[QUOTE=behrooz.shie;6560879]ببینید شبکه مک ادرس مودم تونو فیلتر نکرده ؟
سلام ..بله ..فیلتر بود ..با مراجعه به شرکت و تکمیل فرم درخواست این فیلتر رفع و مشکل حل گردید
متشکرم
Printable View
[QUOTE=behrooz.shie;6560879]ببینید شبکه مک ادرس مودم تونو فیلتر نکرده ؟
سلام ..بله ..فیلتر بود ..با مراجعه به شرکت و تکمیل فرم درخواست این فیلتر رفع و مشکل حل گردید
متشکرم
ممنون از پاسخگویینقل قول:
من از لپ تاپ استفاده میکنم و طبیعتآ با وایرلس میخوام وصل بشم به نت
ضمنآ میخوام با موبایل هم بتونم راحت کانکت شم
چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
من یه مودم جی اس ام گرفتم وقتی اس ام اس فارسی برام میاد به جای حروف فارسی مربع نشون میده مشکل کجاست؟:20::20::20::20:
با سلامنقل قول:
احتمالا فرستنده داره با نرم افزار و یا از طریق خاصی واستون پیام رو ارسال میکنه و نمیتونه کدش خونده بشه برای شما
موفق باشید.
اخه من کلا نمی تونم پیام فارسی ارسال کنم
?? ??? ???? ????? ??????? ??? ????? ??????? ??? ???? ????? ???? ? ?? ???? ???? ??? ????? ?? ??? ????? ???? ?????.
نمونه پیامک
نقل قول:با سلامنقل قول:
دوست عزیزم از همون نمونه فونتی هست که داره ارسال میشه.
و توی گوشی و کامپیوتر قابل ترجمه نیست.
موفق باشید.
کسی نیست مشکل ما رو حل کنه؟ خیلی احتیاجهنقل قول:
لطفا راهنمایی کنید
از وقتی برای adsl پسورد گذاشته م نمیتوانم با لپ تاب به وایر لس مودم وصل شوم در حالی که قبلا اینطور نبود. در ضمن پس از اینکه پسورد را میدهم خطایی مبنی بر نادرست بودن آن را نمیدهد.
من یه مودم وایمکس wifi دارم و با ویندوز 7 لب تاب براحتی وصل میشم و اینترنت دارم.
برای pc با ویندوز xp یه wifi usb خریدم تا بهش وصل بشم اما بعد از نصب، wifi رو پیدا میکنه اما برای اتصال ارور عدم sertificate میده. من رفتم توی propertise شبکه پیدا شده توی xp و تیک sertificate رو برداشتم. بعد از شناسایی دوباره، از من پسورد خواست که دادم .بعد ارور limit connection رو داد. از اون که properties گرفتم دیدم ip خاص میخود که دادم. بعد کاملا connect شد اما حالا هیچ اینترنتی رو نمیده.
کسی میتونه کمکم کنه باید چکار کنم.
البته رو همین pc که قدیمیه ویندوز 7 رو نصب کردم بدون هیچ اروری اینترنت رو داد اما تو xp اینهمه مشکل داره.