نوسان خیلی زیاده خیلی . بین 20 و 40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نوسان خیلی زیاده خیلی . بین 20 و 40
سرعت دانلود 512 نامحدود شده 25 30 :n15:چه وضعشه آخه
دقیقا مال منم همینطوری بود تا می اومدی یه فایل دانلود کنی 2 ساعت طول میکشید :n02:نقل قول:
واخ واخ
تست سرویس 2 مگ صبانت در روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانطور که میبینید سرعت روزانه و پینگ واقعا عالی هستش و هیچ حرفی توش نیست !
اما !!!!!!!!!!!
سرعت دانلود شبانه اش واقعا مزخرف هستش و در ساعت شبانه نهایت حجمی که بتونه دانلود کنه با سلام و صلوات 2.5 گیگ هستش !!!!!!! و متاسفانه پشتیبانی زیر بار نمیره و بهش می گم اقا اگر سرویس من که 2 مگ هستش رو حتی شیر بین 8 نفر ( که قانونش این هستش ) هم بکنید باید تو ساعت رایگان من حداقل 5 گیگ بر دارم اما زیر بار نمیره و میگه شبانه رو با 25 نفر شیر می کنیم :n08:
اینم چند تا تست با سرور های خارجی
بازم میگم اگر صبا نت سرعت دانلود شبانه اش مثل روز بود !!!!!!! و با همون سرعت میشد دانلود کرد یا حداقل با همون سرعت قانونی خودش که میشه 5 گیگ بر داشت بود واقعا عالی میشد و واقعا ارزش داشت به مدت طولانی موند روش ولی وقتی نهایت بتونی 2.5 گیگ برداری . به نظرم ارزش نداره ! چون الان سرویس توربو مخابرات شما عزیزان داره شبی 5.5 گیگ بر میداره اونم با سرعت 512 !
حالا جالب اینجاست با سرویس 128 نامحدود مکس نت من تو یک شبانه روز 3.5 گیگ بر میداشتم :n08: و خودتون بهتر میدونید که هدف کسی که سرویس محدود می خره صرفا دانلود شبانه با سرعت بالا هستش و پینگ خوب !
جالبه نمیدونستم که سرویس توربو سرعتش تا 350 بازه!!!
الان داره با 320 دانلود میکنه یعنی با این سرعت شبی حدود 7 گیگ دانلود میکنه!!!!:n02:
مثل اینکه مخابرات تغیر تحول اساسی شده یا پهنای باند جدید خریده !!! یا برای من اتفاقی افتاده !! من سرعتم تا 3 مگ کامل باز شده:n02:
والا سرعت من که افتضاح هست !
شبا واقعا داغون میشه نه سایتها درست حسابی باز میشن نه میشه درست و حسابی دانلود کرد !
فعلا که 4-5 روزه دارم از توربو مخابرات استفاده میکنم و هیچ خیری ندیدم ! صد رحمت به همارا !
مال من برعکس شماست!!!نقل قول:
دیشب از ساعت 4 داشت با سرعت 320 دانلود میکرد(تا ساعت 4 از یه سرور مزخرف دانلود میکرد)
البته دان استریم من پایین هست و حتی اگه وضعیت خوب باشه بازم به این سرعت نمیتونم برسم میتونم ؟ به خاطر نویز میترسم بگم بالا ببرن .
اگه شبا داغون نشه 150-200 رو میده یا حداقل مثل همارا 100 تا میده ولی تو این چند روز شبا (از 12 به بعد ) دچار مشکل شده ! از سرور اپلود باز (پریمیوم) با نوسان25-30-40-50 دانلود میکنه . وبگردی هم افتضاح میشه .
راستی دان استریم من مدام تغییر میکنه ! یه بار 2048 هست یه بار 1970 هست یه بار 1555 هست و ... الان 1551 هست !!!
راستی این عکسی که گذاشتی از سایت همارا هست ؟ میشه لینکش رو بدی ؟
سوال قبلی من هم بیجواب موند شماها راحت میتونید از تورنت دانلود کنید ؟