در مورد عكس ببخشيد.نقل قول:
اين اختار هم موقعي مي ده كه فقط يه خط سبز پر شده و حدود 500 مگابايت نصب شده.
Printable View
در مورد عكس ببخشيد.نقل قول:
اين اختار هم موقعي مي ده كه فقط يه خط سبز پر شده و حدود 500 مگابايت نصب شده.
پس متاسفانه یکی از فایلهای نصب بازی خرابه!!نقل قول:
یکبار دیگه DVD بازی رو تمیز و نصب رو از نو شروع کنید(هر دو مرحله)اگه درست شد که هیچ وگرنه باید عوضشون کنید!!
سلام.دوستان ؛ من این بازی را دانلود کردم که داخل یک پوشه ؛ فایلی با پسوند cso وجود دارد.با چه برنامه ای اجرا کنم؟ ممنون
دوستان من
crysis 2 رانصب کردم کرک هم ریختم رو آیکنش کلیک میکنم صفحه مشکی میاد و بعد ارورر زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز سون 64 بیت
در مورد بازی starcraft2
دیگه دارم روانی میشم تا حالا 10 دفعه بازی اینستال انیستال کردما...گفتم دوباره نصبش کنم با اینکه وصلم به نت گیر داده به نت وصل نیستی و نمیزاره...چه کنم این دفعه(محظ اطلاع نه فایروال روشنه نه انتی ویروس بلوکه کرده)
با یکی از برنامه های باز کننده فایلهای ایمیج مثل daemon toolsنقل قول:
این بازی داری دو نوع کرک هست یکی 64 بیت یکی 32 بیت شما باید کرک 64 بیتی رو کپی کنی...نقل قول:
دوست من ایتن بازی تایپک حل مشکلات خودش رو داره اگه اونجا از متخصصین این بازی بپرسی بهتر جواب میگیری:46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=428713
امروز پرنس 5 رو نصب کردم کرک هم کپی کردم چند تا فایل بود میره تو بازی ولی بعد از اینکه دمو ubisoft میاد فقط شکل موس میاد و صفحه ی پشتش سیاهه
vga 1 gige 9500
ram 2 gige
لطفا راهنمایی کنید
با برنامه DAEMON Tools Lite هم نشد.ظاهرا این بازی برای پس اس پی هست.ممنون
يه بار پاك كردم دوباره نصب كردم درست نشد.نقل قول:
یکبار دیگه DVD بازی رو تمیز و نصب رو از نو شروع کنید(هر دو مرحله)اگه درست شد که هیچ وگرنه باید عوضشون کنید!!
امكانش نيست فايل هايي كه تو هارد مي رن ويروسي شده باشه براي همين چند فايل رو نمي خونه؟
سلام دوستان عزیز
بازی Prince of Persia The Sands of Time 2010 را چند بار نصب کردم ولی بعد از پایان نصب و برای اجرای بازی این پیغام را می دهد مشکل چیست؟؟؟؟؟
در ضمن این بازی را از اینترنت دانلود کردم و به صورت ایمیج می باشد و کرک آن را هم نصب کردم