ایول بابانقل قول:
بچه ها تا تنور داغه هر چی مستندات دارید بچسبونید
محمود جان اون آپلودت رو بفرستی فکر کنم خودشون بفهمن :n02::n02:
Printable View
ایول بابانقل قول:
بچه ها تا تنور داغه هر چی مستندات دارید بچسبونید
محمود جان اون آپلودت رو بفرستی فکر کنم خودشون بفهمن :n02::n02:
مرسی and-roid2 کارت عالی بود:n02: قم رو روسفید کردی:n19:نقل قول:
به جان خودم دیگه تصمیمم برای تخلیه آسیاتر و رفتن به مخابرات حتمی بود که با این شاهکار تو دوباره به برگشت سرعت شبانه ( همون 200 :n27:) امیدوار شدم.
فقط هر اتقاقی افتاد حتما خبر بده:n02:
مهدی نمیدونم اون موقع که ما شاتل بودیم رو یادته یا نه... فکر کنم همین آقای قائدی هم بود اتفاقا، یکی از دوستان پیگیر شد و حضوری شکایت و مدارک رو برد سازمان تنظیم مقررات، چنان قیچی زدن بش که دیگه کلا طرفش نمیره... مثل اینکه گیر دادن بش خفن... میشه گفت که هر چی کم فروشی و نفروشی! میشه اینا ازش خبر دارن و فقط خودشون رو اینطور نشون میدن...نقل قول:
من مدرکی که برای محدودیت دانلود شابنه ی شاتل گرفتم رو هنوز دارم، این لینکش:
نوشته 1108 دانلود داشته :n02: نمیدونم چ فکری کردن درباره ی این فیلم :n02:کد:
http://www.mediafire.com/download/4mlo4i3hlzljrhs/Proof.mp4
تازه اونموقع، یه نامه ی رسمی بود با کلی اسم و کد کاربری شاتل و کد ملی...
نمیخوام موج منفی بدم، شما تلاشتون رو بکنید، ولی فکر نکنم بخاطر این شکایت یا این آقا بهبودی حاصل بشه :n25: اگر هم بهبودی حاصل بشه از طرف خود آسیاتک هست و این آقا میدونه که شرایط ممکنه بهتر بشه و میخواد یه خودی نشون بده :n02:
بچه ها من نامحدود یک مگ برنزی گرفتم و میانگنین سرعتش هم 90 کیلوبایت هست.
تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم و 24 ساعته داشتم دانلود میکردم.
از امروز سرعت یک سری از سایت ها شده دایل آپ !!! ولی از بعضی سایت ها مثل سافت گذر و پی سی دانلود و آسان دانلود و ... مثل سابق با همون 90 تا ثابت دانلود میشه ...
مشکل اون سایت هایی که یک دفعه سرعتش کم شده چیه ... عموما سایت های فیلم بوده (از اینایی که هرماه باید پول بدی)
به احتمال زیاد از سرورهای داخلی سرعتت بالاستنقل قول:
سروش جان متاسفانه اونموقع زیاد به تاپیک شاتل سر نمیزدم. ولی از ویدیو فهمیدم عجب محدودیت خفنی گذاشتن:n04::n02:!!نقل قول:
در مورد اقای قائدی بگم ایشون وظیفشون هست موضوع رو به جد پیگیری کنه و اگر خدایی نکرده نتیجه نگیرم با مسئولای سازمان تنظیم مقررات تهران تماس میگیرم! ایشون همونطور که گفتم مسئول رسیدگی به شکایات در منطقه مرکزی(قم و اصفهان و اراک و...) هست.
مسئولای تهران هفته قبل گقتند اگر تا 20 روز ایشون زنگ نزدند با خود تهران موضوع رو پیگیری کن. اگر اشتباه نکنم اقای خدادادی بود....
یه نکته هم باید بگم چون شما در مورد سرعت شبانه شکایت کردید باهاتون اینطوری برخورد کردن.
سرعت شبانه چون در قرار داد ذکر نشده باید سرعتش فلان باشه(اینو مسئولای تنظیم مقررات گفتن) و یک افر از طرف شرکته پس شرکت میتونه هر کاری روش انجام بده!(البته این گفته پشتیبانی اسیاتک بود)
حالا من منتظرم همین کم فروشی + عدم رعایت مصوبه 152 تنظیم و مقررات که به شرح زیر میباشد رسیدیگی بشه بعد در مرحله بعد ارووم اروم در مورد محدود کردن سرعت شبانه باهاش صحبت کنم:
که من وقتی 1گیگ خریدم 25 درصد ترافیک اضافه روش اعمال نشد! در صورتی که باید بهم 1256 مگابایت بهم میدادن....نقل قول:
25 درصد اضافه ترافیک موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات در قیمت سرویسها و بستههای ترافیک اضافه، در نظر گرفته باید شود
در اخر اضافه کنم دوستان ممکنه یکم زمان ببره تا این مشکلات پیگیری و حل بشه !! و برای اینکه زودتر رسیدگی بکنن تعداد زیاد شاکیان همراه با مستندات قانونی هست که شما باید طبق پستی که صفحه قبل دادم با اقای قائدی ارتباط برقرار کنید...
و اینکه من پیگیر قضیه هستم.... چون مشکلی رو گزارش دادم که اسیاتک طبق قرار داد باید بهش عمل میکرد که نمیکنه!!
بعضیا میگن مشکل روتینگ هست که اینطوری شده ولی من معتقدم که اسیاتک داره کم فروشی پهنای باند بین الملل میکنه و سرعت سرور های خارجی رو کاهش داده!نقل قول:
چون الان سرور های سایت های فیلم در خارج از کشوره.
نقل قول:
موافقم! لابد نصف سود حاصل از کم فروشی رو میدن خود اینا که هیچی نگن!
اینا مجبورن با کسی که شکایت میکنه ، تو تماس تلفنی محترمانه حرف بزنن و طوری وانمود کنن که اصلا خبر نداشتن و همین که تلفن رو قطع کنن میرن برسی!!!!!!! چونکه معمولا طرفی که شکایت کرده عصبانیه و اینام قصد آروم کردن اوضاع رو دارن... در کل از روزی که یادمه همیشه قراره آخر هفته درست شه و آخر هفته باند اضافه شه و آخر هفته.... هیچ!!!!!
دوستان من الان 2 ماهه 2 گیگ محدودم سرعتش زیر 100 هست روزانه برای همه اینجوره ؟؟؟؟
دوست عزیز همونطور که گفتم اسیاتک کلیه سرور های خارجی رو زیر 140 محدود کرده! در صورتی که با سرور داخلی با سرعتی بین 400 الی 700 دانلود دارم....نقل قول:
دوستان راهی هست جیمیل باز کرد؟ میخوام یه لینک فعال سازی رو فعال کنم یه ساعته باز نمیشه