سلام یکی میتونه بگه این کدوم سرویسه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایگان داره یا نه؟
Printable View
سلام یکی میتونه بگه این کدوم سرویسه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایگان داره یا نه؟
سلام سرویس های بالاتر از 1 مگ شبانه رایگان ندارن ...
برای دانلود باید فشفشه بخرین
ممنون داداش - خط روی 2 مگ هست ؟نقل قول:
راستی چرا بعضی ها مینویسه داده گستر عصر نوین برای بعضی مثل شما HIWEB ؟ فرقی هم میکنه !؟
256 رو روی 2.5 مگ محدود میکنن و اگه حتی ریت خط هم روی 12مگ باشه ، بازم سرعت از اکانتینگ رو 2.5 مگ محدوده! ولی 1مگ رو روی 4 ست میکنن! بقیه هم که دیگه شبانه ندارن!نقل قول:
در مورد اسم isp ، به آیپی که بهت اختصاص پیدا میکنه ربط داره و مثلا من اگه دیسکانکت و کانکت کنم و آیپی جدید بگیرم ، ممکنه که بنویسه داده گستر عصر نوین!
ضمنا چون شاتل تو مرکز ما بعد از حدود 10 ماه ، محدودیت پورتش برطرف شد ، واسه همین های وبو تخلیه کردم و طی روز های آتی ، شاتل وصل میشه!
دینامیت 8 مگنقل قول:
چرا همین های وب نموندی ؟ خوب نبود ؟ شاتل میخوای کدوم سرویسش رو بگیری ؟نقل قول:
واسه من تو این 1 ماهی که داشتم ، کلا 3-4 بار قطعی پیدا کرد ( اونم ظهر که عموما نبودم ) و در کل راضی بودم ازش! منتها عیبی که داره اینه که سرعتش کمه و 250 کیلوبایت تو این دور و زمونه سرعته خیلی پایینیه! ضمن اینکه به نظر من فعلا شاتل بهترین شرکته بین بقیه و علاوه بر اینکه خطو تا 15مگ میبنده ، ثبات و کیفیت خوبی داره و جشنواره های خوبی هم میذاره ( مثه شاتل لند و 50گیگ ترافیک با 50% تخفیف و غیره... ) و شبانشم که 1 تا 8 رایگانه و با توجه به اینکه زیاد دانلود ندارم ، احتمالا دیر محدود شم و اگر هم که محدود شدم ، 3تومن میدم و دوباره شبانه سرعتم میره بالا! ( با کمتر از 30 تومن پول ، هم شبانه خوب دانلود میکنم و هم از کیفیت بالاش در طول روز استفاده میکنم. ) در کل الان شاتل یه سر و گردن از بقیه بالاتره!نقل قول:
چی بگم والا به نظر من که سرعت دانلود این روزا خیلی مهم نیست - خودت که تجربه اسیا تک رو داشتی سرعت دانلود عالی هست ولی چیزای دیگه افتضاح !نقل قول:
این شاتل من هر چی طرح هاشو نگاه میکنم همشون ترافیک ماهانشون کمه ! یعنی مثلا سرویس نداره که ترافیک ماهانه 10 گیگ داشته باشه ! درسته ؟
آره خب ، از لحاظ تنوع تعرفه خوب نیست ولی هر چند ماه معمولا یه جشنواره میذاره که 50 گیگو با 50% تخفیف میده 56 تومن که در صورت خرید ، تا حجمش تموم نشه ، سوخت نمیشه و چند ماه واسه آدم میمونه!نقل قول:
ضمنا شاتل از لحاظ کیفی اصلا قابل قیاس با آسیاتک نیست! الان شرکتای صبانت و پارس آنلاین و های وب و شاتل و حتی داتک ، به نظرم خیلی از آسیاتک بهترن و آسیاتک از پارسال واقعااااا افت محسوسی کرده و اصلا سرویس گرفتن ازش عاقلانه نیست ( مگر برای کسی که سرعتش در تایم رایگان محدود نباشه! ) !!
سلام،
دوستان قصد دارم اینبار از های وب سرویس بگیرم
طرح طوفان ، یک ساله با ۱۲ فشفشه ۳۰ گیگابایتی
من قم هستم ، منتهی زنگ زدم نمایندگی گفت حتما یه کارت دانشجویی :n36: یا کارت طلبه گی :n13: بیار... گفتم خب من ندارم اینا رو چی میشه ؟ گفت بدون اینا سرعت ۸ مگ نیست ، افت داره
میخوام بدونم هر کی های وب گرفته کارت دانشجویی برده یا آخوند بوده :n31: اگر این طور نیست سرعتا در چه حدیه؟
اصلا کیفیت های وب چطوره این روزا بیام نیام !؟؟
ممنون :n01: