من به 200 هم راضی هستم !
وضعیت نویز من با همارا هم همین بود ولی مشکلی نداشتم . attenutaion rate هم اونموقع 59 بود الان شده 60 .
ضمنا فاصله ما با مرکز مخابراتی زیاد نیست . 3-4 کیلومتر هست . البته من فاصله مستقیم رو در نظر میگیرم اگه سیمایی که از زیر زمین رد شده لقمه رو دور سر چرخوندن باشه نمیدونم فاصله دقیق چقدر میشه ...
برای رفع نویز هم اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم . اول خودم مستقیم از سر خط سیم کشیدم به مودم که زیاد فرقی نکرد و snr شد 10 ! بعدش رفتم مخابرات نگهبان گفت کسی رو داخل راه نمیدن و فقط اعضای سپاه و ... میتونن داخل اونجا بشن و شماره داد تا زنگ بزنم ! زنگ زدم طرف پشت تلفن گفت نویزت خوبه ! هی بهش گفتم خوب نیست اونم گفت من دارم از اینجا با دستگاه چک میکنم و وضعیت رو خوب نشون میده (بعد به همکارش با صدای بلند گفت اقای فلان نگاه کن نویز رو 75 نشون میده و خوبه ولی این اقا میگه خوب نیست ) بازم گفتم خوب نیست گفت لابد تو بیشتر از من میفهمی و از این حرفها ...
امیدوارم مشکل از مخابرات باشه و چند روز دیگه حل بشه ! الان از هات فایل یه فایل دو مگابایتی گذاشتم دانلود بشه با نوسان سرعت 0-5 کیلوبایت خواست دانلود کنه اخرش هم سرعت 0 شد و ارور داد :n03: