خب این جور که نمیشه باید یه کاری کرد ما حقوق شهروندی مون داره زیر پا له میشه باید یکی بیاد به دادمون برسه نه باید خودمون حق خودمون رو بگیریم باید بریم جلوی سازمان چادر بزنیم نهایتش میخوان زندانیمون کنن بالا تر از سیاهی رنگی نیست.
Printable View
خب این جور که نمیشه باید یه کاری کرد ما حقوق شهروندی مون داره زیر پا له میشه باید یکی بیاد به دادمون برسه نه باید خودمون حق خودمون رو بگیریم باید بریم جلوی سازمان چادر بزنیم نهایتش میخوان زندانیمون کنن بالا تر از سیاهی رنگی نیست.
خدایا من دیوونه شدم یا آسیاتک :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من 1 مگ محدود دارم سرعتم توی دانلود آهنگ و موزیک ویدئو و اینا از سرور های مختلف اینجوریه :
تا 30 بیشتر نمیره
سایت های دیگه هم مثل Teh-music همین بود...
توی تبادل فایل توی یاهو هم با دوستم که آسیاتک داره نمیشه با بقیه میشه !!!!!!!
چه میشه کرد ؟
نقل قول:
آقا اینکه میگی هدیه آسیاتک رو سرویسهای اینترنت نامحدود که هیچ شرکت دیگه هم این سرویسو نمیده...حالا شما دندون اسب پیشکشی رو میشمارید و از آسیاتک بد میگید توی فارومی که خود پارس آنلاین راه انداخته و شرکتهای دیگرو زیر سوال میبره که سرویسای خودشو بفروشه!!!!
نقل قول:
دوست عزیز این دندون اسب پیشکشی مربوط به اینجا نیست! مگه آسیاتک داره رایگان این سرعتو میده؟ کلی از کاربرا پول اضافه میگیره!
به هر حال 1 مگ باید 128 تا دانلود کنه.... یعنی کمه! دو مگ هم 128 تا نمیده
نقل قول:
خدایا واقعا معنی این نمودارها و سرعتها رو نمیقهمید؟؟؟؟؟؟؟ازین سرعت بالاتر که ممکن نیست!!!یکی جو میاد سرعت کمه نفره بعدی معنی 4 مگ سرعتو ندونسته میاد میگه سرعتش کمه!!!!!!!!!!ایتجا دیوونه خونست!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز اینترنت 2 مگ 75 تومه حدودا!! 350 تومن از کجا اومده؟نقل قول:
هرکی سرعت بالا میخواد باید از مخابرات بگیره البته باید یه خط جدا برای تماس 2020 داشته باشه :n09:
نقل قول:
سرویس های پارس انلاین که گزونترن همینم نمیدن!شما اگه آشنا داری توی پارس انلاین سفارش ماروهم بکنید سرویس توپشون جمع بکنن بزارن ما بریم همین سرویس گرونو اشغال اسیاتک رو بگیرم حالشو ببریم نه اینکه واسه اذیت کاربرا بگن جمع آوری 10 روز طول میکشه!!!!!!!!!!!!
اینجا کسی نیاز به آپلود نداره؟؟؟؟؟ :n20:دانلود با آپلود ، عوض میکنیم! کسی نبود؟
:n13:
خدا لعنت کنه این آسیاتک رو!
:n14: