با تشکر از دوست عزیزم جناب bilmazlar که بازم چیزی به اطلاعات ما افزودند.سوالی در همین باره دارم که در این لینک هم گفته شده که من از این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براتون تقل قولش میکنم.
حالا واقعا به 'گفته این دوستمون سرعت تک کانکشن نباید فرقی با سرعت مولتی کانکشن بکنه؟آخه مگه میشه؟نظر شما چی هست؟
و در ثانی البته بحث ما در مورد سرعت چند لینک با هم و سرعت تک لینک بود و نه سرعت تک کانکشن.چون هستند دوستانی که در ساعات شبانه از دانلود تک لینک استفاده میکنند اما فکر نکنم باشند کسانی که از دانلود به روش تک کانکشن استفاده کنند چون اونطوری فوق العاده سرعت دانلودشون پایین میاد.من اسم تک کانکشن رو از این بابت آوردم که خواستم بگم برخی از اهل فن در همین تاپیکی که عرض کردم اصلا سرعت واقعی اینترنت رو سرعت تک کانکشنه میدونن که این ادعای اونها جای بحث داره که آیا درسته یا نه و من خودم هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم.فقط خواستم بگم اگر من میگم دانلود تک لینکه هستند کسانی که حتی میگن دانلود تک کانکشنه.
در هر صورت آقا مهم اینه که کاربر از سرعت دانلود شبانش راضی باشه که خدا رو شکر در صبانت اکثرا ظاهرا که راضی هستند.فقط باید یک آمار دقیقی از سرعتهای تک لینکه هم به دست بیاریم اونم نه برای کوبیدن صبانت به خیال برخی دوستان بلکه برای یک تحقیق میدانی به قول دانشجویان:n02:
اما از اینکه توضیحاتی جالب و علمی مثل همیشه درباره دانلود تک کانکشنه دادید بسیار متشکرم.:n16: