منظور از یه جفت rca چیهنقل قول:
همه ی توضیحاتتونو متوجه شدم بغیر از rca عزیز میشه راهنماییم کنی <3 یه دنیا ممنون <3 خیلی توضیحات قشنگی میدین
منظور از یه جفت rca چیهنقل قول:
همه ی توضیحاتتونو متوجه شدم بغیر از rca عزیز میشه راهنماییم کنی <3 یه دنیا ممنون <3 خیلی توضیحات قشنگی میدین
سلام
یکی از دوستانم دسترسی به اینترنت نداره میخواد باند بخره . امپلی هم داره
بین 2 گزینه مونده یکی Hertz ECX 690 یکی JBL GTO938 که هر دو 100RMS قدرت دارن .
فقط هم میخوام بیس داشته باشه و بلندی صدای بیشتر . استاید عزیز مخصوصا اقا حمید گل کدوم یکی ازباند ها بهتره با توجه به شرایط ذکر شده؟
شاد باشید :n12:
سلام لطف دارید.نقل قول:
بین این دو من هرتز رو انتخاب میکنم.
بارها در مورد کابل RCA صحبت شده اگر یه جستجوی کوتام میزدید متوجه میشدید.نقل قول:
کابل RCA جهت ارتباط پخش و آمپلیفایرها استفاده میشه. لذا توصیه اکید میشه در هزینه کردن برای این قسمت از سیستمتون دست و دلباز باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید جان ممنون :n12:.
هر کالایی که شما تاییدش کنید چشم بسته میگیرمش . چون همیشه بهترین راهنمایی ها رو کردید .
.................
دوستان امروز یکی باند مکسیدر MX-6902 بست رو ماشینش به قیمت 50 تومن . بدون امپلی .
انصافا اگه صداش رو بشنوید چنان بیسی میزنه که اصلا و ابدا باورتون نمیشه که این یک باند 50 تومنی هست .
جالبه ترین قسمت اینه که تو مشخصاتش :
MX-6902
Specifications
Technical Info
Files
6x9 "Speaker
Max , 500 Watts
4ways , Coaxial speaker
Impedance : 4 Ohm
درباره ب rca مطالبی خوندم (همون کابلیه که پخش رو به باند وصل میکنه) ولی خب نگفتین چه مارکی بخرم
اخه میگن تقلبی زیاده
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بین dls 963 و jbl 953 و mtx thx693 و 718 کنوود کدومو پیشنهاد می کنن؟ فعلا بدون آمپ که بیس خوبی داشته باشه؟؟؟:n12:
اگه کسی از قیمت به روز اینا خبر داره بگه
امپ چی بخرم
بخدا هرکی یه چیز میگه،منم اخر متوجه نشدم برای jbl 938 چه امپی بخرم
قصد خرید هیچی ندارم،در اینده هیچی اضافه نمیکنم
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول عالیه ، از 3500 پایونیر خیلی بهترن.قیمتاشون چنده توی تهران ؟نقل قول:
امپی نیست 100وات کامل بده ؟
حدود 300 تومننقل قول:
نه که نباشه، من ندینم ، شما بگرد اگه بود بگیر ما رو هم روشن کن