خودشون میگن نمیدونیم شبانه داره یا نه!ولی یکیشون گفت فکر نمیکنم 5و10 شبانه داشته باشن با مسئولیت خودتوننقل قول:
فروش هم که جواب درستی نمیده همش میخواد بپیچونت که 5و10 نگیری!
Printable View
خودشون میگن نمیدونیم شبانه داره یا نه!ولی یکیشون گفت فکر نمیکنم 5و10 شبانه داشته باشن با مسئولیت خودتوننقل قول:
فروش هم که جواب درستی نمیده همش میخواد بپیچونت که 5و10 نگیری!
دوست عزیز reza_v66 شما برید اینحا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید جلوی سرویستون چی نوشته WithFree یا NoFree بچه ها از بلاتکلیفی در بیان
بیا یه 2 مگ بگیر خودتو راحت کن دیگه فوق فوقش سرعت شبانت میشه 130 تا دیگه منم میگم شاید باز کاربر جدید گرفتن بیان این 5 و 10 شبانش رو وردارن چون سرعتشون زیادننقل قول:
من حدود 60 روز از اکانتم مونده با 43GB حجم وسوسه شدم 10مگ بگیرم :n03: یکی منو دلداری بده نزنم سرویسمو خراب کنم :n03: الان سرعت زیر 290 نمیاد ولی 600 700 یچیز دیگس :n03:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز شما سرویس 10 مگ با چه حجمی و چه مدتی خریداری کردید؟ 3، 5 یا 8 گیگ؟ یک ماه است؟
در ضمن اگر لطف کنید بفرمایید اهواز تشریف دارید؟ چه منطقه ای یا کدوم مرکز مخابرات هستید؟
سرویس های 5 و 10 مگ هیچ تضمینی بهشون نیست میتونی 2 صفحه بری قبل ببینی مال یکی از بچه ها 10 مگش شبانه داره مال یکی دیگه همین 10 مگ شبانه نداره اگه برات شبانه مهم نیست که برو 10 مگ بگیر با سرعت 1مگ دانلود کننقل قول:
سرویس فعلیتون چی ؟ شبانه داره سرعتش چنده ؟ اگه شب 250 تا بهت بده هر 1ساعت میتونی 1گیگ دانلود داشته باشی اگه من این سرویس رو داشتم کلاهم رو مینداختم بالا :n09:
من سرویس 3ماهه 2مگابیت 60گیگ دارم که مخابرات برشون داشت :D سرعت دانلودم تو شبانه میشه 290 ثابت یعنی روی 2700 بسته شده سرویس تو تستا 2.3 میده شبی تقریبا 3.8گیگ دانلود میده ولی با 10مگ میتونی حدود 9 گیگ دانلود کنی :D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا اونایی که تو ibs هنوز استانداردن(مثلا:standard-1024-1M-5G 10) شبانه داره 10 مگشون ولی اونایی که مثلا نوشتهkhz-10024 شبانه ندارن و 100% nofree هستن که فرقی هم نداره همین استانداردا هم چند روز دیگه که وارد پرتک شدن به همین فرم درمیاد من حدس میزنم اینطور باشه
آره فرشاد دقیقا همینجوریه من وقتی رفتم تو این اکانتینگ جدیده اسم سرویسم تو IBS عوض شد... With Freeنقل قول:
آین withfree و nofree رو احتمالا برا این گذاشتن که شبانه 5و10 مگ رو جدا کنن اون دوستمون هم که الان 10مگش شبانه داره احتمالا هنوز استانداردهنقل قول: