بله برای من برگشته.نقل قول:
دیشب هم شارژ کردم.
Printable View
بله برای من برگشته.نقل قول:
دیشب هم شارژ کردم.
خیر کابلینقل قول:
دفعه قبل هم همینطور بودم که نت کاملا قط بودم حتی بعد از این که شما گفتین بار قبل نویز بهتر شد یعنی حتی از تلفن خونه به 2020 یا هر شماره دیگهه ای زنگ میزدم خیلی نویز داشت و صدای شمارگیری دایل اپ میومد اما الان خود تلفن نویز نداره ولی نت تند تند قطع میشه خاموش روشن مودم هم میکنم به سختی بعد 10 مین کانکت میشه که هی ارور میده اما وقتی کانکت میشه بعد 2 تا 5 دقیقه دوباره دیس میشم
دوستان بعد از یک هفته جواب ببینید چی جواب دادن؟
این شکایت منه:
با سلام ميخواستم بگم كه چرا طرح ها را تعويض ميكنيد چه دليلي داره، الان من بعثت داشتم سرعت اومده بود پايين عوض كردم پاييزه طلايي گرفتم قيمت بيشتر از بعثت اما الان كلا طرحهاي شبانه برداشته شده و حتي اين طلايي هم نميشه شارژ كرد سرعتش هم كه خيلي خيلي اومده پايين حالا غير از شبانه كه 300 بود الان شده 24 حتي روزهاي كه قبلا 800 بود الان شده با زور 100 كيلوبايت آيا ما پول پرداخت نميكنيم؟ آيا ميخواين ما ناراضي باشيم؟ يا ميخواين ما برين كلا از مخابرات نت نگيريم چرا اين كارهاي را انجام مي دهيد طرح هاي نامحدود را كه برداشتين بعثت هم كه هيچي حالا همين پاييزه مانده بود اينم رفت آخه چرا؟؟؟ متشكر ميشم پيام را بخونيد و شده براي ما مردم كه اين حرفها 1000 تا از دوستام كه از مخابرات اينترنت گرفتن جواب داده بشه.
جواب:
قرارداد طرح به مشتركين اعطا شده ودرحال حاضر طرحها با دانلود شبانه رايگان بعنوان گزينه قابل انتخاب ميباشد
دوستان عزیز اینم متن شکایت جدیدم هست:
ببخشيد اون روزي كه قرار داد دادين و من امضا كردم براي طرح بعثت شماره ******** و در قرار داد گفته شده بود كه مشترك مورد نظر تا هر زمان مي تواند طرح خود را چه زماني چه حجمي شارژ نمايد حالا چرا زدين زير قولتون و قرار دادتون من الان يك گيگ شارژ دارم اما زمان ندارم كه بتونم ازش استفاده كنم چرا يك دروغي را به ما گفتين اگر قرار داد الكي بود چرا گفتين كه امضا كنيم اين واقعا يك دزدي و دروغگويي ميشه اونم كه در ماه رمضان هستيم.
کدوم مرکز هستیدد؟نقل قول:
نقل قول:
یه عکس بزار ببینم:n05:
دوستان یک 2-3روزی است که یک دفعه snr downstream میره روی 5 خاموش روشن میکنم مودم رو درست میشه ممکنه 2 روز هم مشکلی نداشته باشه باز یک دفعه ممکنه اینطوری بشه max data rate کم میشه و اینطوری میشه همه موارد رو تست کردم و مشکلی نداشته مطمئنم
مشکل از سمت مخابرات است کسی همچین مشکلی داره تو این 2- 3روزه ؟
من دیروز اصلا مشکل نداشتم
الان هم مشکلی ندارم
کسایی که طرح خانواده مخابراتو دارم لطف کنن بگن سرعت دانلودشون با آی دی ام چنده؟:n01:
:دی اینچه وضعشه لرها مثله اینکه اومدن مخابرات مشهدو گرفتن :دی