-
پرسپولیس ، قطبی و فتحالفتوحی که ناگهان ترکمانچای شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزش > فوتبال داخلی - « برگی دیگر از ترکمانچای این بار در پرسپولیس پیدا شد! عجیبترین قرارداد تاریخ فوتبال ایران با قطبی » زنگ خطر به صدا در آمده است. پیرمرد باز احساس خطر کرده . اینگونه است که ناگهان فتح الفتوح ابتدای فصل تبدیل به ترکمانچای می شود!
گزارش افشاگرانه یکی از خبرگزاری ها از متن قرارداد قطبی ، خبری تازه نداشت که این خبرگزاری از آن به ترکمانچایی دیگر یاد کند. این حقیقتی بودکه پیشتر رسانه ای شده بود. با این وجود و جهت نگارش آن به خوبی نشان می داد هدف از نگارش چنین متنی که خبرش را 3 روز قبل یکی از روزنامه های ورزشی افشا کرده بود به چه دلیل است؛« افشین قطبی عجیبترین قرارداد مربیگری در تاریخ فوتبال ایران را با مدیران باشگاه پرسپولیس بسته است.» گزارش اینگونه آغاز می شد و نگارنده در ادامه متن می آورد:« نکتهای که در این روزها بیشتر به آن پرداخته میشود، موضوع قرارداد مالی قطبی با پرسپولیس است. این موضوع با اعلام مدیران باشگاه پرسپولیس مبنی بر بازگرداندن بخشی از مبالغ گرفته شده از سوی قطبی، قوت بیشتری به خود گرفت. اما در این میان باید به قرارداد شگفت انگیز سرمربی سابق، با پرسپولیس اشاره و برخی از بندهای آن را بازخوانی کرد تا ببینیم واقعیت ماجرا از چه قرار بوده است. »
مبلغ قرارداد دوساله قطبی، یک میلیون و هشتصد هزار دلار است که هشتصد هزار دلار آن برای سال اول و یک میلیون دلار دیگر برای سال دوم حضورش به عنوان سرمربی در تیم فوتبال پرسپولیس است. این خبر را روزنامه دنیای فوتبال نوشته بود و در همین متن آمده بود که قطبی اگر بخواهد می تواند باقی مبلغ قراردادش را هم از پرسپولیس بگیرد و البته این عین واقعیت است.
این خبرگزاری در به چالش کشیدن قراردادی ننگین تر از ترکمانچای می نویسد:« در یکی از بندهای قرارداد قطبی با پرسپولیس آمده است؛ سرمربی تیم میتواند از ابتدای مسابقات تا پایان لیگ هر زمان مشکلات و کمبودهایی به لحاظ امکانات لازم در تیم مشاهده کرد، آنها را رسما به مدیران باشگاه اعلام کند، اما در صورتی که چهارده روز از اعلام سرمربی گذشت و مشکلات برطرف نشد، قطبی میتواند استعفا دهد و تمامی مبلغ آن سال را بدون چون و چرا دریافت کند. در بندی دیگر از این قرارداد آمده است؛ هر زمان مدیران باشگاه بخاطر کسب نتایج ضعیف احتمالی تیم پرسپولیس، قصد برکناری قطبی را داشتند، موظف هستند کل مبلغ قرارداد دوساله او یعنی یک میلیون و هشتصد هزار دلار را به سرمربی پرداخت کنند.» و البته آنچه نگارنده از متن قرارداد استخراج کرده همان است که واقعیت دارد. اما آنچه در این گزارش سئوال برانگیز می شود ، موضع نویسنده مقاله در مقام دانای کل است؛«در حال حاضر مشخص نیست که به چه علتی چنین قراردادی با سرمربی مستعفی پرسپولیس بسته شده است؟! آیا مدیران بیش از اندازه نسبت به توافقات انجام شده بیاطلاع بودند؟ آیا افشین قطبی برخلاف تصورات، بسیار انسان زیرکی است؟ آیا این مربی ارزش بستن چنین قراردادی را داشته است؟ آیا "حسین هدایتی" رییس هیات مدیره باشگاه که فاتحانه برای عقد قرارداد با قطبی به دبی رفت و قرارداد را امضا کرد، متوجه بندهای قرارداد نبوده است؟ آیا هدایتی و پرسپولیس، سرشان کلاه رفته است؟ آیا هدایتی که پیش از آمدن به جمع پرسپولیسیها میگفت تنها برای خرید این باشگاه آمده وعضویت در هیات مدیره فایدهای برایش ندارد توافقات دیگری با قطبی داشته است؟! »
تنها روخوانی آنچه در بالا آمد به خوبی اثبات می کند این گزارش حسین هدایتی را هدف گرفته است. رئیس هیات مدیره متمول پرسپولیس که از ابتدای فصل با وعده خرید کل سهام باشگاه به این تیم آمد و سرمایه اش را به تیم تزریق کرد.
او بود که پای مذاکره با قطبی نشست و این قرارداد را امضا کرد. این شروط یکطرفه البته شاید در فوتبال دنیا بی سابقه باشند اما نشان از یک حقیقت دارند. اینکه قطبی از ابتدا هم واهمه داشته از سرانجامی که در ایران پیدا می کند. او سعی کرده از همان ابتدا برای خود راه فرار بگذارد و مثل یک حرفه ای شرایط سختی را برای طرف مقابل گذاشته. مشکل اینجاست که چرا پرسپولیسی ها تن به چنین شرایطی داده اند؟
مصطفوی که خود را پدر معنوی فوتبال ایران می نامد چرا در مقام مدیرعامل پای چنین برگه ای را امضا کرده است. سازمان ورزش که حالا در پی کشف دلیل امضای چنین قراردادی یکجانبه و هدر رفتن بیت المال است ، از همان شروع مذاکرات با قطبی در ریز کوچکترین اتفاقات پرونده بوده چون نزدیک ترین فرد به محمد علی آبادی یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس است. او با همین نیت به هیات مدیره آمد تا کوچکترین اتفاقی در این تیم با نظارت مستقیم رئیس سازمان انجام گیرد.
حال برای دانستن این نکته که چرا آن زمان همه پای این برگه را امضا کرده اند و امروز از بسته شدن ترکمانچای می نالند فقط کافی ست که اتفاقات 5 ماه قبل باری دیگر مرور شود. سازمان ورزش با کنار زدن حبیب کاشانی مدیر تیم قهرمان لیگ ، رودرروی تماشاگران تیم قرار گرفته بود و تنها راه برای خروج از این بن بست راضی کردن افشین قطبی ، محبوب ترین چهره پرسپولیس میان جمعیت هوادار تیم بود. قطبی هم که می دانست طرف مقابل چاره ای غیر از جلب رضایت او ندارد کاملا هوشمندانه شرایطی سخت را برای طرف مقابل گذاشت. او در این بین تخلفی را مرتکب نشد و کاملا حرفه ای عمل کرد و در آن زمان تصمیمی که مدیران پرسپولیس گرفتند ، تصمیمی منطقی به نظر منی رسید . البته آنها فکر روزهای بدشان را نمی کردند.
ولی با رفتن قطبی و برگشتن جو بر علیه مدیران تیم ، مصطفوی و هدایتی که بر سر تقسیم قدرت در کادر مدیریتی از ابتدای فصل با یکدیگر مشکل داشتند حالا هر یک سعی دارند دیگری را مسبب چنین اتفاقی بدانند. این گزارش اما نشان می دهد ، حاصل نشست اعضای هیات مدیره با علی آبادی بر علیه مدیر تیم بوده که او اینگونه به سیم آخر زده است و با افشای بندهای قرارداد و انداختن تقصیرها به گردن هدایتی می خواهد خود را از گوشه رینگ خارج کند.
در همین گزارش از قول مصطفوی آمده است:« طی هفته جاری مردم را در جریان پیگیریهای مطالبات باشگاه از قطبی قرار میدهد. کاملا به امور حقوقی فیفا آشناست و موضوع را از طریق فیفا پیگیری خواهم کرد اما در وهله اول سعی میکند قضیه را به شکلی مسالمتآمیز حل کنم.»
-
انتقام پروین از قطبی برای تاجی که از سر او ربود...
ورزش > فوتبال داخلی - « بگذارید قطبی با پولهای پرسپولیس در امارات بماند.» این بدرقه سلطان سرخ هاست برای امپراتوری که از راه رسیده بود و صاحب تخت سلطنی اش شده بود.
اگر پروین این جمله را به زبان نیاورد چه حرفی برای گفتن دارد؟ علی پروین اسطوره سابق پرسپولیس که روند ناکامش در پرسپولیس او را به مردی معمولی در تاریخ این باشگاه بدل کرد و دیگر آن جایگاه رویایی اش را در دل هواداران تیم از دست داده و هر کسی هم که در این تیم ناکام شود ، دیگر کسی به او برای هدایت پرسپولیس فکر نمی کند از جدایی ناگهانی قطبی استفاده کرده و نشان داده است که در تمام این یک سال گذشته از ترس هواداران قطبی بوده که هیچ وقت حرفی را علیه این مربی موفق به زبان نمی آورده است. حالا اما به واسطه جدایی قطبی ، پروین جملاتی را به زبان آورده است که سطح این اسطوره قدیمی را تا مردی فرصت طلب پایین می آورد؛« قطبی پول خود را گرفت و به پرسپولیس پشت کرد و نباید کسی به دنبال بازگشت او باشد. بارها از قطبی حمایت کردم؛ ولی باید بداند سازمان تربیت بدنی و هیئت مدیره پرسپولیس به اندازه کافی به او فرصت دادند و همواره سعی داشتند او را یک اسطوره حفظ کنند؛ اما نمی دانم چرا در شرایطی حساس به پرسپولیس پشت کرد.
مطبوعات و کارشناسان نباید این مربی را بیش از حد بزرگ کنند یا درخواست بازگشت وی را داشته باشند. او می دانست دیگر نمی تواند با این تیم قهرمان شود، چراکه دستش برای همه مربیان رو شده بود، به همین دلیل بهتر است کسی دنبالش نرود. بگذارید با پول هایی که گرفت در امارات بماند. مطمئن هستم اگر قطبی نمیرفت پس از بازی با پیکان باید از پرسپولیس خداحافظی میکرد و رسما برکنار می شد. »
شاید همان طور که پروین می گوید اگر قطبی قبل از بازی با پیکان از این تیم نمی رفت تا امروز برای ادامه روند ناکامی هایش از این تیم برکنار شده بود اما سلطان قدیم چنان از پول های پرسپولیس سخن می گوید که انگار قطبی تنها کسی است که برای مربیگری اش پول گرفته است. او انگار خیلی زود از یاد بردهع است که سال قبل چه بلایی را بر میلیاردها سرمایه باشگاه استیل آذین آورد. راستی آیا قطبی برای یک فصل ضور در پرسپولیس 30 میلیون نان خامه ای خریده بود یا...
پروین حافظه تاریخی خوبی ندارد و همه حرف هایش را خیلی زود از یاد می برد و اصلا معلوم نیست که او فردا هم این مصاحبه اش با فارس را تکذیب نکند ولی بی شک هیچ کس در تاریخ پرسپولیس چون پروین از این تیم منتفع نشده است. حتی اگر او اسطوره تیمش بوده باشد اما قطبی اگر پولی را از پرسپولیس گرفته و حالا رفته است از یاد نبریم که او قراردادی دوساله با این تیم داشت که اگر می ماند و تیم اخراجش می کرد حالا باید هیات مدیره پول سال بعد این مربی را هم می پرداخت. او هیجانی را به پرسپولیس هدیه داد که پروین در همه سال های آخر حضورش در این تیم در دل هواداران تیم ، آن را کشته و نابود کرده بود.
پروین در بخشی دیگر از حرف هایش گفته است:« مانند یک بزرگتر به پیروانی کمک میکنم، چون میدانم اگر او سرمربی بماند به همراه عابدزاده و خوردبین حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت. این کادر فقط به یک پیروزی نیاز دارد. » راستی شما باور دارید که بعد از جدایی پیروانی هم سلطان همین جمله اش را بگوید؟
-
پیروانی: تقدیم به افشین که بهترین است
ورزش > فوتبال داخلی - « از لحاظ فنی قطبی یکی از بهترینهاست و این برد را تقدیم او میکنم. »افشین پیروانی پس از برد برابر استقلال اهواز اینگونه علاقه اش را به قطبی به رخ بکشد.
او در جمع خبرنگاران گفت:« استقلال اهواز نشان داد که تیمی بسیار پرقدرت است و اصلا دوست ندارد بازنده باشد. از صمیم قلب این مورد را به کادر فنی تبریک میگویم. در نیمه اول فرصتهای زیادی داشتیم؛ اما نتوانستیم به گل برسیم. در نیمه دوم سیستم را از 4-4-2 به 3-4-3 تغییر دادیم و سعی کردیم از کنارها بیشتر حمله کنیم؛ اما فراموش نکردیم در ضد حملات نباید غافلگیر شویم »
پیروانی ادامه داد:« از بازیکنانم ممنونم. همه خوب بودند. به همین دلیل، دیرتر تعویض کردم. تعویض در بازی باید طبق اصول باشد. یا بازیکنی که در زمین است بد بازی کند یا اینکه آدم بخواهد تغییر تاکتیک بدهد. فکر میکنم به موقع تعویض کردم و سعی میکنم در بازیهای آینده بیشتر دقت کنم. »
او درباره علیرضا نیکبخت واحدی گفت:« از بازی او راضی هستم. سعی کردم در هفته جاری او را از لحاظ روحی آماده کنم. امیدوارم با بخشش نیکبخت، دوباره به تیم ملی برگردد. او یکی از سرمایههای فوتبال ما است و ارزشهای زیادی دارد. »
سرمربی پرسپولیس درباره علی کریمی هم گفت:«به بازیکنانی که قدرت حمل توپ را دارند، اعتقاد زیادی دارم و به آنها آزادی عمل میدهم. به همین دلیل، کریمی هم چیزهایی که از او میخواستم برآورده کرد.«
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اولین بردش گفت:« خوشحالم که اولین بردم را با کمک هواداران به دست آوردم. میدانستم مدافعان استقلال اهواز روی توپهای هوایی اشتباه میکنند. پرسپولیس برده و چون خودم از جنس پرسپولیس هستم، این موفقیت را تقدیم هم دوستان میکنم. در مصاحبههایم گفتم که قطبی مربی کاربلدی است. این برد را که حالا در ایران نیست، تقدیم به او میکنم و هر کجای دنیا که باشد، برایش آرزوی موفقیت میکنم. »
او در خصوص دستیارانش گفت:« با سه نفر از پیشکسوتان صحبت کردهایم؛ اما پس از دو برد، نام آنها را اعلام خواهیم کرد. اگر آنها هم بخواهند اضافه شوند، تا نیم فصل نمیتوانند به ما کمکی کند؛ اما افرادی که انتخاب کردیم، مورد تایید همه هستند و شاید خارجی باشند. »
-
پرسپولیس مشوش بالاتر از استقلال
ورزش > فوتبال داخلی - آزادی جوی عادی نداشت. نمی دانستند باید پرسپولیس را تشویق کنند یا افشین قطبی که تنهای شان گذاشته و رفته بود. این جو حواشی بسیاری را برای بازی پرسپولیس و استقلال اهواز به راه انداخت ، مسابقه ای که برنده اش سرخ ها بودند.
از همان شروع بازی درگیری ها شروع شده بود. یکی فریاد می زد:« آقا قطبی را تشویق کنیم. » عده ای همراهش می شدند و تعدادی ناسزا می گفتند.
ناتوانی پرسپولیس در زدن گل به تیم اکبر میثاقیان که چون همیشه بازی را بسته بود و یارانش نه تنها در 18 قدم شان جا خوش کرده بودند کهخ با هر سایش روی زمین می افتادند تا وقت تلف کنند ، عاملی مضاعف شده بود برای بیشتر شدن حاشیه های تیمی که برای اولین بار پس از جدایی افشین قطبی داشت در تهران بازی می کرد . با این وجود در وسط زمین ، یاران پیروانی سعی کردند مثل آنها که روی سکوها نشسته بودند احساسی نباشند. اینگونه هم بود که حمله های آنها سرانجام با ضربه نبی باقری ها به بار نشست. او در دقیقه 83 بازی گل پیروزی تیمش را زد . البته میثاقیان پس از گل اعتقاد داشت پرسپولیسی ها در این صحنه خطا کرده اند.
پرسپولیس که با این گل با آرامش بیشتری بازی می کرد در دقیقه 92 بازی هم یک بار روی شوت تماشایی هادی نوروزی تیر دروازه استقلال اهواز را به لرزه درآورد.
پرسپولیس تهران با این پیروزی 26 امتیازی شد و به ردهی سوم جدول صعود کرد تا بدون افشین قطبی یک پله بالاتر از استقلال در جدول رده بندی بایستد. استقلال اهواز هم با 14 امتیاز در مکان هفدهم جدول باقیماند.
بازی امروز اما بیشتر از اتفاقات فوتبالی اش داستان های حاشیه ای داشت. پیش از شروع این مسابقه وقتی داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هنگام ورود به VIP ورزشگاه آزادی با شعارهایی از سوی هواداران مواجه شد که باعث شد تا از نشستن در جایگاه ویژه منصرف شده و راهی جایگاه خبرنگاران شود. اما پس از مدتی دیگر مسوولان باشگاه پرسپولیس از جمله حسین هدایتی که در قسمت VIP استادیوم حضور داشتند، هواداران را آرام کرده و پس از آن مصطفوی را از جایگاه خبرنگاران به VIP بردند.
در جریان مسابقه هم تعدادی از هواداران پرسپولیس با یکی از لیدرهای پرسپولیس درگیری فیزیکی داشتند که در پایان لیدر پرسپولیس با چهرهای خونآلود و با وساطت ماموران نیروی انتظامی به پائین جایگاه ورزشگاه آزادی انتقال داده شد. بین هواداران پرسپولیس و لیدرهای این تیم هم بر سر تشویق افشین پیروانی و یا افشین قطبی وجود داشت که حتی این اختلافات باعث ایجاد درگیریهایی بین آنها شد که سریعا خاتمه یافت. لیدرها قصد تشویق پیروانی را داشتند اما برخی هواداران در حمایت از قطبی شعار میدادند.
البته مثل همیشه ، اداهای اکبر میثاقیان در کنار زمین ، درگیری به بار آورد. عابدزاده اولین کسی بود که به رفتار میثاقیان واکنش نشان داد. میثاقیان از دقایق آغازین مسابقه بارها از محوطه فنی مخصوص مربیان بیرون آمده و با بازیکنان استقلال اهواز صحبت میکرد که این موضوع باعث اعتراض نیمکتنشینان پرسپولیس شد. احمدرضا عابدزاده در واکنش به این رفتار به سوی داور چهارم رفت و به عملکرد میثاقیان اعتراض کرد.
این اما پایان مشکلات نبود و کریم باقری در فاصله بین دو نیمه بازی درگیری لفظی شدیدی با سرمربی تیم استقلال اهواز داشت. کریم باقری که به شدت از اتلاف وقت بازیکنان استقلال اهواز ناراحت شده بود در بین دو نیمه مقابل رختکن درگیری لفظی شدیدی با اکبر میثاقیان داشت، اما در ابتدای شروع نیمه دوم در کنار زمین با او آشتی کرد. او در پایان بازی به خبرنگاران گفت:« بازیکنان استقلال اهواز در جریان مسابقه به فکر اتلاف وقت بودند. من با این مربی مشکلی نداشتم. او مربی خوبی است، اما حساسیت بازی باعث شده بود تا عصبی شوم. عصبانیت من به این دلیل بود که گل نمی زدیم که با وقت کشی برخی از بازیکنان اهواز بیشتر شد. »
اما نتیجه نهایی بازی آرامش را به همه پرسپولیسی ها هدیه کرد و حالا افشین پیروانی سرداری فاتح است که با آرامش به کارش ادامه می دهد.
-
پیروانی: دستیار می خواهم!
ورزش > فوتبال داخلی - قطبی مربی باشخصیت و زحمت کشی بود و من از زحمات او تشکر میکنم.» افشین پیروانی در پایان بازی تیمش با پیکان این جمله را گفت .
سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس پس از تساوی 2 بر 2 مقابل پیکان در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص بازگشت افشین قطبی گفت:« آمدن و یا نیامدن او را مسوولان باشگاه تعیین میکنند، ولی اگر او برگردد سرمربی خواهد بود. »
او در خصوص بازی گفت: « ما در خانهی صدرنشین بازی میکردیم و بازی سختی بود ولی بچههای ما بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتند. »
پیروانی در باره از دست دادن دو پنالتی توسط نیکبخت واحدی گفت:« او پنالتی زن اصلی ماست و در سه چهار روز اخیر هم در تمرینات خوب پنالتی میزد، وقتی پنالتی دوم رخ داد بچههای تیم توپ را به او دادند و من هم بازدن ضربه توسط او موافقت کردم، اگر بعد از این هم پنالتی شود و نیکبخت در شرایط خوبی باشد او پنالتی های پرسپولیس را خواهد زد. »
سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه گفت:« اگر من سرمربی باشم کادر فنی نیاز به تقویت دارد.
ما در این بازی سیستم تیم را عوض کردیم و به بازیکنان آزادی عمل بیشتری دادیم . »
-
پرسپولیس بدون قطبی نباخت!ورزش > فوتبال داخلی - شوک خروج ناگهانی قطبی از پرسپولیس هم باعث نشد تا این تیم مصاف حساس با پیکان را در قزوین واگذار کند.
پرسپولیس که در بازی امروز برای اولین بار در دو سال گذشته بدون افشین قطبی به میدان می رفت در برابر صدرنشین لیگ ، موفق عمل کرد و هرچند در پایان بازی ، با این تیم مساوی کرد اما می توانست پیروز بازی باشد.
در ادامهی دیدارهای هفتهی پانزدهم لیگ برتر فوتبال ایران،پیکان قزوین، صدرنشین لیگ برتر میزبان پرسپولیس تهران بود که با وجود برتری دو بر یک در نیمهی نخست نتوانست این نتیجه را حفظ کند و در نهایت کار به تساوی دو بر دو رسید.
ابراهیم توره در دقایق 3 و 52 گلهای پرسپولیس و ایمان حیدری (32) و طهماسبی (36) گلهای پیکان را به ثمر رساندند.
در نیمه نخست در دقیقهی هفت و روی کار انفرادی علی کریمی بازیکن تیم پیکان خطای پنالتی را انجام داد که علیرضا نیکبخت واحدی این پنالتی را از دست داد.
توره ستارهی پرسپولیس در این دیدار هم در دقیقهی 55 موفق شد یک پنالتی از دفاع پیکان بگیرد که نیکبخت واحدی مانند نیمهی اول این پنالتی را هدر داد تا مانند علیرضا حقیقی نقش زیادی در پیروز نشدن پرسپولیس داشته باشد. حقیقی بر روی گل دوم پیکان مقصر اصلی بود. محمد محمدی با درخشش خود در این دیدار مانع از شکست پیکان شد. در پایان این دیدار پیکان با 29 امتیاز همچنان صدرنشین ماند و پرسپولیس نیز با 23 امتیاز در ردهی ششم باقی ماند.
تساوی پرسپولیس برابر پیکان باعث می شود تا مدیران این تیم به پیروانی این فرصت را بدهند که تا پایان بازی های نیم فصل اول و تعطیلات نیم فصل لیگ که پیش ازبازی تیم ملی و کره جنوبی است ، نفر اول نیمکت تیم باشد.
-
پیروانی : همه گناه ها به گردن من است
ورزش > فوتبال داخلی - تساوی در قزوین برابر پیکان برای افشین پیروانی که اولین روز مربیگری اش بود ، نتیجه خوبی است.
او که بر اساس یک اتفاق سرمربی تیم پرسپولیس شد ، همین که توانسته پرسپولیس را به یک امتیاز برساند یعنی موفق بوده اما پرسپولیس اگر کمی خوش شانس بود حتما می توانست پیکان را شکست دهد و مستحق این برد بود.. پرسپولیس پیروانی با آرامش بازی کرد و در زمین تیم برتر بود. پیروانی درباره دلیل این بازی روان به خبرآنلاین می گوید:« کار خاصی نکردم. فقط قبل از بازی به بچه ها گفتم خودشان باشند و راحت بازی کنند. فضای حرکتی بازیکنانم را زیاد کرد و آنها را در بند تاکتیک نکردم ، ابتکار عمل که به دست بازیکنان افتاد ، توانستند همانی باشند که ما می خواهیم و من از بازی یارانم رضایت کامل دارم.»
پیروانی دوست دارد از داوری بازی هم حرف بزند او از تیم داوری تشکر می کند و می گوید:« البته بسیاری معتقدند ما می توانستیم صاحب یک پنالتی دیگر هم باشیم ولی ممبینی خیلی در زمین تلاش کرد!»
سرمربی پرسپولیس که با نتیجه موفق در بازی پیکان توانسته اعتماد هیات مدیره را جلب کند از حالا به بازی بعدی تیمش برابر استقلال اهواز می اندیشد و می گوید:« بازی خطرناک و دشواری به حساسیت بازی با پیکان در پیش داریم. اصلا نباید گول جایگاه آنها در جدول را بخوریم که اگر این اتفاق بیفتد اسیر تاکتیک های میثاقیان می شویم. من از همین امروز از همه بچه ها خواستم که بازی با پیکان را فراموش کنند و به فکر بازی با استقلال اهواز باشند.»
پیروانی بی آنکه دلخوری اش را از حرکت نیکبخت در نسپردن پنالتی به باقری سخنی بگوید ، درباره جوی که دوست دارد در تیمش حاکم شود ، می گوید:« من وقتی خواست سرمربی شوم ، قبل از هر کاری از بزرگترهای تیم رخصت گرفتم. فکر می کنم باید همه بچه های ما این روحیه را در وجودشان داشته باشند و به هم احترام بگذارند.»
افشین که خود روزی کاپیتان پرسپولیس بوده درباره تفاوت های مربیگری با دوران بازی می گوید:« وقتی بازیکن هستی فشار کمتری را تحمل می کنی . اینجا کارت بیشتر زیر ذره بین است. حالا هر بازیکنی که در زمین اشتباه کند ، اول از همه ، من مقصر هستم.. این کمی کار را سخت می کند. با این وجود من و بازیکنانم همدل شده ایم که قهرمان شویم!»
پیروانی درباره مشکلات زمین تمرین ورزشگاه راه آهن هم گفت:« هوا سرد شده و ما اینجا مشکل رختکن داریم این مشکل را باید برطرف کنیم و من به همین دلیل با مدیران ورزشگاه گفت و گو می کنم اما این حرف را که زمین تمرین باعث مصدومیت بچه ها می شود ، نمی پذیرم.»
-
پرسپولیس باز به سپاهان رسید
ورزش > فوتبال داخلی - پرسپولیس موفق شد با سه گل تیم صنایع طلایی سمنان را در چارچوب رقابتهای جام حذفی شکست دهد تا در مرحله یک هشتم مجبور باشد به مصاف سپاهان اصفهان برود.
در چارچوب رقابتهای فوتبال جام حذفی عصر امروز تیمهای پرسپولیس تهران و صنایع طلایی سمنان در ورزشگاه تختی سمنان به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی در پایان با نتیجهی سه بر یک به سود پرسپولیس پایان یافت.
گلهای این تیم را هادی نوروزی (3)، ابراهیم توره (64) و حمیدرضا علی عسگر (93) به ثمر رساندند. تک گل تیم صنایع طلایی سمنان را حامد محمودی در دقیقهی 5 به ثمر رساند.
تیم پرسپولیس در این مسابقه با ترکیب علیرضا حقیقی، رحمان رضایی، فرانک آتسو، بهادر عبدی، ضیاء نیکنفس، محمد منصوری، پژمان نوری، علی کریمی، ایوان پتروویچ، هادی نوروزی و ابراهیم توره به میدان رفت.
این تیم در نیمهی دوم کریم باقری و حمیدرضا علیعسگر را به ترتیب به جای علی کریمی و هادی نوروزی به زمین فرستاد.
حریف بعدی پرسپولیس در رقابتهای جام حذفی تیم سپاهان اصفهان خواهد بود که این مسابقه طبق قوانین جام حذفی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
تیم صنایع طلایی سمنان حدود چهار ماه است تشکیل شده و هم اکنون در لیگ دسته دوم باشگاههای کشور بازی میکند. میانگین سنی این تیم 22 سال است و برای نخستین بار به رقابتهای فوتبال جام حذفی راه یافته است.
-
پرسپولیس در آستانه واگذاری به بخش خصوصی
ورزش > چشمانداز - سازمان ورزش آماده می شود تا بر اساس مصوبات هیات دولت واگذاری تیم های دولتی را به بخش خصوصی آغاز کند. محمد علی آبادی برای دومین بار در 5 روز گذشته از تمایل ویژه سازمان تربیت بدنی برای خصوصی سازی سخن گفت.
درحالی که بر اساس اصل 44 قانون اساسی و مطابق با برنامه 5 ساله چهارم کشور تا پایان سال 1388 باید تمام تیم ها و اماکن دولتی به بخش خصوصی واگذار شوند ، محمد علی آبادی از بسترسازی تشکیلات ورزش کشور برای انتقال این تیم ها بر اساس قانون سخن گفته است. این مصوبه اگر در دستور کار دولت قرار بگیرد ، باشگاه پرسپولیس اولین تیم ورزشی است که به بخش خصوصی واگذار می شود چون این تیم برای واگذاری به بخش خصوصی ، مصوبه ای از هیات دولت دارد که در آن به صراحت آمده است تا پایان سال این باشگاه پر هوادار باید به بخش خصوصی واگذار شود.
تا چند ماه قبل درحالی که این باشگاه مشتری دست به نقد داشت ، سازمان ورزش حاضر نبود تا با وجود آماده بودن شرایط ، تیم را واگذار کند اما انگار حالا شرایط برای سازمان عوض شده و علی آبادی آماده است تا این انتقال صورت گیرد. او 5 روز قبل تنها راه نجات دو تیم محبوب پایتخت را خصوصی شدن دانسته بود و امروز هم به خبرنگاران گفت:«نظام جمهوری اسلامی، اصل 44 قانون اساسی و برنامه چهار ساله توسعه تکلیف ما را در واگذاری ورزش به بخش خصوصی روشن کرده است. ما چاره ای نداریم که در مسیر قانون حرکت کنیم.» این جمله یعنی باید بزودی شاهد واگذاری تیم های محبوب پایتخت به بخش خصوصی از طریق مناقصه های آزاد و قانونی باشیم.
یعنی دیگر سازمان ورزش نمی خواهد مدیریت این دو تینم را در اختیار داشته باشد. علی آبادی اما در حرف هایش از مشکلاتی سخن گفته که راه سازمان ر ا برای تاخیر در واگذاری تیم ها باز می کند هم سخن گفته است؛« ورزش در کشور ما توجیه اقتصادی ندارد و انگیزه بخش خصوصی برای ورود، بسیار ضعیف است. ما باید کمکهایی را از دولت به بخش خصوصی دهیم تا آنها ترغیب شوند. با این شرایط کمتر سرمایه گذاری حاضر به ورود در ورزش است.»
محمد علیآبادی درباره نقش او و همکارانش در سازمان ورزش هم جمله زیبایی را به زبان آورده است. این بی شک همان نقشی است که آنها مشغول به انجامش هستند!؛« ورزش مانند باغ گلی است که اگر به موقع آبیاری نشود، سیستم آن دچار مشکل میشود. »
-
منتخب استقلال و پرسپولیس در مصاف با منتخب لیگ
ورزش > فوتبال داخلی - تیم منتخب پرسپولیس و استقلال تهران در روز عید غدیرخم با مربیگری قلعهنویی و پیروانی مقابل تیم فوتبال منتخب لیگ برتر بازی میکند.
با همکاری بنیاد بینالمللی غدیر، معاونت فرهنگی سازمان تربیت بدنی، فدراسیون فوتبال و باشگاههای استقلال و پرسپولیس دیداری بین تیمهای منتخب پرسپولیس و استقلال و منتخب لیگ برتر در روز عید غدیرخم برگزار میشود.
تیم منتخب پرسپولیس و استقلال در این بازی با مربیگری مشترک امیر قلعهنویی و افشین پیروانی با لباس آبی و قرمز مقابل تیم منتخب لیگ برتر میایستد.
این تصمیم در جلسهای که با حضور داریوش مصطفوی و امیری نمایندگان باشگاههای پرسپولیس و استقلال، مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال و ساور معاون فرهنگی و حقوقی سازمان تربیت بدنی روز شنبه در دفتر ساور برگزار شد، گرفته شده است.
در چند سال اخیر این اولین بازی نمایشی است که در آن ستارگان دو تیم پایتخت در کنار هم به میدان می رذوند و این اولین باری است که تماشاگران دو تیم مجبورند تا ستارگان تیم رقیب را درحالی که نیمی از پیراهن تیم محبوب شان رنگ پیراهن تیم رقیب را دارد ، تشویق کنند. تجسم کنید صحنه ای را که علیرضا نیکبخت می خواهد برای تیم گل بزند و هواداران استقلال باید او را تشویق کنند!