سلام ... از کجا میشه فهمید ویندوزمون اورجیناله یا نه ؟؟!! یکی بهم گفت کانکت بشی به اینترنت اگه نباشه خودش میگه
ولی خبری نشد :20:
Printable View
سلام ... از کجا میشه فهمید ویندوزمون اورجیناله یا نه ؟؟!! یکی بهم گفت کانکت بشی به اینترنت اگه نباشه خودش میگه
ولی خبری نشد :20:
آقا یه سوال پایه که جواب سریع رو می طلبه
من به طور رسمی از ویستا استفاده نکردم.حالا میخوام از ایکس پی به ویستا ارتقاء پیدا کنم
آیا در شناخت سخت افزارام توسط ویستا ، مشکلی پیش خواهد آمد؟
مشکل احتمالی چی میتونه باشه؟
من سیستمم حول و هوش سال 2004 یا 2005 هستش یعنی از نظر قدمتش گفتم
سلام حامد جان،
باید بگم که از نظر تاریخ تولید سخت افزارهای کامپیوترت شاید (نه حتماً) نیاز به دریافت درایور مربوط به ویستا داشته باشی که اون ها رو می تونی از سایت کمپانی ای که مربوط به سخت افزارهای مختلف کامپیوترت هست دانلودشون کنی و بعد با خیال راحت ویستا رو نصب کنی...
حالا چرا می خوای ویستا رو نصب کنی؟ الان که 7 اومده خیلی ها هم میگن بهتر از ویستا و حتی ایکس پی هستش. من خودم اگر ویستا رو لازم نداشتم 7 نصب می کردم، الان به دلایلی نمی تونم از ویستا دل بکنم!!! من توصیه می کنم اگه دلیل خاصی نداری برو 7 نصب کن.
سلام متقابلنقل قول:
سلام حامد جان،
باید بگم که از نظر تاریخ تولید سخت افزارهای کامپیوترت شاید (نه حتماً) نیاز به دریافت درایور مربوط به ویستا داشته باشی که اون ها رو می تونی از سایت کمپانی ای که مربوط به سخت افزارهای مختلف کامپیوترت هست دانلودشون کنی و بعد با خیال راحت ویستا رو نصب کنی...
حالا چرا می خوای ویستا رو نصب کنی؟ الان که 7 اومده خیلی ها هم میگن بهتر از ویستا و حتی ایکس پی هستش. من خودم اگر ویستا رو لازم نداشتم 7 نصب می کردم، الان به دلایلی نمی تونم از ویستا دل بکنم!!! من توصیه می کنم اگه دلیل خاصی نداری برو 7 نصب کن.
والا اگه كلاهمونو درست بذاريم و قضاوت كنيم ، سيستمي كه برا ويستا نياز به آپديت داره، چطور ميخواد تو 7 دووم بياره؟.البته قبلا هر دوتاشو نصب كردم(همزمان نه).تو ويستا به زحمت تونستم كارت صوتيمو نصب كنم، تو 7 هم نه كارت صوتي رو شناخت نه كارت گرافيكو
حالا كه نسخه نهايي هردوتاشو داشتم ، اين سوالاتو از خدمتتون پرسيدم
ممنون
نقل قول:
حالا چرا می خوای ویستا رو نصب کنی؟
نقل قول:
ارتقاء
سلام دوستان من با اجازتون رفتم پيش نمايندگي زيگورات كه لپ تاپم رو چك كنه گفت ويندوزش مشكل داره گفتن ويندوز رو عوض بكنيم 30000تومان ميگيريم :41:منم ندادم خودم ميخوام عوض كنم يادم رفت لپتاپم دل مدل استوديو 1555 هستش ميخواستم جايي آموزش نحوه نصب روسراغ ندارين؟اگه كمكم كنين تا بتونم به درستي نصب كنم
چه ویندوزی میخوای نصب کنی؟نقل قول:
هر چی خواستی توی فهرست زیر هست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=355136
لینک زیر برای نصب xp هست:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
دوستان تسک منیجر توی ویستا کجاست ؟
سلام
میخواستم بدونم برای فهمیدن میزان حافظه RAM مجازی در ویستا به کجا باید برم.
متشکرم.
شما روی Toolbar راست کلیک کن و از توی لیست روی task manager کلیک کن تا باز بشه یا اینکه alt+ctrl+del رو بزن و بعد start task manager رو کلیک کن.نقل قول:
مرسی رفیق....
سلامنقل قول:
سوال تون را واضح تر بگید؟!
بالاخره ويستا 32 بيت 4 گيگ رم رو ساپورت ميكنه يا نه؟ روي ويستا 4 گيگ رو نشون ميده، ولي رو ي همون سيستم
ويندوز سون مينويسه : 4 گيگ نصب شده، 3 گيگ قابل استفاده! البته اينم بگم كه كارت گرافيك هم 1 گيگ رم رو بر مي
داره، ولي سوال من اينه كه آيا بعد كسر اون يك گيگ، 3 گيگ برا استفاده ويندوز ميمونه يا كه نه 1 گيگ الكي رو سيستم
نصبه و بعد از كم شدن اون يه گيگ كارت گرافيك، عملاً فقط 2 گيگ در اختيار ويستا ميمونه؟؟
سلامنقل قول:
بیشتر از 3.5 گیگ را نمیشناسه.
من تا الا نصب نکردم....میشه یکی به من بگه خوبه یا نه؟
بد نیست اگر sp 2 را نصب کنید بهتر هست.نقل قول:
در ضمن پیشنهاد میشه 7 را نصب کنید تا ویستا
من رو لپتاپم ویستا نصب هست و اورجیناله، 64 بیتی هست.
گاهی اوقت میشه، مثلا دارم یه کار عادی مثل چت انجام میدم، خسته میشم، بدون اینکه خاموش کنم میرم و 10 مین دیگه میام. میبینم ویندوز هنگ کرده!
نه Taskbar کار میکنه نه Task Manager بالا میاد...
مجبور میشم خاموش / روشن کنم.
راستی، راهی هست که کاری کرد تا وقتی Alt+Ctrl+Delete رو میزنی، مستقیم Task Manager بالا بیاد؟
یه مشکل دیگه هم دارم!!!!!!! گاهی اوقات، وقتی که دارم با windows media player آهنگ گوش میدم، از برنامه که خارج میشم، این به پخش خودش ادامه میده! در واقع انگار نامرئی میشه! و فقط باید با Task Manager گرفت Terminate کردش!!!
سلامنقل قول:
توی انجمن زیر تاپیک بزن:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
salam man nemitonam to vista farsi benevisam chekar konam?
help me!
----------------------
آخیش داشتم خفه می شدم
خوب یه سری مشکل دیگه دارم
درایو صدارو نصب کردم ولی بازم صدا ندارم تو اکس پی هم همین طور بود ولی وقتی سوکت اس÷یکر رو یه بار می کشیدم و دوباره می زاشتم یه صفحه می اومد line out رو انتخاب می کردم وصدا درست می شد تو ویستا هر کاری کردم نشد
مشکب بعدیم اینکه ویندوز الکی دانلود می کنه چجکار کنم کاسپر به هیچ چیز اجازه استفاده از اینترنت رو نده مگر اون چیزی که من بگم
سلام چند روزی این صفحه برام میاد زود زود
ویندوز هم سریالش اکتیو نشون میده(ویندوز غیر ارجینال هست)
حالا من چیکار کنم تا ویدوزم خراب نشه اپدیت کنم ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان من یک مشکل با نصب درایور روی ویندوز ویستا دارم.
مشکلم اینه که بعضی درایورها رو ویندوز نصب میشن اما نصب نمیشن یعنی وقتی دارم نصب می کنم تا آخر می ره ، آخرشم می گه نصب با موفقیت تکمیل شد اما بازم ویندوز سخت افزارمو نمیشناسه در ضمن Update Driver توی Device Manager هم درایرو نمی شناسه و پیدا نمی کنه ، حالا جالب اینجاست که من همین سخت افزارو روی ویندوز قبلیمم که دقیقا همین بود نصب کرده بودم اما الان که ویندوزمو عوض کردم دیگه نصب نمی شه، البطه یادمه دفعه قبلم این درایورو با بدبختی ریخته بودم اما الان همون کارا رو می کنم جواب نمیده، لطفا اگر کسی چیزی می دونه کمک کنه بدجوری لنگم.
سخت افزارمم بلوتوت البطه با یک کارت صدای قدیمی هم همین مشکو دارم اما اون مهم نیست.
درایورشم از اینترنت دانلود کردم (بلوتوت رو میگم) برای ویندوز ویستا و 7 هست.
با سلام
من ویندوز Home Premium نصب کردم..وقتی دارم با بعضی از نرم افزارها کار میکنم یا روی پوشه ای کلیک میکنم یه دفعه سیستم هنگ میکنه و ارور صفحه ابی میده بعدش خودبه خود ریستارت میشه..چیکارش کنم که دیگه این ارور رو نده؟
البته همیشه هینطوری نیست ولی داره بیشتر میشه
سلام به دوستان
من مشکلی دارم در مورد اینکه زبان فارسی را در همه جا به خوبی نمایش می ده حتی در word 2003 . 2007 ولی بخوام برنامه ای به حالت فارسی اجرا کنم یا فیلمی به با زیر نویس ببینم حروف نا معلوم نشون میده حتی این اتفاق در حالت زبان عربی و ژاپنی هم هست.
با تشکر
سیستمم
لپ تاپ سونی
ویستا اورجینال 64 بیتی
باید بری تو کنترل پانل بعد تو قسمت زبان بعد به گزینه اخر یعنی administrativ بری و اونجا گزینه اول رو به persian تغییر بدی..حالا میتونی فیلمهای با زیر نویس فارسی رو ببینینقل قول:
media player classic رو داری؟
خوب دلایل مختلفی میتونه داشته باشهنقل قول:
ایرادات نرم افزاری مثلا آسیب دیدن درایور ها و غیره
ایرادات سخت افزاری که مورد بحث ماست
شایع ترین مورد ایراد در رم سیستمه از علامت هاش هم اینکه وقتی دارید ویندوز نصب میکنید
با صفحه آبی مرگ یا عدم توانایی در کپی فایل مواجه میشید گاهی با تمیز کردن ماژول رم و سوکت مربوطه حل میشه و گاهی کار به عوض کردن رم میرسه
ایراد دوم : بهم خوردن ولتاژ در پاور سیستم و اسیب دیدن مادربرد میباشد این ایراد بیشتر در ولتاژ 3.3 ولت دیده میشه که با ولت متر و یا با تستر پاور قابل تشخیص میباشد
ایراد سوم: که بیشتر درنتیجه ایراد اوله خرابی خازن های روی مادربرده که از تغییر شکل فیزیکی خازن ها
قابل تشخیصه باید خازن های مین برد عوض بشه که برای این کار شما احتیاج به یک دمنده هوای گرم
یا همون هویه smd دارید البته با هویه معمولی هم قابل انجامه که احتیاج به مهارت درلهیم کاری داره
ایراد چهارم :بدسکتور هارد درایو یا همون هارددیسک خودمونه که روش های برطرف کردن بدسکتور خودش باید توی یه تاپیک جداگانه مطرح بشه ولی اینو بگم که نود درصد بد سکتور ها به راحتی رفع میشند
ایراد پنجم : صفحه آبی میاد وخیلی زود سیستم سیستم یا خاموش میشه یا ریست میکنه معمولا
مربوط به دمای سی پی یو میشه که ایراد فن و خاک گرفتگی و از کار خاصیت افتادن خمیر سیلکون های
عزیز چینی دلیل اونه
البته دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه ولی اینا مهم ترین هاشه
سلام دوستان
در هنگام روشن کردن لپ تاپ این پیام میاد:
Windows explore has stopped working.
Windows is collecting more information about the problem. this might takes several minutes.
بعد از چند ثانیه این پیغام:
Windows is restarting
بعد مجددا پیغام اول و همیطور تکرار میشود و کار دیگری قابل انجام نیست.
لطفا کمک کنید. خیلی لنگ شدم - با تشکر
سلام در انجمن زیر بیان کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
خیلی خیلی ممنون دستت مرسینقل قول:
نه ندارم با KM player و GOM player کار می کنم
سلام
توی رجیستری ویستا فوضولی کردم و حالا از کرده خود پشیمانم
ویندوزم توی کارای ساده مثل کپی قفل میکنه
از این برنامه های رجیستری هم استفاده کردم ولی درست نشد
چیکار کنم؟
ویندوز را reapir کن...نقل قول:
سلام
من یکساله از ویستا 64 بیت سرویس پک 2 استفاده میکنم .و اکتیو هم کردم یعنی آرم Genuine نشون داده میشه و تا الان مشکلی نداشتم اما الان چند روزه که هر وقت لاگین میکنم یه پیغام میاد و میگه بک آپ بگیر و نسخه رجیستر شده از ویندوز رو بخر و شمارش معکوسش فردا تموم میشه ، میخواستم بدونم آیا کرک جدید نداره ؟
میشه راهنمائیم کنید؟نقل قول:
ویندوزم اورجیناله و کارخونه نصب کرده و دی وی دیش رو ندارم
وقتی میرم تو boot menu صفحه کلیدم از کار می افته.
شما این برنامه را از توی اینترنت دانلود کن ببین حل میشه:نقل قول:
Registry Repair Wizard 2009
با سلام خدمت شما
من تو ویندوز 7 و ویستا خیلی با این اخطار مواجه میشم که عکسش رو در پایین گذاشتم ...
هر بار این مشکل پیش میومد و روی این گزینه که با موس نشون دادم کلیک میکردم مشکل به راحتی حل میشد
اما حالا این مشکل وقتی روی دسکتاپ هستم پیش اومده و به هیچ وجه هم از بین نمیره ... روی هر دو گزینه هم کلیک میکنم باز هم از بین نمیره این پنجره حتی ریستارت هم کردم باز این اخطار میاد ...
خلاصه از طریق های مختلف خواستم از بین ببرمش اما از بین نرفت ...
من احساس کردم یه فایلی که داخل دسکتاپم هست مشکل ایجاد میکنه و این اخطار میاد خواستم پاکش کنم اما به هیچ وجه این اخطار نمیزاره تا از ویندوز استفاده کنم و فایل رو پاک کنم ... از طریق safe mode هم حتی نمیشه و این اخطار ظاهر میشه ...
از طریف repair ویندوز این کار رو کردم اما باز درست نشد ...
حالا موندم چطور این اخطار رو از بین ببرم؟
نقل قول:
کسی نیست به داد ما برسه
نقل قول:سلامنقل قول:
وی Start کلیک کنید و در قسمت Search عبارت gpedit.msc را وارد کنید و Enter را بزنید.
سپس به ترتیب زیر عمل کنید:
Computer Configuration -> Administrative Templates -> System -> Internet Communication Management -> Internet Communication settings
از لیست سمت راست عبارت Turn off Windows Customer Experience Improvement Program رو پیدا کنید و روی آن دابل کلیک کنید.
گزینه Enable رو انتخاب کنید و apply کنید.
اگر حل شد خبر بده توی همین تاپیک
سلام
نمیدونم این مشکل از ویندوز هست یا ویندوز مدیا پلیر
ولی بعضی وقتا که میخوام فیلم یا کلیپی دانلود کنم به جای اینکه اون رو دانلود کنه ویندوز مدیا پلیر اجرا میشه و بسته به حجم فایل بعد از مدتی فیلم رو پخش میکنه
چه کار کنم که مستقیم فیلم رو دانلود کنه؟
یا حداقل وقتی توی ویندوز مدیا پلیر کامل لود شد اونوقت بتونم ذخیرش کنم؟
نقل قول:
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از یه کلید دیگه یا کرک استفاده کن.نقل قول:
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
این اخطار ولی نمیزاره من به دسکتاپ دسترسی داشته باشم تا وارد استارت ویندوز بشم ...
با آمدن پیغام ویندوز ری استارت میشه؟؟نقل قول:
اگر نه پیغام را بده کنار بعد برو کارو انجام بده.