برو توی تنظیمات خود مودم و طوری تنظیم کن که بعد از چند دقیقه از رد و بدل نشدن کیلوبایت خودش رو قطع کنه .نقل قول:
Printable View
برو توی تنظیمات خود مودم و طوری تنظیم کن که بعد از چند دقیقه از رد و بدل نشدن کیلوبایت خودش رو قطع کنه .نقل قول:
سرویس 256 محدود البته مقدار واقعی دانلود 1658 مگ بود که طبق معمول پارس انلاین زیاد نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام ، من تازه از پارس میخام بگیرم قبلا شاتل داشتم که افتضاح شد و دیگه تمدید نکردم ، یه سوال داشتم ، میخوتم مودم وایرلس بگیرم فقط نمیخوام از پارس بخرم ، اگه مودمم اینا که پارس تو سایتش زده نباشه نمیتونم وصل شم ؟؟؟؟ و اینکه یوزر و پسورده پارس چیه میخام خودم نصب کنم ؟؟؟؟؟ دوستانی که از مودم وایرلس استقاده میکنن ممنون میشم کمک کنن
اینجوری وقتی که دانلود تموم بشه مودم ریبوت میشهنقل قول:
این کارو می تونم با خود IDM هم انجام بدم
می خوام سر ساعت 6:55 اینترنتم دیسکانکت یا مودم ریبوت بشه:19:
آقایون هیچ ریطی به مرکز مخابراطی نداره ( واسه دانلود شب )
من 512 دارم که روزا 220 کلیو بایت دانلود میکنه و شبا از ساعت 1 میشه 30 کیلو سرعت
الان چند روزی هست که روشی جدیدی هست که شبا 3.5 تا 4 گیگ دانلود میکنم ( از 1 تا 6:30 )
با این روش سرعت ثابت 230 هست ولی بدون اون روش سرعت همون 30 کیلو هست که به زور 600-700 مگ دانلود میکنه
دوستان من این برنامرو گرفتم فقط تنظیماتشو نمیدونم عدد های نجومی بم نشون میده...میگه 400 گیگ استفاده کردی:18::18::18::18:نقل قول:
متوسط سرعتمم رو میزنه 4..مگ...
این تنظیماتش رو خواهشن یکی بیاد راهنمایی کنه...ممنون
نه هیچ ربطی نداره منم با همون مدمی که باهاش از شاتل اینترنت داشتم از پارس استفاده می کنم و هیچ مشکلی نداره :5:نقل قول:
بالاخره تا 6 رایگانه یا تا 7 ؟ بدون هیچ کاری خودش تا کی رایگان حساب میکنه ؟
بدون هیچ کاری از 1 تا 6 رایگانه .نقل قول:
ولی اگه ساعت تقریبا 12:35 مودم رو روشن یا ریبوت کنید و تا ساعت تقریبا 6:55 دانلود کنید برات رایگان میفته
واس منم زده فکر کنم... 150 مگ :41:نقل قول:
باید امشب دقیق تر تست کنم همش یادم میره... اگرم نشه از خیرش میگذریم :19:
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
روش؟ چیه؟ :دینقل قول: