمیدم اینا چی میگن !!!
با سلام خدمت دوستان . لطفا با دقت پاسخ سوالات رو بخونید :
نقل قول:
خیر . 6 ماه شبانه رایگان نداره . به هیچ وجه شک نکنید . تاکید می کنم فقط و فقط یک ساله و دو ساله شبانه رایگان داره .
خیر منتقل نمیشه .نقل قول:
1M مگ : 120 تا 125 (روز و شب) (1 به 8)نقل قول:
2M مگ : 250 تا 254 (روز و شب) (1 به 8)
5Mمگ : 600 تا 640 (روز و شب) (1 به 8)
فقط سرویس های یک ساله و دو ساله زیر 5 مگ دارای شبانه رایگان می باشد .
بله دارد . البته می تونید برید مخابرات منطقه خودتون و سرویس 5 مگ یک ساله دریافت کنید که به نسبت 2 مگ یک ساله به صرفه تر می باشد .نقل قول:
خیر . از مزایای ثبت نام حضوری دریافت کارت هدیه سیم کارت اعتباری همراه اول می باشد .نقل قول:
موفق باشد . . .
نحوه پرداخت اقساطی طرح های یک ساله به بالا فقط به صورت حضوری به همراه مدارک مورد نیاز + حضور داشتن صاحب حقیقی و یا مالک اصلی خط .
البته ترافیک اختصاص داده شده در هر ماه قابل انتقال نمی باشد و امکان شرکت در قرعه کشی برای این نوع قرارداد ها وجود ندارد .
امکان دریافت مودم فقط به صورت حضوری امکان پذیره . البته گزینه مودم رایگان از تو پنل حذف شده است .
نقل قول:
کاملا اشتباه می باشد .
البته کمپین پاییزه تمدید خواهد شد و این تمدید به مدت 10 الی 20 روز می باشد .
سرویس 5 مگ نیز در فصول آتی حذف خواهد شد .
خرید ترافیک اضافه در کمپین پاییزه به صورت حضوری وجود دارد .
آره از پنلنقل قول:
سلام دوستان . من امروز سرویس 5 مگ با 3گیگ حجم و3گیگ ترافیک اضافه (در مجموع 6 گیگ) گرفتم.
سرعت وب گردیش که عالیه ولی سرعت دانلودش باید چند باشه دوستمون در پست بالا گفته 600 تا 640 اما برای من تا 370 میره. از سرور خارج و ایران اخرش تا 370
میدونید مشکل از چیه ؟؟؟؟ چیکار باید بکنم تا سرعت دانلود بالاتر بره ؟؟؟؟
من دو مگ ۵ گیگ گرفتم. یه ساله. سرعت دانلود حدود ۲۴۰ هست و هنوز شب رو تست نکردم.
مودمش هم یه زایکس تک پورت هست که تو قرارداد ۸۰ تومن براش درنظر گرفتن، بنظر من ۵۰ تومنم نمیارزه
کیفیتش در مقایسه با فناوا که دارم، افتضاحه!
داون استریم تو مودمتون چند هست؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
داون استریم روی 3290 و اپ استریم روی 903 هستش
آقا من از کمپین پاییز دو مگ ۱ ساله گرفتم. من که مودم نگرفتم اون ماهی سه گیگ ترافیک رایگان رو باید از کجا بگیرم؟
Sent from my XPERIA ZR