کجای گالری عکس؟ معمولا تاپیک هایی که ایجاد می کردی را بازدید می کردم و از اونجا فهمیدم کاربری به نام وحید واعضی نیا وجود داره ...نقل قول:
Printable View
کجای گالری عکس؟ معمولا تاپیک هایی که ایجاد می کردی را بازدید می کردم و از اونجا فهمیدم کاربری به نام وحید واعضی نیا وجود داره ...نقل قول:
ازدواج کردی؟
قصد ازدواج نداری؟
چرا؟
عکس را کجا گرفتی؟
خودت گرفتی یا کسی دیگه ای ازت عکس گرفته؟
اینترنتت چیه؟ Adsl ؟
تحصیلاتت چیه؟ (یه بار دیگه بگو کار از محکم کاری عیب نمیکنه)
آین آواتار چیه؟ یاد آدمای فقیر میفتیم
بیشتر کی ها میای تو پی سی؟
چقدر منو میشناسی؟
به همایون شجریان علاقه داری؟
چند وقته کارهای گرافیکی میکنی؟
سایت یا وبلاگ داری؟
ماشین داری؟ ماشینت چیه؟
ریش نمیذاری هیچ وقت؟
چرا عکس سیاه و سفید گذاشتی؟
کی نوبتت تموم میشه روی صندلی داغ؟
چاکریم
چرا اسمت rude boy است؟
21- بهترين مدير کيه ؟ بهترين همکار کيه ؟ بي تعراف بگو فکر نکنم کسي ناراحت بشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22- از مديران و همکاران کدومشون خانم هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23- چه ورزشي رو دوست داري ولي نتونستي انجامش بدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24- چه ورزشي رو انجام ميدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25- تا حالا با فلش چيزي ساختي ؟ اگه ساختي بذار ببينيم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26- کدوم نرم افزار گرافيکي رو مثل فارسي صحبت کردن بلدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27- زيباترين اوتوري كه توي اين فروم ديدي مال كي بوده ؟ مي توني 5 نفر وهم بگي .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
28- كدوم يك از آشناهات عضو اين انجمن هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29- به نظر خودت آدم پول پرستي هستي ؟ حالا پول پرست نه ولي منظور پولکيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30- دوست داري همين الان بميري بري به بهشت به جايي از بهشت که مجبور باشي در 24 ساعت 4 ساعت کار کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یــادش بخیر !
ووکمن بود و مونیکا و بهروز و سعید و ........ روزگاری داشتیما :)
ازدواج کردی؟ نهنقل قول:
قصد ازدواج نداری؟ نه
چرا؟ چون چیز خوبی نیست
عکس را کجا گرفتی؟ اصفهان المپیاد دانشجویی
خودت گرفتی یا کسی دیگه ای ازت عکس گرفته؟ کسه دیگه گرفته
اینترنتت چیه؟ Adsl ؟ ذغالی
تحصیلاتت چیه؟ (یه بار دیگه بگو کار از محکم کاری عیب نمیکنه) کارشناس ارشد برق - الکترونیک
آین آواتار چیه؟ یاد آدمای فقیر میفتیم بابا کلی کلاس داره
بیشتر کی ها میای تو پی سی؟ هروقت بیکار باشم
چقدر منو میشناسی؟ 30%
به همایون شجریان علاقه داری؟ نه به اندازه ی پدرش
چند وقته کارهای گرافیکی میکنی؟ اگه بشه اسمشو کار گرافیکی گذاشت 4-5 سال
سایت یا وبلاگ داری؟ وبلاگ زیاد داشتم ولی حذفشون کردم
ماشین داری؟ ماشینت چیه؟ بله - کمری
ریش نمیذاری هیچ وقت؟ ایام محرم می زارم
چرا عکس سیاه و سفید گذاشتی؟ چون کلاس داره
کی نوبتت تموم میشه روی صندلی داغ؟ امروز دیگه باید روز آخرم باشه
چاکریم ما بیشتر
چرا اسمت rude boy است؟ یه بار دیگه گفتم ولی بازم می گم چون خودم Rude Boy (پسر بی تربیت) هستم... [ این چیزی هست که اطرافیان بهم می گن]نقل قول:
شما قصد نداری به کاربران هدیه بدی؟؟؟رسم و رسوم پس چی شده؟؟؟
من از لحظه اولی که رو صندلی نشستم تو فکر هدیه ای که آخر باید بدم بودم!
21- بهترين مدير کيه ؟ بهترين همکار کيه ؟ بي تعراف بگو فکر نکنم کسي ناراحت بشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسین(sam fisher 08) - سعید (Saed kmss-D) بی تعارف گفتم هرکی می خواد ناراحت بشه...نقل قول:
22- از مديران و همکاران کدومشون خانم هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من عسل بانو (Asalbano) را می شناسم
23- چه ورزشي رو دوست داري ولي نتونستي انجامش بدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرچی دوست داشتم انجام دادم
24- چه ورزشي رو انجام ميدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلف - تنیس - بیلیارد
25- تا حالا با فلش چيزي ساختي ؟ اگه ساختي بذار ببينيم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه
26- کدوم نرم افزار گرافيکي رو مثل فارسي صحبت کردن بلدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچکدوم
27- زيباترين اوتوري كه توي اين فروم ديدي مال كي بوده ؟ مي توني 5 نفر وهم بگي .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اواتارهای Carl خوشم میاد
28- كدوم يك از آشناهات عضو اين انجمن هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچکدوم
29- به نظر خودت آدم پول پرستي هستي ؟ حالا پول پرست نه ولي منظور پولکيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره
30- دوست داري همين الان بميري بري به بهشت به جايي از بهشت که مجبور باشي در 24 ساعت 4 ساعت کار کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدم نمیاد...
سلام
1.منو میشناسی؟(معلومه نه)
2.نظرت در مورد آواتارم چیه؟
3.آواتارت چیه؟
4.کی از رو صندلی پا میشی؟(من میخوام بیام)
شوخی کردم منو کسی جا نمیده نظرت چیه؟
5.همین قد بسه سوال کردم؟