ببین معلوم نیست این دو اصلا -- بشوند یا نه.نقل قول:
به نظر من شما یک psp کپی خور بخر.اگه به دلیل فیمت بالای psp های کپی خور میخواهی این مدل را بخری به نظر من صبر کن بعد تابستون که قیمت ها مناسب تر میشه یک دستگاه کپی خور بگیر.
ببین معلوم نیست این دو اصلا -- بشوند یا نه.نقل قول:
به نظر من شما یک psp کپی خور بخر.اگه به دلیل فیمت بالای psp های کپی خور میخواهی این مدل را بخری به نظر من صبر کن بعد تابستون که قیمت ها مناسب تر میشه یک دستگاه کپی خور بگیر.
یه جا رو پیدا کردم umd زیاد داره .
MGS peace walker میده 45 هزار تومان ( ابته فکر کنم 40 تومان هم بده )
god of war را 30 هزار تومان میده . بقیه بازی ها مثل killzone ، tekken ، pursuit force ، ridge racer ، twisted metal و... را هم 20 تومان میده .
فکر میکنید کدومشون میارزه ؟
مهدی جان psp شما مگه کپی خور نیست؟نقل قول:
چرا میخواهی umd بخری؟
اگر همینطوری دلت میخواد برای تنوع umd بخری به نظر من نکن این کار را چون خود من هم 2-3 تا خریدم بعد که بازی ها تموم شد دادم هدیه دادم به یکی از بچه ها که psp 3000 داشت (اون موقع 3000 کپی خور نمیشد).
کلا چیز خاصب نداره و لود بازی ها هم خیلی طولانی تر از وفتی هست که از روی مموری میخونه.
اما اگه میخواهی آرشیو جمع کنی و بازی ها را به صورت umd کلکسیون کنی برای خودت بحث اون جدا هست.
آقا مثل اینکه یک cfw جدید اومده به اسم Prometheus که این بازی های جدید رو میشه با اون بازی کرد کسی در مورد اون اطلاعی نداره؟
بله cfw Prometheus هم منتشر شد.نقل قول:
این برنامه بر روی فریمور های 5.50gen-d3 و 5.03gen-c نصب میشه و به ترتیب ورژن دستگاه را به 5.50Prometheus و 5.03Prometheus تبدیل میکنه.
قبل از نصب این برنامه باید یکی از فریمور های یاد شده را بستگی به مدل دستگاه داشته باشید.
به گفته سازنده با نصب این برنامه تمام بازی هایی که به فریمور 6.20 نیاز دارند را بدون هیچ دستکاری میتونید نصب کنید.
روش نصب هم خیلی ساده هست باید ورژن مربوط به دستگاه را دانلود کنید سپس فولدر 5.50_Prometheus و یا 5.03_Prometheus (بستگی به مدل دستگاه) را در مسیر زیر کپی کنید و از داخل دستگاه آنرا اجرا کنید.سپس کلید ضربدر را بزنید تا برنامه نصب شود و ورژن فریمور تغییر کنند.
روی psp خودم با فریمور 5.50gen-d3 نصب کردم مشکلی نداشت.الان فریمور دستگاهم را دانگیرد میکنم و فریمور 5.03gen-c را نصب میکنم و اگر با اون هم مشکلی نداشت سر فرصت آموزش کامل تر و تصویری را داخل تاپیک مربوط به کپی خور کردن psp قرار میدهم.
لینک دانلود:
برای فریمور 5.50gen-d3:
کد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1953
برای فریمور 5.03gen-c:
کد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1952
لطفا دوستان برای این برنامه تاپیک مجزا نزنند.
همین جوری هوس کردم یکی بخرم ، گفتم بد نیست یکی داشته باشم .نقل قول:
حالا فکر میکنی کدومشون با توجه به قیمت میارزن که بگیرم ؟
پس دقیقا مثل خود من شما هم هوس کردی : دینقل قول:
mgs که اون قیمت یکم به نظرم زیاد هست.چون تقریبا با اون پول میشه یک بازی ps3 خرید.
بقیه موارد هم که تقریبا عنوان های قدیمی هستن که مطمئنا بازی کردی و فکر نکنم دوباره بخواهی بازی کنی.
من جای تو بودم کلا بیخیال umd میشدم و یک مموری دیگه میخریدم.شاید هم بازی killzone را انتخاب میکردم
اما به نظرم اگه باز هم میخواهی Umd بخری یک بازی بگیر که پایان نداشته باشه یعنی همیشه بتونی بازی کنی.مثلا مثل fifa-pes بازی های ریسینگ و ....
چون خودم هر کس را دیدم بازی fifa و یا pes را روی psp یش داشته (البته خودم اصلا اهلش نیستم) و همیشه بازی میکنه و خود این یعنی اشغال شدن حدود 1 گیگ از حاقظه مموری.
خودم بیشتر تمایل دارم god of war رو بگیرم . آخه واقعا شاهکاره .نقل قول:
ولی شایدم هیچی نگرفتم برم با پولش کاره دیگه بکنم :31:
اگر این cfw رو نصب کردیم و بعد دستگاه رو خاموش روشن کردیم دوباره باید chikhen وgen-c وcfw Prometheus رو نصب کنیم؟نقل قول:
cfw Prometheus هم منتشر شد.
بله دقیقا باید همین کار ها را انجام دهید.نقل قول:
هنوز دستگاه کپی خور موقت هست و بعد از هر باز که دستگاه از حالت کپی خور خارج شد باید به ترتیب برنامه های مربوطه را اجرا کنید.