جا داره یادی بکنم از گفته هام که C9 مثل M5 قدیم Epic Fail می شه می ره
gg c9 ، به آخرین تیم اه NA LCS باخت :)
Printable View
جا داره یادی بکنم از گفته هام که C9 مثل M5 قدیم Epic Fail می شه می ره
gg c9 ، به آخرین تیم اه NA LCS باخت :)
دوستان من 2 شب به بع بازی میکنم. ولی چون کسی رو نمیبینم همش aram می رم. کسی اون موقع بازی می کنه عایا؟:n13:
سر دقیقه ی 11 شروع میشه DC برای بقیه اینجوری نیست؟
فاتحه WoW از همون اول خونده شده بوده! :n09: مگر اینکه بری این سرور های مجانی 99% باگنقل قول:
بلیزارد که رفتی میفهمی وقتی یه BG خواستی بری که توش 80 تا بازیکن هستن یا دیگه حداقل 20 تا بازیکن، شروع که شد یهو می بینی همه دارن تردمیل می زنن جلوت بعد چند ثانیه هم میری تو صفحه لاگین بازی اونوقت میگی بابا 100 رحمت به LoL حداقل اگه نت خراب نبود می شد بازی کرد!
چند لحظه DC شدن توی LoL ممکنه باعث باخت تیم نشه و از ادامه بازی هم لذت ببری اما در 80% موارد توی WoW حتی 1 ثانیه Lag شدن = مردن و خرد شدن اعصاب! ما تا چند ماه پیش یه گیلد کلا ایرانی بودیم، 10 نفر همه ایرانی، از 50 تا Wipe سر یه Boss جدید میتونم بگم 40 تاش به خاطر DC و Lag شدن بازیکنا بود. نه میتونستیم خارجی بیاریم چون با 2 دی سی شدن جلوشون دیگه نمیان و Ignore می کنن، نه می تونستیم با همون شرایط بازی کنیم چون فقط اعصاب خرد می کرد و هیچ پیشرفتی نداشتیم.
تو 5 تا گیلد ایرانی مختلف بودم و هیچ کدومش به جایی نرسید.
من دیروز بازی کردم صبح دو دست فقط یکی دقیقه 22 یکی دقیقه ی 29 دیسی شد دیگه از اون بازی به بعد دیسی نداشتمنقل قول:
صبانت 2گیگ مشهد
بله کاملانقل قول:
فاتحه WoW از همون اول خونده شده بوده! مگر اینکه بری این سرور های مجانی 99% باگ
بلیزارد که رفتی میفهمی وقتی یه BG خواستی بری که توش 80 تا بازیکن هستن یا دیگه حداقل 20 تا بازیکن، شروع که شد یهو می بینی همه دارن تردمیل می زنن جلوت بعد چند ثانیه هم میری تو صفحه لاگین بازی اونوقت میگی بابا 100 رحمت به LoL حداقل اگه نت خراب نبود می شد بازی کرد!
چند لحظه DC شدن توی LoL ممکنه باعث باخت تیم نشه و از ادامه بازی هم لذت ببری اما در 80% موارد توی WoW حتی 1 ثانیه Lag شدن = مردن و خرد شدن اعصاب! ما تا چند ماه پیش یه گیلد کلا ایرانی بودیم، 10 نفر همه ایرانی، از 50 تا Wipe سر یه Boss جدید میتونم بگم 40 تاش به خاطر DC و Lag شدن بازیکنا بود. نه میتونستیم خارجی بیاریم چون با 2 دی سی شدن جلوشون دیگه نمیان و Ignore می کنن، نه می تونستیم با همون شرایط بازی کنیم چون فقط اعصاب خرد می کرد و هیچ پیشرفتی نداشتیم.
تو 5 تا گیلد ایرانی مختلف بودم و هیچ کدومش به جایی نرسید.
تو اون PVP اگر پینگ بلنگ کل کار تیم تموم تا همین 2 سال پیش خودم تو بلیزاد بازی میکردم کوئیست که واقعا ادم که قسمت بخواد کامل کنه پیر میشه
اکثر پیچ که این اخری داد اصلا نامید کننده بود بیشتر صدا پلیر ها و فن خودش در اورد
دیگه بلیزارد تدارک برای یه MMORPG جدید داره میبین
بعد چیزی که هست با این وضعیت نت که هر دقیقه بدتر میشه شاید این بازی یا اصلا پروتکل TCP همین بلا سرش بیارن ....
فعلا من شدیدا منتظر Heroes Of The Storm بیاد ببنیم چی میشه ..... جدیدا Black Desert خبر رسیده اینم تو سبک MMORPG یه حرف داره ....
در کل به نظرم MMORPG وقت تلف کردن ته چیزی نداره پوچ
سلام دوستان
من چند وقتی هست که این انجمن رو دنبال میکنم.:n01::n26:
راستش برام تو لول یه مشکل پیش اومده و چتم اصلا باز نمیشه و تو قسمت انتخاب چمپین هم باز نمیتونم حرف بزنم ولی تو بازی میتونم حرف بزنم و آخر بازی هم که بازی تموم شده (تو اون قسمتی که میتونی هونور بدی) بازم نمی تونم چت کنم لیست دوستامم بسته شده و حتی دوستمم که میاد تو بازی منم که تو بازی باشم منو نمی بینه.
تورو خدا کمک کنید این قضیه خیلی رفته تو اعصابم.:n03: :n28::n14:
خسته نباشید
دوستان کسی آدرس بدونه شیلتر لولکینگ رو داره ؟
چجوری کار نمی کنه؟ یعنی پیغام میدی و نمیرسه به دوستات یا اینکه کلا وصل نمیشه و reconnect to chat میده؟نقل قول: