منم همون مگا نوبم:n02:نقل قول:
روزی یکی دو دست اونم به سختی اگه بشه:n29:
Printable View
منم همون مگا نوبم:n02:نقل قول:
روزی یکی دو دست اونم به سختی اگه بشه:n29:
برا من تو تیم فایت ها بشدت لگ میشه تازه بعدش هم DC ها میشه 1 دقیقه به 1 دقیقه
دوستان کسی شاتل داره LOL بازی کنه؟
آره من شاتل دارم.. فعلا که دی سی میشه دیگه.. زیاد به اعصابم فشار نمیارم بازی کنم که وسطش دی سی بشم به زمین و زمان فحش بدم.... عکس امضاتم ایول داره.. chloe :X
دوستانی که Strife بازی میکنن، آقا شما چجوری این beta key رو گرفتید.. من ایمیل رو دادم ولی مطمئن نیستم به این زودی ها برام سریال بتا رو بفرسته.. شما چکار کردید؟ خیلی طول کشید؟
اینجا کسی Rengar باز نیست؟
یه سوال دارم ! Noob های West بیشتره یا Eune ?
من که خودم Eune بازی میکنم ؛ تو هر بازی 2 تا یا حداقل 1 فیدر هست و میزنه فاحته بازی رو میخونه و آخرش میگه Honor me ! یعنی اون آخرش میخوام...
اگه West بهتره که بیام اونجا بازی کنم :n18:
من 2 سالی میشه فقط رنگار بازی میکنم بیشتر از 2000 گیم باهاش بازی کردم:n02:نقل قول:
بستگی داره دنبال چی باشی توی LoL. اگر فقط میخوای Normal بازی کنی و به قول معروف For Fun بری فرقی نمی کنه چون هر دو سرور Noob داره به اندازه کافی. ولی اگر میخوای پیشرفت کنی و Ranked بازی کنی خب West خیلی تیم های بهتری داره و همه بازیکن های معروف West هستن مثل Froggen که تقریبا بهترین Mid Laner اروپاست و یا کلا بازیکنای تیم های SK Gaming و Fnatic. کلا هم Spectate کردن West بیشتر می چسبه.نقل قول:
واسه مسابقات ایران هم بخوای شرکت کنی، بیشتر توی سرور West انجام میشه.
خیلی افتضاح دیشب داشتم با چیز پی ان حول پینگ 170 بازی میکردم امروز وضع ریخت بهم کسی جایی سراق نداره سرویس درست حسابی پینگ 200 بده خود سرور المان باشه ؟
راستی یه سایتی بود میشد این بازیکن که مسابقات شرکت میکنن صفحه ران و مستری دید ادرس چی بود ؟!!
یکی بود بنام اگه درست بنویسم AF ISEk خدای زنگار بود میگفت اگه runes های CDR ببندی می تونی 4 تا Q پشت سر هم بزنی ولی نگفت چجوری
راز هاشو میتونی بگی ؟ :دی قبلا یه کاری بود triple q میکردم ولی الان دیگه وقتی غیب هست پر نمیشه کاریش نمیشه کرد
بعد runes های چی میبندی؟mastries?
من فقط با 5 نفر حال میکنم رنگار وداریوس و عشقم وین و دریون وجکس تازگی twitch هم حال میکنم
yaosu دوستان OP نیست بنظرتون؟
من چون که بعد 6 ماهه دوباره اومدم بازی کنم یه چیزی که خیلی ناراحتم کرد nerf کردن khazix بود که Q رو عملا خراب کردن تا اونجایی که یادمه 8 درصد جون از دست رفته رو دمیج میداد ولی الان اینطوری نیست درسته؟