اين سيوها رو چند سال پيش (حدود 4 سال ) جمع كردم.نقل قول:
Printable View
اين سيوها رو چند سال پيش (حدود 4 سال ) جمع كردم.نقل قول:
sلام
نمي دونم تا حالا اين ترينر رو ديدين!!!
من كه فكّم افتاد:18:کد:http://www.4shared.com/file/222736003/c96edacc/GTASA151trn.html
xare32 ممنون از پاسخت می شه ای رو راهنمایی کنید
یکی می شه راهنمایی کنه بگه توی مرحله $ (سبز رنگ) یا همون مرحله ای که باید بری به فرودگاه و یه هواپیما رو ببری به یه نقطه ی زرد رنگ چی کار باید انجام بدم اصلا اثری از علامت نیست که نیست لطفا یکی می شه به من بگه توی مرحله چی کار باید بکنم (همون مرحله ای که باید بریم منبع شهر رو از بندیم (این حرفیه که CJ می زنه ))
اون نقطه ی زرد رنگ فرودگاهه دیگه؟؟؟اگر فرود گاهه هواپیما رو باید بشونی...نقل قول:
........
یه سوال:
دیگه مگه الان کسی GTA:SA هم بازی میکنه؟؟؟خیلی قدیمی نیست؟
من دارم بازی میکنم:دینقل قول:
یه سوال:
دیگه مگه الان کسی GTA:SA هم بازی میکنه؟؟؟خیلی قدیمی نیست؟
قدیمی هست ولی حال میده بازیش....
الته کنارش هم gta iv هم دارم بازی میکنم که فقط یه ماموریت دیگه به پایان میرسه
تو این ماموریتی که برای اون پلیسه انجام میدیم...بهمون میگه برو اول یه اسنایفر بردار بهدشم باید بریم تعقیب یک قطار....
یک خبرنگار توی قطار هست وقتی وارد ایستگاه میشه از قطار پیاده میشه.....حالا از اینجا به بعدش باید چه کنیم؟ تعقیبش کنیم؟
من دنبالش رفتم تا پله ها که رفت بالا یه دفه mission failed پیغام داد!؟
جطوریاست؟؟
اگه درست یادم مونده باشه شما باید طوری تعقیبش کنین که متوجه نشه فاصله خودتون رو ازش حفظ کنین :11:نقل قول:
وقتی پیاده شد باید یه مقدار صبر کنی بعد از همونجا بکشیش.نقل قول:
خوب قدیمی باشه چی می شه این تایپیک مال gta San Andreas اگه ورژن جدید می خواهی می تونی بری یه تایپیک دیگه درضمن اون فرودگاه نیستنقل قول:
لطفابه سوالات جدیدم هم جواب بدین ممنون می شم
1-توی این مرحله چی کار باید کرد
[PHP]http://www.myupload.org/viewer.php?file=rtp3j6w27ao8y16qf39s.jpg[/PHP]واسه اینکه نقاط نارنجی رو به رنگ سبز دربیاریم باید بریم شلوغ کنیم....2- سوال اینجاست که به تنهایی باید برم نقاط رو به رنگ سبز دربیارم .3-نقاط زرد چی هستند باید انجا هم شلوغ کرد؟
نمیدونم باید چه کار کنم؟نقل قول:
پیاده میشه از پله ها میره بالا...سوار تاکسی میشه بعد یه دفه اون نواری گوشه سمت راست شروع به پر شدن میکنه..منم باهاش فاصله دارم یه دفه پیغام میده
Too clese! you are spooking the reporter. back off before he abandon the interview
فاصله بايد زياد باشه ، تا ديدي اون نوار پائين صفحه داره پر ميشه از سوژه دور شو.نقل قول:
بعد اون تاكسي ميگيره شما هم بايد با موتور يا ماشين و با حفظ فاصله دنبالش كني وقتي كه از تاكسي پياده شد و بالاي سرش علامت قرمز ظاهر شد بكشش.
روي دو نفر از افرادي كه اون نزديكيها هستند ولباس سبز پوشيدن و اسلحه هم دارن كليك راست كن وقتي بالاي سرشون علامت سبز اومد دكمه G رو فشار بده و سوار ماشين بشين به علامت زرد مشخص شده روي نقشه بريد.نقل قول:
درصدي از اون مناطق زرد يا بنفش رو هم بايد با شلوغ بازي به رنگ سبز در بياري تا يكي از مراحل بازي رو بتوني انجام بدي.(دقيقا يادم نيست كدوم مرحله)
این پیغام رو موقع زیادی نزدیک شدن میده.فاصلتو بیشتر بکن.:10:نقل قول:
سلام
اون مرحل های که cj باید بره خونه چند طبقه اون خیکی رو بکشه بعد اون پلیس (فکر کنم بهش تمپنی می گن)عجب مرحله طولانی هست بعد از این که با یه ماشین آتیش نشانی فرار می کنه باید تعقیبش کنی ولی میره بالا برادر cj رو بندازه چیکار باید کرد .
نگید که باید ماشینو قبل از افتادن برادرش تنظیم کرد که بیفته توی کاشین توی ماشین ...
میشه یه توضیح در موردش بدین که چی کار بکنم
راستی بعد از این مرحله چند تا مرحله ی دیگه می مونه تموم بشه ؟؟؟!!!
تا جایی که یادمه دقیقا باید همین کارو بکنی! :31: بهتره از همون اولش اجازه ندی فاصلت باهاش زیاد بشه...نقل قول:
داداش این آخرین مرحلشه، طبیعی ـه که باید سخت باشه دیگه...
ایندفه اصلا بهش نزدیک نشدم...کلی باهاش فاصله گرفتم وقتی میخواست سوار تاکسی بشه من کلا اومدم پایین پله ها توی ایستگاه قطار...ولی بازم اون نواره پر شد و fail شدم...نقل قول:
چرا؟
تا جایی که یادمه وقتی طرف میخواد تاکسی بگیره شما باید با حفظ فاصله دنبالش بری و یه وسیله نقلیه واسه تعقیبش جور کنی.نقل قول:
بعد به محل قرار میرسی و طرف پیاده میشه و میره سرقرار،اونجا باید کلکشو بکنی:21:
من خیلی فاصله داشتم....میگم که اون داشت سوار تاکسی مشید من هنوز اون پایین تو پله های مترو بودم یه دفه تند تند اون خطه پر شد و بازی رو باختمنقل قول:
سلام
بالاخره تموم شد این بازی طولانی مرسی از بچه هایی که به من در تموم کردن این بازی به من کمک کردن:10::40:
ببین دوست من باید وقتی که اون منتظر تاکس می مونه بری یه ماشین بدزدی و ....نقل قول:
فکر کنم وقتی توی مترو هست می تونی از کنارش رد بشی و هیچ مشکلی نداره و قتی تاکسی سوار می شه اون فاصله سنج می آد و باید فاصله رو رعایت کنی..
خیلی هم نباید فاصله داشته باشینقل قول:
فاصله متناسب که اون بار هم سریع پر نشه
اهان پس مشکل من اینجا بوده...نقل قول:
ببین دوست من باید وقتی که اون منتظر تاکس می مونه بری یه ماشین بدزدی و ....
فکر کنم وقتی توی مترو هست می تونی از کنارش رد بشی و هیچ مشکلی نداره و قتی تاکسی سوار می شه اون فاصله سنج می آد و باید فاصله رو رعایت کنی..
اخه من صبر میکردم تا اون تاکسی بگیره حرکت کنه بعد من برم دنبال ماشین دزدی
به خاطر همینه که اون شروع به پر شدن میکرده...
اوکی این راه رو هم تست میکنم
با همین روش ردش کردم بالاخره...
لعنت بر شیطون..
ایم ماموریتی که باید تایدر خائن رو بکشیم رو با هزار بدبختی و تعقیب و گریز کشتمش...داشتم میرفتم بازی رو سیو کنم که یه دفه هنگ کرد....
ای کاش این هم مثل نسخه IV قابلیت AUTO SAVE داشت
یه اتفاق خیلی جالب تو این بازی....
یه ماموریتی بود چند روز پیش داشتم انجام میدادم که باید دنبال یه ماشینی که یه دختره سوارشه بریم....
بعد جلوش ترمز میکردیم یه جوری که ماشینمون بخوره بهش و اون جهتش عوض بشه... و در نهایت ماشین رو بدزدیم.....نمیدونم گیمیرهایی قدییمی میدونن کدوم ماموریت رو میگم یا نه؟؟
نکته جالب اینجا بود که وقتی خودمو به نقطه مشخص شده در نقشه رسوندم دیدم دختره کشته شده :دی
ماشین هم کنارش پارک شده...البته نمیشد سوارش شد ولی خیلی برام جالب بود این اتفاق تو بازی....:دی
رسیدم به ماموریت آموزش پرواز...
اگه یکی از دوستان لطف کنن برام این کلاس پرواز رو رد کنه ممنون میشم
یه سوال هم داشتم:
مگه ما تو اون ماموریتی که باید دنبال یه هلیکوپتر میکردیم تورینو رو نکشتیم...جطوری زنده شده باز؟؟؟؟:19:
سلام
آقایون من همون طور که گفته بودم بازی رو تمومکردک از اول شروع کردم به بازی و رسیدم به مرحله مدسه هواپیما و توی مرحله هلیکوپتری که باید کامیون ها رو بزنه
می شه یه کم راهنمایی کنید که بعد از این که زدمشون می رم نقطه قرمز امتیاز 55 درصد می ده می شه بگید مشکل من کجاست آیا دقیقا توی نقطه ی قرمز فرود بیام
و می شه بگید می تونم بجای چپ کلید کلیدی رو واسه کیبرد تنظیم کرد یا نه چون با موس خیلی سخته
این قسمت از بازی رد شد. (مراجعه به ضمیمه) ولی مهدی جان! بهتر بود این ماموریت ها رو خودت رد میکردی.نقل قول:
جلوتر باز هم ماموریت پرواز وجود داره...
تا جایی که یادمه ماموریت قبلیش این بود که از یه هلی کوپتر مقابل هلی کوپتر های مهاجم دفاع بشه و بعدش به دنبال بار هلی کوپتر بریم... اصلا کشتن تورینو در کار نبود!
بعد از زدن اون سه تا کامیون ثابت باید حساب اون دو تا ماشین متحرک رو هم برسین و بعدش تو دایره قرمز فرود بیاین. هم باید سریع باشین و هم دقیقا وسط دایره بنشینین تا امتیاز بهتری بگیرین.نقل قول:
کنترل هلی کوپتر با خود کیبورد رو توصیه میکنم.
اره حرفتون درسته..ولی من بنا به دلایلی حداکثر تا یک ماه دیگه میتونم این بازی رو ادامه بدم بهدش شاید تا اخر عمرم فرصت انجام این بازی رو نداشته باشم به همین دلیل این مامرویتهای وقت گیر که باید کلی براش وقت بزارم رو ترجیح میدم بقیه برام ردش کنن چون میدونم برای رد کردن این جور ماموریتا حدقال باید یک هفته ای وقت بزارم:دی منم گفتم که فرصتشو ندارمنقل قول:
این قسمت از بازی رد شد. (مراجعه به ضمیمه) ولی مهدی جان! بهتر بود این ماموریت ها رو خودت رد میکردی.
جلوتر باز هم ماموریت پرواز وجود داره...
تا جایی که یادمه ماموریت قبلیش این بود که از یه هلی کوپتر مقابل هلی کوپتر های مهاجم دفاع بشه و بعدش به دنبال بار هلی کوپتر بریم... اصلا کشتن تورینو در کار نبود!
در مورد قسمت دوم...مامورت قبل رو نمیگم
ماموریت بود برای وزوی که بهمون میگه برو اون هلکیوپتر رو نابودکن ...وقتی به هلیکوپتر میرسیم اون فرار میکنه و میره ماه م باید با ماشین دبنالش میرفتیم وقتی به یه جایی مبرسیم با آر پی جی میزدیمش (شاید 7-8 ماموریت قبل از این ماموریت بود)
یکی دقیقا کنترل هواپیما رو توضیح میده...
اصلا تعادل ندره...این ماموریتی که باید با ارتفاع پایین پرواز کنیم...یه ذره هواپیما رو چپ یا راست میبرم تعادلش به هم میخوره و می خوره زمین و میترکه....
یادم نیست مگه اینکه اسم ماموریت رو بگی.نقل قول:
کلید های W و S که به ترتیب افزایش و کاهش سرعت حساب میشه. کلیدهای فلش جهت چپ و راست همون کار کلید های A و D رو میکنه که دور زدن هواپیما به کمک بالا پایین کردن بال هاست. کلید های فلش بالا و پایین هم برای اوج گرفتن و پایین اومدنه. کلید های E و Q هم که مربوط میشه به سکان عمودی که کاربردش برای دور زدن هواپیما رو زمینه. کلید 2 هم چرخ هواپیما رو جمع و باز میکنه. کنترل هواپیما در وضعیت سوم شخص بسیار راحت تره.نقل قول:
موقع دور زدن به چپ و راست و نزدیک به زمین , کلیدهای فلش جهت چپ و راست با کلید فلش پایین استفاده میشه. اینطوری برخورد نمیکنی. البته ذره ذره کلید های رو بزن نه یهویی...
والا اسم ماموریت که یادم نیست ولی میشد بعد از اینکه رایدر رو میکشیم.....(یک یا دو ماموریت بعد از اون بود)نقل قول:
سلام
بعد کشتن چند ده هزار:31: گنگستر به این مرحله رسیدم.ولی میخوام برم مرحله بعدی ارور میده که فلان کارو باید کنی تا وارد مرحله بعد شی! چطوری این مرحله رو رد کنم؟ اینم عکس از مرحله:10:
کد:http://www.myupload.org/files/af10rddsufqpkrdxkjsw.jpg
آقای چیتر :دی
شما باید برید یه تعدادی Gang War راه بندازید . اگه چیت میزنی که هیچی اگه نه برو یه اتوبوسی چیزی بیار برو بروبچ Grove رو جمع کنید برید خیابون Ballas ها و چهارتاشونو بکشید بعد .. :دی
دوستان کسی پایه نیستش مولتی بزنیم یه مدت بچه ها پایه بودن ولی الان .....
به خدا خیلی خیلی حال میده !!! ... یکی خبری چیزی بده ! ... راستی اموزشش هم تو یه تاپیک بود کسی نداره بده " ؟ ...
ممنونم ...
ماموریتی که عکس شبیه سفینه هست!! و باید با هواپیما تعقیب یک هواپیمای دیگه کنیم+ اون ماموریتی که تو نقشه به شکل هواپیما هست اگه لطف کنید برام ردش کنید ممنون خواهم شدکد:http://aghamehdi.persiangig.com/GTASAsf2.rar
اون سفینه نبود که... تاسه (با توجه به کازینو بودن اونجا)نقل قول:
انجامیدند.
توی پارکینگ اون هواپیما های زباله سه تا موتور گذاشتم... خالی خالی بود.
اون هواپیمایی رو هم که باید تعقیبش می کردیم آوردم گذاشتم تو آشیانه اون طرف باند برای یادگاری!
میشه لطفا طرز ریختن ماشین بر روی گیم را بگین
با هواپیما چطری میشه فرود اومد
یه ماموریت رو انجامش دادم موقع برگشت تو باند نمیتونم فرود بیام و هواپیما میترکه...
اول باید کلید 2 رو بزنی تا تایر هواپیما باز بشه اون وقت باید فرود بیایی.نقل قول:
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
سلام من تو جی تی آ یک جایی هست که باید دمبال ماشین آمبلانس بزاری هر کاری میکنم رد نمیشه یعنی از بازی میپره بیرون اینم سیوم اگه میشه یکی این مرحله رو رد کنه و سیو کنه بعدش به من بده با تشکر
کد:http://simamobile.persiangig.com/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files.rar
اهان مرسی یادم نبود که چرخای هواپیما رو باز کنم همینجوری فورد میومدم و هواپیمام میترکیدنقل قول:
این ماموریتی هم که گفتی خیلی اسونه
اگه رسیدم خونه و تا اون زمان کسی رد نکرده بود برات ردیفش میکنم