آخه فک کنم تو توضیحات مودم یه همچین چیزی نوشته بود که با فاصله 1 متری باشهنقل قول:
Printable View
آخه فک کنم تو توضیحات مودم یه همچین چیزی نوشته بود که با فاصله 1 متری باشهنقل قول:
من با 1 مگ اشتراک 1 به 4 شبی 1.4 گیگ میانگین دانلود می کردم با 2 مگ شبی 1.5 گیگ !!!!!!!!!! :blink:نقل قول:
خوشبحالت
خدایی سوال از این ساده تر نمیشه اما نمیدونم چرا هیچکس به خودش حتی زحمت خوندنشو نمیده!فقط اقای انصاری و یک دوست دیگه بودن که تا اینجا به سوالات من پاسخ دادن با اینکه سوالاتیه که میدونم جوابش واسه کسی که مشترک هست سادست اما ایرانی هستیم دیگه وقتی به مشکل میخوریم در به در جوابیم اما وقتی مشکلی نداریم به هیچکسی هم کمک نمیکنیم
نقل قول:
نقل قول:
خوبه
برای اینترنت جوابگو هست. ولی برای شبکه کردن و ازین دست کارا نه
راستش ندیدم، اما اگر هم نوشته یک متر فاصله باشه فکر میکنم اغلب به طور نا خوداگاه روی یک متر و بیشتر قرار میدیم.به هر حال فاصله ضرر نداره !!!:46:نقل قول:
دوستان اهوازی شما هم از روزی بارون شروع شده سیگنال شما هم ضعیف شده
ویرایش شد ..
نمیدونم چرا یک هفته هستش که با وایمکس(مدل مودم:BM632w) نمیتونم به اینترنت وصل بشم...دریافت سیگنال دستگاه خیلی کمه و اصلا ثابت نیست تا یادم نرفته تهران هستم.
۲ روز هست از ۲مگابایت اومدم به ۱ مگ نامحدود ۱ به ۴
اصن پشیمونم یه وضی.. کاش سرعت ۲ مگ ولی ناامحدودشو داشتم :(((
1MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگه بخوام برگردم به ۲مگ میشه بدون هیچ هزینه ی برگشت ؟؟
2 روز بیشتر نیست تغییر دادم..
سلام
دوستان کسی فریم ویر مخصوص مودم FMM130 ایرانسل رو برای مبین نت داره چون این ورژن مودم من با مبین نت همخونی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید.