خوب همین دیگه مشکلم همینه
مرسی دوستان از بابت راهمائیتون
درسته شرکت سپنتا هست
شرکت پیشگامان هم دقیقا همین کارو انجام میده ولی با امکاناتی که تو بالا گفتم.
مرسی بازم
Printable View
خوب همین دیگه مشکلم همینه
مرسی دوستان از بابت راهمائیتون
درسته شرکت سپنتا هست
شرکت پیشگامان هم دقیقا همین کارو انجام میده ولی با امکاناتی که تو بالا گفتم.
مرسی بازم
منم موافقم که هر کی مسئول خرید خودشه و باید تو خرید سرویسش دقت کنه!!!راستی امین جان اطلاع داری مخابرات برای 1 مگ cra چقدر سرعت دانلود میده؟؟؟!!!! اگه 100 تا بده دیگه نرم مکس نت همین مخابرات بمونم!!!!نقل قول:
دوستان الان سرعت دانلود شبانه تون چطوره مال من که افتضاحه. 512 هست که خط روی 1024 بسته شده شبانه 30 میده دوستم 128 هست امرزو صبح 140 داشت واسش میداد زنگ زدم پشتیبانی همارا میگه کلا شبانه ما همینطوری هست . میگه احتمالا نویز داری میگم کلا سیم کشی تلفن منزل رو واسه این سرعتتون عوض کرم بازم میگی احتمالا نویز داری. گفتم وقتی داشتم قرداد میبستم گفتین که سرعت دانلود شبانه رو کاهش نمیدین وقتی هم جواب پیدا نمیکنن طبق معمول میگن خطط رو بزن به خط اصلی 4 ساعت دیگه زنگ بزن یه بررسی کنیم .
نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم . :41:
دوستان یه سوال:
ببینید ما دو تا خط تلفن داریم که رو یک سوکت هست الان من میخوام نویز گیر بزنم
تبدیل گرفتم واسه اون یک سوکت که دو سوکته کنه که بشه از هر دو خط تلفن استفاده کرد
خط 1 که اینترنتی روش نیست نویز گیری نزدم
خط 2 که اینترنت روشه نویز گیر بزنم؟
مودمم جای دیگه ای وصله که تلفن نیست به مودمم نویز گیر بزنم؟
اگر نگرفنید چی شد عکس بگیرم؟
سلام دوستان
کسی میدونه چه جوری باید مودم رو کانفیگ کرد با تنظیمات اینترنت همارا.
خواهشا اگه کسی میدونه ما رو یاری کنه.
با تشکر
راستی یه سوال دیگه
یوزر پسوورد پیش فرض واسه رفتن تو بخش کاربری تو سایت همارا چی هست.
با تشکر
یوزر و پسورد و vpi vci رو بگیر تنظیم کننقل قول:
حسین جان نامحدود مخابرات رو پیشنهاد نمیکنم و راستیتش کمتر مشترکی رو دیدم که که نامحدود بالای 256 داشته باشهنقل قول:
دوست عزیز شما تو صفحات قبلی هم گفته شد که نویز خطتون زیاده . snr 6 هستش که غیر عادیه اول باید وضعیت خطتون رو درست کنید بعد ... ثانیا شما نباید 512 میگرفتید اول مشورت کنید بعد سرویس بخرید.نقل قول:
رو یک سوکت 2 تا خط هست؟دیده بودم که مثلا 2شاخه یک خطه و سوکت یه خط دیگه ولی اینجور موردی ندیدمنقل قول:
به هر حال مودم نیازی به نویزگیر نداره ... مودم رو از پریز جداگونه بدون نویزگیر وصل کنید و فقط دستگاه تلفنتون رو بزنید به نویزگیر
یوزرنیم (411شماره تلفنتون) هستش و برای پسورد هم با خط ADSL تون تماس بگیرید با پشتیبانی...نقل قول:
از کجا بگیرم.
vpi :0نقل قول:
vci : 33
user : شماره شهرتون بدون صفر اولش با شماره ای دی اس الت
pass : به احتمال قوی شماره ای دی اس الت . اگه این نبود امین اقا شماره پشتیبانی نداد . زنگ بزن 2020 بپرس