DNS رو هم عوض کردم ولی الان باز دوباره همونطوری شدهنقل قول:
فقط ir. رو باز میکنه
Printable View
DNS رو هم عوض کردم ولی الان باز دوباره همونطوری شدهنقل قول:
فقط ir. رو باز میکنه
ما هم فردوس غرب هستیم.نقل قول:
من هم مشکل داشتم و می خواستم خط بخرم که گفتن یه ماه طول می کشه و تازه اینترنت دادن رو اون خط هم 50 50 هستش.
آخرش رفتم و نامحدود فن آوا گرفتم. بعد از 4 سال مشترک مخابرات بودن.
عجیبه اینجا طی ۲سالی که از مخابرات دارم تا حالا نشده اینجوری بشه، وقتایی که قطع میشه کلا همه چی قطعه.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
چه مشکلی خط فیبر نوری بود ؟نقل قول:
سلام دوستان.همونطور که میدونید من چند روز هست اینترنت گرفتم و زیاد اشنا نسیتم.اما مشکل من اینه من 27 این ماه اینترنت 512 محدود برام نصب شد.تا دیروز 990مگ استفاده کرده بودم.امروز که شده 1 این ماه الان که ساعت 1 شبه حساب منو زده 0 کیلو بایت مصرف شده.یعنی من حجمم سوخت و الان دارم ازاد استفاده میکنم؟حجم من از چه تاریخی محاسبه میشه و در چه تاریخی تموم میشه.الان کلی استرس دارم که دارم ازاد مصرف میکنم کمک کنید.
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابراتی شهدای گمنام، شهید نظری، شهید بخششی، شهید قندی، شهید یزدان پناه، شهید نواب صفوی از تاریخ دوم شهریورماه آغاز میشود.
به گزارش اقتصاد ایران آنلاین، شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهدای گمنام با پیش شماره های 7705 الی 7708، 7736 الی 7738 در محدوده خیابان های تیرانداز، 206 غربی، 212 غربی، اخوت، باقری و در مرکز مخابرات شهید نظری با پیش شماره های 7754 الی 7759 در محدوده خیابان های شهید مدنی، شهید محمودی، شهید رجایی و در مرکز مخابرات شهید بخششی با پیش شماره های 8840 الی 8847 در محدوده خیابان های شهید قدوسی، شهید آقابیگی، سبلان، شهید روستا به مدت 3 روز دچار اختلال می شود.
همچنین در مرکز مخابرات شهید قندی با پیش شماره های 5515، 5516، 5560 الی 5563، 5569، 5580، 5581، 5589، 5557 الی 5559 در محدوده خیابان های 15 خرداد، بازار جعفری، بازار مسجد جامع، بازار بین الحرمین و در مرکز مخابرات شهید یزدانپناه با پیش شماره های 4480 الی 4487 در محدوده خیابان های بهارستان 9، گلزار غربی، مبعث، جنت آباد شمالی و در مرکز مخابرات شهید نواب صفوی با پیش شماره های 5540 الی 5543 در محدوده خیابان های شهید محبوب مجاز، قزوین، شهید غفاری، شهید رسول قدیمی به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.
نه. نام مالک خط با نام صاحب خونه یکی نبود.نقل قول:
دوستان یه سوال.
اینکه کسی مستاجر باشه و اجاره نامه ببره تا جایی که من می دونم مدت زمان سرویس اینترنتش رو تا پایان مدت زمان قرارداد خونه می بندن.
حالا اگه کسی با صاحب خونه اش تمدید کنه و این تمدید به صورت دستی پشت اجاره نامه نوشته بشه تا دیگه پول مشاور املاک داده نشه، اونوقت تکلیف سرویس اینترنتش چی میشه؟
تو فردوس غرب چقدر طول میکشه که تلفن وصل بشه اخه مخابراتش اصلا شعور نداره !!نقل قول:
دوباره Time Out ها شروع شد.
تایم اوت داره در حد بنزز.... پینگ هم رفته بالا...نقل قول: