تست که واقعیه من خودمم شاخ درآوردم اما پینگ سایت ها صفر نیست ولی زیر 10 هستننقل قول:
تست که واقعیه من خودمم شاخ درآوردم اما پینگ سایت ها صفر نیست ولی زیر 10 هستننقل قول:
این تست هایی که برخی از دوستان جدیدا می زارم با پینگ صفر از تهران! واقعیه یا اینکه دوستان دارن زحمت می کشن تست fake درست می کنن؟!
اگه واقعیه خواهشا بگن دقیقا کجا هستن ویه تریس هم بزارن. خبریه یعنی واقعا؟!
پ.ن: سایت های سرور خارج از کشور مشکل نداره کسی؟ برای من ۸۰٪ سایت های خارجی ۱ ماهی هست کلا باز نمی شه! فیلتر هم نیست ولی سریع پیغام خطا می ده انگار همچین سایتی وجود خارجی نداره! ولی جالبه با قند شکن همون لحظه باز می شه. هم با های وب هم با مخابرات. البته مخابرات بیشتر
مثل مثلا:
goal.com
weather.com
cnet.com
و......
نرم افزار گیم شرکت ea هم که origin باشه ۱ ماهه کلا باز نمی شه!!
من که از تریسی که گذاشتی چیزی سر در نیووردم! خواهشا عکس بگیر ازش. کپی پیست می کنی نوشته ها می ره توی هم گیج می شه آدم!نقل قول:
در ضمن چه شهری هستی شما؟
داداش آی پی ها مشخصه که در پست اسپید تست هم عرض کردم مخابرات کرج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خدمت شما
رامین جان در واقع به نظر من ینگ صفری وجود نداره!پینگ این دوست ما زیر 10 میلی ثانیه هست....اگر از اسپید تست با سروری غیز از هماتلکام(تهران) تست بگیره متوجه میشی که پینگ صفر نیست!نقل قول:
سرور هماتلکام نمیدونم چه خاصیتی داره که پینگ رو یه مقدار پایینتر نشون میده...
از بین این سایتهایی که دادی فقط cnet باز شد:n02:
پ.ن: سایت گل هم باز شد....بگیر نگیر داره...یه بار باز میشه یه بار باز نمیشه!
نقل قول:
درسته الان با بقیه تست کردم 10-16-... بود ولی با اون صفره احتمالا یه مشکل محاسباتی چیزی باشه چون پینگ داخلی شبکه هم هیچوقت صفر نمیتونه باشه بالاخره یه مسیری رو طی میکنه و یه زمانی طول میکشه!!!
باز نشدن اون سایت ها بخاطر مشکل DNS هست شما DNS رو دستی 4.2.2.4 کن درست میشهنقل قول:
ما هم به شوتلی ها پیوستیم...:n09: سرویس 6 مگ خط روی 6700 بسته شده:n02:
ماشالا...:n15:
:n15:
:n14:
بــــــــــــــــــــــــ ـــلـــــــــــــــــــــ ـــه...
عصر تلکوم...:n09:
موبارک باشه:n02:نقل قول:
اخرش دیدی شاتلیت کردم؟!:n09:
امیر دان استریم رو باید برات 7مگ میبستن!!snr خطت الان چنده؟
سرور قحطی بود ازشون تست گرفتی؟!حداقل از لندن و فرانکفورت میگرفتی اینطوری ابروی شاتل رو نمیبردی:n08::n02:
پینگ 8.8.8.8 و4.2.2.4 ببین چنده برات؟
====
اینم یه تست از دانلود شبانم:
نویز اینا بالاست مهدی! خط رو زدن ترکوندن.!6.7 روز قطع بود تلفن! همین 1 ساعته وصل شده خط!نقل قول:
کلا 8200 میکشه!
دفعه ی قبل که اسیاشت وصل بود .تا 12 اینا میکشید!