دوستان کسی مشکل قطع شدن پشت سر هم نداره؟ واسه من 3 روزه هی قطع و وصل میشه.
مخابرات مالک اشتر
Printable View
دوستان کسی مشکل قطع شدن پشت سر هم نداره؟ واسه من 3 روزه هی قطع و وصل میشه.
مخابرات مالک اشتر
دوستان این تعرفه های تابستونه خیلی خوبه. من نمیدونستم مخابرات شبانه رایگان داره.
فکر میکنم 1 مگ 5 گیگش مناسب باشه نه؟
کسی این طرح ها رو استفاده کرده؟ شبانه هاش رو استفاده کرده چطوریاس؟ واقعا سرعت دو برابره ؟ ( یعنی واسه یک مگ سرعت دانلود 256 هست؟)
مناسب نیست ، حجم خوریش خیلی بالاس :n02:نقل قول:
شبانه نداره بعضی مراکز مخابراتی هست بعضی ندارند ، سرعت دوبرابر هم نیست ، مثلا سرعت 2 مگ 31 تومن هست رو 27 تومن میده اونجوری میگه دو برابر:n08:
برای دومین شب تو این هفته اس که داره بازی در میاره ،پریشب که ملی شده بود الانم قطع کامل با gprsاومدم:n03:
گندت بزنن مخابرات(بقول مرحوم نوذری در برنامه صبح جمع باشما گندت بزنن زر گنده!!!!!!!!!!!!!!)
مخابرات تهران سرویس های 5و10مگش دانلود شبانه داره؟:n13:
دوستان کلی جواب میدم امروز رفتم آشنای اول اونجا دوستم کار می کنه هر چی سوال هست با هم جواب میدم
منظور از سرعت دو برابر این نیست که 2مگ بگیری 4 مگ بدن یعنی وقتی 2 مگ می گیری پول 1 مگ رو پرداخت می کنی
شبانه فعال هست برای کمپین تابستان در پنل نشون میده حجم دانلود ولی از حجم اولیه کم نمی شه
10 و 5 مگ شبانه نداره برای شرکت های تجاری هست کلی مدارک می خواد کد اقتصادی معرفی نامه روزنامه رسمی و...
قرار چند مدت دیگه به یوزر های 5 مگ هم بدن ولی باز اون هم شبانه نداره
شبانه فعال هست برای کمپین تابستان در پنل نشون میده حجم دانلود ولی از حجم اولیه کم نمی شهنقل قول:
اقا میشه اینو بیشتر توضیح بدین من که متوجه نشدم
Sent from my iPad using Tapatalk
ببنید در مخابرات یک حجم اولیه هست برای هر سرویس شما مثلا 2 مگ با 8 گیگ گرفتید بعد این 8 گیگ باید هزینه پرداخت کنیدنقل قول:
حالا شبانه به این صورت هست دانلود حجم شبانه شما جزو اون 8 گیگ اولیه حساب نمی شه دانلود در ساعت 1 تا 7 ثبت می شه ولی محسابه نمی شه
برای بنده که تو صورتحساب چک کردم از ۸ گیگ کم کرده من اصلا تو طول روز مودم خاموش کردم و یکبار از ساعت ۵ صبح روشن کردم تا ۷ صبح که از ۸ گیگم ۱ گیگ کم کرده اما اپلود محاسبه نمیشهنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
دوست عزيز مشتركين فعلى هم ميتونن اين طرح بگيرن؟؟؟ سرعت واقعى چى؟؟ تغييرى كرده؟؟؟ از نظر دانلود ميگم.نقل قول: