رضا مخابرات اندیمشک خوبه یا نه؟! من فیبر نوریم الان وایمکس دارم اگه راضی هستی بگیرمنقل قول:
Printable View
رضا مخابرات اندیمشک خوبه یا نه؟! من فیبر نوریم الان وایمکس دارم اگه راضی هستی بگیرمنقل قول:
رضا برو به این سایت:80.191.224.244 یوزر/پس رو وارد کن
ببین وسط صفحه نوشته ردیف/قانون اونجا برات چی نوشته
به این صورت که اولش نوشته standard زیرش هم نوشته standard-night
یا اینکه اول سرویست نوشته khz و ردیف پایینش هم فقط night نوشته
اصلا کسی هست 10مگ گرفته باشه اسم سرویسش تو ibs اینجور باشه:
khz-10024-withfree
night
10مگی ها-5مگی ها فرم سرویستون تو ibs اینجوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینجور:
یا اینجور:
*بجای 1024 عدد 10024 جایگزین شود
2مگ گرفتم شبانه نداره:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21:
حالا 2مگ بدون شبانه رو چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ضد حالی خوردم :n27:
جدی؟امشب تست بزن شاید داشته باشه
نه nofree شده night هم نداره ترافیکم که تموم شد تخلیش میکنم همش کلاهبرداریه خودشون و اینترنتشون مردمو مسخره کردننقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما به چه صورتی تمدید سرویس کردی؟ چون فعلا نه امکان تمدید آنلاین وجود داره و نه حضوری انجام میدن! شما اهواز تشریف دارید؟
سرویس دو مگ، 3 گیگ یک ماه گرفتید؟
من دیگه این وضعو نمیتونم تحمل کنم دوست دارم برم مخابراتو رو سرشون خراب کنم:n21::n21::n21::n21:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما به چه صورتی تمدید سرویس کردی؟ چون فعلا نه امکان تمدید آنلاین وجود داره و نه حضوری انجام میدن! شما اهواز تشریف دارید؟
سرویس دو مگ، 3 گیگ یک ماه گرفتید؟