سلام
دوستان کسی از جایی که اینطوری بسازه خبر نداره؟
اصلا وجود داره یا فتوشاپه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان کسی از جایی که اینطوری بسازه خبر نداره؟
اصلا وجود داره یا فتوشاپه؟
اتفاقا خود منم دنبال یه همچین چیزی بودم برای کیک پنل و اینا برا پراید که توی درای جلو کامپ بزارم ولی یه دفه که آقا حمید عکس از کیک پنل ساحته شده برا پراید گذاشتن و دیدم عین یه تیکه چهار لیتری به در وصل شده کلا قصر رویاهام شد یه همکفت چهل متری :|نقل قول:
و الانم رفتم تو فکر برش درای جلوی پراید که یه کامپ 13 سانتی بزارم داخلش البته به گفته ی نصاب کامپ 13 جا میشه ولی دوستان توی تی تی هم فرمودن که 16 سانتی هم میشه جا داد
اما در مورد این عکس شما اگه بشه همچین چیزی به ای تمیزی ساخت که خیلی عالی میشه ولی خب من حس میکنم تا سازنده یه گندی نزنه وسط طراحی خیالش راحت نمیشه :n02:
سلامنقل قول:
مثلا این هم خوبه که البته مال 206 ولی واقعا قشنگه
این یکی افتضاحه
این هم قابل تحمله
سلام حسین جاننقل قول:
فتوشاب که نیست ، منم شنیده بودم البته تو فروم ها که قدیما اینا رو یه جا تولید میکرد، اما گویا هزینش خیلی بالا بود ، هر رو دری حدود 200 هزار تومن برای پراید آب میخورد الان نمی دونم کسی تولید میکنه یا نه
دوستان .یه ظبط پخش ساده ولی خوب که خروجی آمپ هم داشته باشه ترجیحا زیر300تومن چی میتونم بگیرم .یکی از دوستان گفت هنوز جی وی سی رو چین تولید نکرده ومال خود ژاپن هست البته این حرف و کسی
به من گفت که سالهاست نمایندگی جی وی سی کار میکنه .حالا به نظر شما بین این دوتا کدوم بهتره ؟
پایونیر :DEH 2550 UI
جی وی سی :JVC KD R 326
تقریبا یه قیمت هستن اگه اشتباه نکنم ولی جی وی سی بلتوث داخلی هم داره که نمیدونم به چه درد میخوره ؟؟
سلام امیر جاننقل قول:
200که خیلی زیاد میشه....
دو در میشه 400!
برای پرایدو ارزش نداره.....:n18:
حالا ساده تر از این هم خوبه
جالبه بچه های تی تی هم زیاد برا پرایدکیک پنل نذاشتن و کسی رو ندیدم که سازنده خوبی باشه فقط یه اقایی تو soundyshopهست که فکر کنم میشناسیدش کار باکسش عالیه ولی چند نمونه کیک برا پراید دیدم بقول big-bangانگاری یه 4 لیتری وصل کردی به در........:n27:
سلام حميد جان.
سيستم اينه:
پخش 6350 پايونير
استيج عقب 1073
آمپلي جي وي سي 8004
ماشين پرايد 131 كه تودري جديد هستش.
براي استيج جلو تا 300 تومن چه كامپ هايي رو پيشنهاد ميكني؟
سلام دوستان
من صدا و بیس کنوود 718 رو شنیدم به نظرم خیلی خوبه ولی قیمت کردم 360 تومن گفتن میخوام یه باندی بگیرم بیس برام زیاد مهمه نهایت 250 هزار چی پیشنهاد میدین؟
mer30
موافقم ، بخاطر همین قیمت بالای ساخت ارزش هزینه کردن نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
jvc فلش میخوره ؟ تو سایت رسمیش اشاره ای نکرده بود به این مطلب
در مورد محل ساخت نمیدونم اما قبلا کیفیت مشابهی داشتند از نظر تنظیمات تقریبا مشابه هم هستند. جی وی سی خروجی بالاتر (نیم ولت) داره اما پایونیر 5 باند اکولایزر قابل تنظیم داره
بقیه سیستم چیه ؟
در کل فکر میکنم بین این دو انتخاب میتونید به سلیقتون اعتماد کنید