برو بچ دقت کردید یه ماهی میشه که دیگه مجانی حساب نمیشه حجم ها :) ....یادش بخیر یه زمانی خیلی اونجوری میشد :)
Printable View
برو بچ دقت کردید یه ماهی میشه که دیگه مجانی حساب نمیشه حجم ها :) ....یادش بخیر یه زمانی خیلی اونجوری میشد :)
برا من که حجم نمیندازهنقل قول:
منم نمیگم که عین 6 ساعتو حجم میندازه ریست نکنی! طبق چیزی که خودشون گفتن یه ربع اول رو احتمال داره رایگان نندازه من ترجیح میدم این سی ثانیه رو انجام بدم و با خیال راحت دانلود کنم ه
منظورش حجم شبانه نبود.حجم کلی بود که آخرین بارش حدود یکماه پیش اتفاق افتادنقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم سرعت دانلود شبانش چقدره ؟
اون وقت اينترنت نامحدودش چقدر سرعت داره ؟
بعد كلا اينترنت حجميش چقدر سرعت دانلود داره ؟ :sq_8:
سلام
سرعت دانلود حجمی تو روز نسبطا خوب و بالاست.اما دانلود شبانه سرعت جالبی نداره،ممکنه بعضی از شبها خوب باشه اما گاهی تا 50 درصد (شاید هم بیشتر) افت سرعت داشته باشه سرویس نامحدود 10 به 1 اصلا توصیه نمی شه اما 4 به 1 که خودم دارم روزی 5.5 گیگ دانلود میکنه(1مگ).512 نا محدود یک به چهار با قیمت مناسبتر و متوسط سرعت 110-90 هم گزینه خیلی خوبیه.کلا اگر دانلود زیاد دارید برید سمت نامحدود 12 ساعته،
لازمه اینم بگم که سرعت چیز کاملا نسبی هستش چون بیشتر به منطقه و یوزرها بستگی داره!!!
آقا من پشیموون شدم از ۲ مگابایت اومدم ۱ مگابایت نامحدود گرفتم :((( با اون ۴۰۰ دانلود میکردم با این ۱۳۰ :((
نقل قول:
خیلی عالیه با نامحدود سرعتت130هستش
من 1مگ محدود دارم سرعتمو میتونی تو پست بالا ببینی که حد اکثر 125 هستش
سلام دوستان
مودم در چه فاصله ای باید باشه تا برای بدن خطر ناک نباشه ؟؟؟
این چیزی که میفرمایید در مورد مودمهای گیرنده داخلی مصداق نداره چون این امواج اونقدر قوی نیستند که به سلامتی بدن لطمه بزنه.یک مدت شایعه شده بود که این امواج مضرند ولی هنوز رسما در مورد خطرناک بودن این امواج چیزی منتشر نشده.شاید مجاورت در کنار آنتن ها و دکل های فرستنده احتمال بیشتری رو بده که در دراز مدت ممکنه خطرناک باشه که البته این هم حتمی نیست!!!نقل قول: