به همه همین مدل میدن چندجاتوخونه تست کن بهترین جاکه انتن بالاداد سیمکارت فورجی بزاراستفاده کننقل قول:
Printable View
به همه همین مدل میدن چندجاتوخونه تست کن بهترین جاکه انتن بالاداد سیمکارت فورجی بزاراستفاده کننقل قول:
نقل قول:,من تا آخرین روزی که آنتن میداد وایمکس رو استفاده کردم.نقل قول:
2مگ نامحدود داشتم و کف مصرفم 100 گیگ بودش
مدیریت مصرف خیلی ترسناک و سخت با این سیستم. سال ها بود اصلا نگران مصرف حجم نبودم :n03::n03:
مودم رو دلم نیومد بدم و عوض کنم. خیلی خاطره داشتم باهاش :n14:
تو منطقه ما با موبایل که به 4G متصل میشم اول میزنه +4G با سرعت خیلی خوب دانلود شروع میشه ولی بعد از چند دقیقه٬ میره روی +H و سرعت بشدت میاد پایین٬ ممکنه که LTE ثابت هم همینطور باشه؟
البته خودم همچنان دارم از وایمکس استفاده میکنم و به هیچوجه تا مجبور نشم عوضش نمیکنم(مودمش رو هم عوض نکردن یادگاری نگه میدارم!)
________
ماه قبل برای من ایمیل صورتحساب نیومد ولی این ماه اومده و توش فقط به حالت پیشنهاد گفته که میتونید مودم رو با TD-LTE عوض کنید٬ اجبار یا محدودیت زمانی نگذاشته
امیدوارم همینطور باشه و بشه حالا حالا ها از وایمکس استفاده کنم
منم وقتی اخرین تست رو باهاش زدم همینطور شده بود....نقل قول:
من فکر کنم سرویس ما با موبایلی ها مشترک باشه بخاطر همین نوسانات سرعت بیشتر است. در رابطه با پینگش ولی نمی دونم اوضاع چگونه می شه:n15:
منم x2 ازش گرفتم ولی هنوز باز نکردم - سیم کارت هم توش هست یا باید جدا بهمون بدن؟؟؟:n13:نقل قول:
اره استرس اینکه یک موقع خارج از محدوده مصرف نکنی و همش چک کنی حجم مصرفی رو - من هیچوقت این کارو با IPW و wimax نمی کردم ولی الان با dsl دارم می زنم....:n35:نقل قول:
اگر مد عوض میشه بخاطر قدرت و کیفیت سیگنال است باید جای بهتر بزاری که اینجوری نشه.نقل قول:
اگر زمان گذاشت خبرش رو به ما هم بده.:n01:
شما اخرین سنگر مقاومت ما هستی:n02:
تو بسته اش یک سیمکارت است.امروز دوباره مودم را وصل کردم.۲ خط آنتن داشت و با سرعت ۱.۵ دانلود میکرد.مثل4gنقل قول:
الان تنها دلیلی که می تونه LTE بدرد من بخوره اینه که بجای گوشی ازش در مسافرت استفاده کنم یا سرعت اپلودش بالاتر از 1 مگ باشه که اپلود هامو بجای adsl بزارم روی LTE در غیر این صورت بدرد من نمی خوره:n27:نقل قول:
برگردم تهران ببینم چطوری است مراسم باز کردن بسته بندی در پیش داریم:n09:
خطش رو نمی شه باسه تلفن استفاده کرد؟:n02: ما که تو wimax سرویس تلفنش رو ندیدم بزار به این دلمون خوش باشه:n31:
از امروز حدود ساعت ۱ برای من باز مشکل دسترسی به بعضی سایت ها پیش اومده (برای مثال rapidpars که حتی امکان لاگین هم نیست)
دقیقا مثل اوایل سال امیدوارم برطرف بشه
______
آپدیت!
اگر شما هم دچار این مشکل شدید با تغییر DNS به گوگل یا Open DNS مشکل برطرف مبشه
سلام دوستان خواهشا آگه کسی اینجا تعرفه نامحدود داره بگه آیا هنوز خط مشی مصرف منصفانه فعاله یا نه و مقدارش چقدر هست?
بنده ۱ مگ نامحدود دارم و تا حالا که ۴-۵ دوره میشه مصرف منصفانه اعمال نشده برام مصرف بنده ۷۰ ۸۰ گیگ میشه البته یک سقف داره که امکانش نیست بهش برسیدنقل قول:
فرستاده شده از MI 5sِ من با Tapatalk
ممنون رفیقنقل قول:
راستش من مصرفم ماهی 100 تا 160 گیگ هست با پشتیبانی چند بار تماس گرفتم هر کارشناسی یه جوابی داد یکی گفت روی همشون محدودیت هست یکی دیگه گفت فقط 1 مگ و 2 مگ محدودیت دارن که 1 مگ 40 گیگه و 2 مگ 80 گیگ که بعد از اون سرعت میاد پایین یکی دیگه گفت هیچ کدوم خط مشی نداره و هر چقدر خواستید میتونید استفاده کنید خلاصه من موندم و کلی جواب ضد و نقیض .برای شما قبلا اعمال میشد ؟ شاید الان هم اعمال شده و شما متوجه نشدید ؟ چون وقتی اعمال میشه در ساعات پیک فقط سرعت میاد پایین و ساعات غیر پیک سرعت خوبه ؟