هاشمیه و قسمت زیادی از بلوار پیروزی داره.احتمالا 7 تیر هم باید داشته باشه.با شاتل تماس بگیر کد پستی 10 رقمی رو بده بهت میگن.نقل قول:
Printable View
هاشمیه و قسمت زیادی از بلوار پیروزی داره.احتمالا 7 تیر هم باید داشته باشه.با شاتل تماس بگیر کد پستی 10 رقمی رو بده بهت میگن.نقل قول:
از کجا متوجه شدین اسیاتک ؟نقل قول:
چون اون باکس هایی که سر کوچه ها گذاشتن و بهش Fat میگن هم روش آسیاتک نوشته هم شماره آسیاتک روش هست.نقل قول:
من نگاه کردم شهر ما رو اون باکسا هیچی ننوشته . ولی تو سایت که منطقه رو میزنم میگه ایرانسل تعهد فیبر سمت مارو داره . ولی خب هیچ اسمی ازش نیست رو باکسانقل قول:
شهر ما نوشته. درواقع همه ی باکسهای اینجا یک جور هستن. مال مخابرات هیچی ننوشته ولی آسیاتک هم لوگو هم شماره خودش روش هست.نقل قول:
زنگ بزنید ایرانسل ازشون بپرسید.
فيبر كدوم بهتره و سرعت بالاتر و واقعي تره؟نقل قول:
مخابرات يا شركتاي خصوصي (اسيافيك، شاتل) كدوم؟
اينجور كه معلومه شاتل ناراضي زياد داره برخلاف اسمش كه ميخاد ملت رو ببره فضا !
نميدونم اين دوستمون از كدوم شهره. ولي دوستان بگن سرعت واقعي براي كدوم شركته
من از قم هستم.به اطلاعتون برسونم که هنوز هم به من سرویس ندادن و حتی برای کابل کشی بیرونی تا باکس هم کاری انجام ندادن.جواب درستی هم به پیگیری نمیدن.توی حقه بازی و دست به سر کردن و گرونفروشی استادن.مثلا میگن باید مودم زایکسل از خودمون بگیرید که دو تومن هم نمی ارزه ولی اینا سه و نیم پول میگیرن بابتش.تعرفشون هم که خیلی بالاست اگه مصرف متوسطی حدود 300 تا 400 گیگ در ماه داشته باشی باید حدود هفتصد تا یک تومن در ماه ترافیک بخری.همینو مخابرات بهت با نصف قیمت یا کمتر میده.من پشیمونم و فسخ قرار داد میکنم.مخابرات میگیرم.شما هم به دام این شرکت نیفتید.
- - - Updated - - -
من از قم هستم.به اطلاعتون برسونم که هنوز هم به من سرویس ندادن و حتی برای کابل کشی بیرونی تا باکس هم کاری انجام ندادن.جواب درستی هم به پیگیری نمیدن.توی حقه بازی و دست به سر کردن و گرونفروشی استادن.مثلا میگن باید مودم زایکسل از خودمون بگیرید که دو تومن هم نمی ارزه ولی اینا سه و نیم پول میگیرن بابتش. بهترین مودم هواوی با وای فای 6 الان سه و خورده ای هست.تعرفشون هم که خیلی بالاست اگه مصرف متوسطی حدود 300 تا 400 گیگ در ماه داشته باشی باید حدود هفتصد تا یک تومن در ماه ترافیک بخری.همینو مخابرات بهت با نصف قیمت یا کمتر میده.من پشیمونم و فسخ قرار داد میکنم.مخابرات میگیرم.شما هم به دام این شرکت شاتل نیفتید.همه چیز هم سرعت نیست.من شنیدم ماه اول سرعت تا 800-900 میدم که دام پهن کنن..ماههای بعد به تدریج سرعتو میارن پایین به حد همین مخابرات یعنی 300 تا نهایت 500 میرسونن.البته اینو خودم چون تست نکردم مطمین نیستم ولی آشغال بودن شاتل بهم اثبات شده.اگر حتی یکنفر رو بتونم آگاه کنم که به تله شاتل نیفته دین خودمو به مردم عزیز میهنم در این رابطه ادا کردم.
بله متاسفانهنقل قول:
وقتی پاشون رو گذاشتن رو گلوی اینترنت خروجی مرکز دیتای کشور دیگه چه همراه اول باشه، چه همراه اخر باشه، چه ایران وبا باشه چه شاتل باشه، چه vdsl چه adsl چه فیبر فرقی نمیکنه
این فقط کشور ماست که انقدر درگیر اینیم که چیییی بگیریم
هیچ جای دنیا اینطور نیست. چون سرعت نتشون در کل بالاست
امروز تاریخ 20 ابان 1402 سرعت نت مملکت افت داشته، گفتن که از سمت ارمنستان فیبر قطع شده !!
یا از جنوب لنگر میفته رو فیبر یا از شمال خر فیبر رو گاز میگیره که قطع میشه
واقعا خنده داره
سلام مجدد.من فیبر نوری شاتل گرفتم.از روز درخواست تا روز راه اندازی و تحویل سرویس 5 روز کاری زمان برد. سرعت با درستر بگم پهنای یاندم به طور متوسط روی 400 مگابیت هست.
گاهی اوقات تا 650 مگابیت هم میره.و گاهی تا 350.
منکه راضی ام.مشهد هستم.
فقط هزینه هر گیگ 2 هزار تومان هست.فرقی هم نمیکنه یک گیگ بخری یا 1000 گیگ.قیمت همینه.همین هزینه هر گیگش زیاده.
تازه شاتل گفت بعد از یکسال حدود هر گیگ 3000 تومان میشه.
از شاتل هیچ وقت سرویس فیبر و وی دی اس ال نگیرید. در کمال تاسف همچنان مخابرات بهترین سرویس دهنده فیبر و وی دی اس ال هست چون هم بودجشون عملا بی نهایت هست و هم انحصار دارن و دستشون بازتره تو تعرفها . از اون طرف شرکتهای دیگر با حداقل سرمایه و تجهیزات میخوان سرویس راه بندازن و تعرفه هاشون سر به فلک میزاره.
نقل قول:
به شدت موافقم.تازه شرکت شاتل براتون طاقچه بالا هم میزاره با کلی منت.در جایی که اونا باید دنبال جذب مشتری باشن و سعی کنن مشتری رو نگه دارن.
سلام دوستان. وقت بهخیر. من دو سه ماه پیش با مخابرات تماس گرفتم واسه فیبر نوری. گفتن فعلا توی منطقۀ تحت پوشش نیستین. هفتۀ قبل ۴شنبه از مخابرات بهم زنگ زدن و گفتن منطقهشون تحت پوشش شده، میخواین پیشثبتنام انجام بدین؟ منم گفتم باشه. اطلاعات رو دادم و یه تعرفۀ ۱ ماهه انتخاب کردم و گفتن تماس میگیریم. میخواستم بدونم معمولا چقدر طول میکشه تا تماس بگیرن و سرویس قابل استفاده بشه؟ بنده اهواز هستم.
پیش ثبت نام معمولا معنیش اینه منتظرن تعداد درخواستها به یک حدی برسه . اصلا زمانش مشخص نیست. ممکنه 1 ماه طول بکشه و یا چند سال. بسته به تعداد درخواستهاست. اگر بخوان خونه ها رو رایگان فیبر کشی کنن که 100% باید پیش ثبت نامها به یک حداقل مشخص برسه.نقل قول:
کسی تعرفه فیبرنوری برای مشترکین تجاری داره ؟ با سرعت 1 گیگ
۲روز گذشت کسی تماس نگرفت
سرکاریم؟
۲روز گذشت کسی تماس نگرفت
سرکاریم؟
سلام و وقت بخیر خدمت عزیزان چندتا سوال داشتم
ما حدودا 40 متر با کافو مخابرات فاصله داریم و من اینترنت vdsl دارم .میخواستم بدونم ایا برای اجرای فیبر نوری از همین کافوی vdsl فیبر میکشن تا خونه یا اصلا فیبر و از جای دیگه میارن؟ و اگر از همین کافو فیبر میشکن ایا باید زمین رو از کافو تا دم در خونه بکنن یا از همون لوله هایی که از زیر زمین سیم مسی تا خونه اومده فیبر رو هم رد میکنن؟( اخه این فاصله 40 متری که عرض کردم 10 مترش خیابون اصلی هست و اگر بخوان خیابون رو عرضی بکنن داستان درست میشه)
اگر امکانش هست یه عکس از پنل کاربری خط فیبر نوری و قسمت بسته های اینترنتی بذارید برای مقایسه قیمت و حجم و سرعت با اینترنت vdsl
خیلی ممنون.
درود.. هر مرکز مخابراتی راه و روش خودشو داره و بهتری بری مرکز مخابراتی محل پیش رئیس سوال کنی. ولی یک چیز تقریبا بین همه مشترک هست که مخابرات برای کندن خیابان اصلی باید از شهرداری اجازه بگیره و شهرداری هم اذیت میکنه مگه اینکه پارتی داشته باشی.نقل قول:
من جفت پنل رو دارم قیمتها VDSL و فیبر یکی هست و فقط سقف سرعت تو فیبر بالاتر هست . البته فیبر گاهی اوقات جشنواره داره با سرعت بالاتر ولی پیش فرض جفت پنلها یکی هستن.
- - - Updated - - -
اتفاقا امروز خودم رفتم دم یکی از مجتمع عای مسکونی که میدونستم فیبر دارن و دیدم که خیلی زشت و نا ایمن از خود کافو یه سیم مشکی نازک از رو هوا رد کردن تا داخل مجتمع و یه fat اونجا نصب کرده بودن و از اون fat هم باز به صورت هوایی و با استفاده از چند جعبه تقسیم به 5 تا از بلوک ها فیبر داده بودن. یعنی فقط کافیه یه ادم ناجور یا یه بچه از سر شیطنت اون جاهایی که دسترسی به سیم وجود داره اونو قطع کنه و اینترنت حداقل 50 واحد قطع میشه. من نمیدونم مگه از کور اصلی چنتا زیرشاخه میشه گرفت که اینا با یه fat یه مجتمع به اون بزرگی رو فیبر کشیدن.کیفیت خط پایین نمیاد؟نقل قول:
- - - Updated - - -
اتفاقا امروز خودم رفتم دم یکی از مجتمع عای مسکونی که میدونستم فیبر دارن و دیدم که خیلی زشت و نا ایمن از خود کافو یه سیم مشکی نازک از رو هوا رد کردن تا داخل مجتمع و یه fat اونجا نصب کرده بودن و از اون fat هم باز به صورت هوایی و با استفاده از چند جعبه تقسیم به 5 تا از بلوک ها فیبر داده بودن. یعنی فقط کافیه یه ادم ناجور یا یه بچه از سر شیطنت اون جاهایی که دسترسی به سیم وجود داره اونو قطع کنه و اینترنت حداقل 50 واحد قطع میشه. من نمیدونم مگه از کور اصلی چنتا زیرشاخه میشه گرفت که اینا با یه fat یه مجتمع به اون بزرگی رو فیبر کشیدن.کیفیت خط پایین نمیاد؟نقل قول:
سلام
ببخشید چند وقتیه من یک مشکلی دارم.
اینکه اینترنتم وصله و همه کاری هم میشه کرد اما آیکون شبکه برام no internet access میزنه.
واقعا نمی دونم از مخابرات و تنظیمات اونها یا تنظیمات مودمم هست یا از لپ تابم هست.
کسی میتونه کمکی کنه؟
یه پرسش در مورد مودم فیبرنوری.
مودم زایکسل دارم ولی هنوز فیبرنوری نکشیدن برام. هرچی تو منوهاش گشتم مثلاً مثل مودم ADSL ندیدم جایی باشه که یوزر پسورد وارد کنی برای وصل شدن به نت.
مودم های ADSL جایی دارن برای وارد کردم یوزرنیم و پسورد و انتخاب VPI و VCI. میدونم با مودم فیبرنوری فرق داره ولی هرچی گشتم چیزی برای وارد کردن تنظیمات پیدا نکردم.
همینطور داشتم تو منوهاش میگشتم برام جالب بود.
با وجودیکه حداکثر فاصله مشتری از fat باید صد متر باشد اما من دیدم با خواهش و تمنا یا پارتی بازی بیش از صد متر کابل فیبر از روی ساختمانها یا وسط کوچه کشیدند تا کابل به مقصد برسد.نقل قول:
این وسط ساختمانهای زیادی هست که اتفاقات عمدی یا سهوی می تونن برای کابل پیش بیارن.
تعرفه های جشنواره فیبر در خانه مناسب بود.سیم کشی هم رایگان انجام میدن.نقل قول:
نقل قول:
پلن چهارم فیبر در خانه شامل دو طرح سرعت تا ۳۰۰ مگ و ۱۶۸۰ گیگ ترافیک به مبلغ یک میلیون و ۷۷۴ هزار تومان به صورت ۱۲ ماهه پیش پرداخت با تخفیف و طرح دوم با سرعت ۳۰۰ مگ و ۴۸۰ گیگ ترافیک و مبلغ یک میلیون و ۱۴۵هزارتومان به صورت ۶ماهه با تخفیف است
مهم نیست، برای ما تو شرکت یه مدت اینجوری شده بود. حالا این که چیزی نیست، چند روزه چراغ اینترنت مودم خاموشه ولی نت وصله! :blink:نقل قول:
زایکسل بهترین برنده و حیوان خانگی ش شرف داره به هووای و فایبر هوم و امثالهم.نقل قول:
حتما رو IPOA هست که یوزر پسورد نمیبینی فقط یوزر پس داره و vlan id
- - - Updated - - -
زایکسل بهترین برنده و حیوان خانگی ش شرف داره به هووای و فایبر هوم و امثالهم.نقل قول:
زایکسل بهترین برنده و حیوان خانگی ش شرف داره به هووای و فایبر هوم و امثالهم.
بله برند خیلی خوبی هستش.
تو اینترنت جستجو کردم و پیدا شد و گزینه های وارد کردن یوزرنیم و پسورد اینترنت رو پیدا کردم که در یوزر اصلی که روت باشه هست.
برای اطلاع دوستان این مدل مودم زایکسل یه منوی دیگه داره که فکر کنم روت باشه و یوزر پسورد اون هم اینه و امکانات بسیار بیشتری بهتون میده:
هم یوزر و هم پسوردش میشه telecomadmin
سلام دوستان تو تهران مخابرات انگار دیگه سرعت 300 مگ نمیده درسته ؟ میگن نهایت 100 مگ هست ؟
چرا عقب گرد میکنن حالا بالا نبردن همون رو نگه میداشتن دیگه.
درود . این اتقاق از اوایل سال افتاد و چیز تازه ای نیست. 300 مگ فقط مال جشنواره ابر و باد بود ولی قبل از اون هم سرعتها رو تا حوالی 200 مگ باز میزاشتن . بعدا داستان کردن که بخشنامه امده که سقف سرعت باید حداکثر 100 مگ باشه و از ابتدای سال همه طرحها سقفشون رو 100 قفل شد.نقل قول:
- - - Updated - - -
اون TR609 باسه کنترل مودم از راه دور توسط سرویس دهنده هست که تو ایران اصلا نیست .نقل قول:
برای همینه که توی بیشتر کشورها از مودم هوآووی برای فیبر استفاده میکنن؟؟نقل قول:
کشورهای درپیت مثل خود ایران از هواووی استفاده میکنننقل قول:
همین زایکسل جدید 5871-ga از دانمارک وارد شده به عنوان مثال ..
- - - Updated - - -
کشورهای درپیت مثل خود ایران از هواووی استفاده میکنننقل قول:
همین زایکسل جدید 5871-ga از دانمارک وارد شده به عنوان مثال ..
نقل قول:
والا توی فرانسه اقوام دارن از هوآووی استفاده میکنن،ترکیه هوآووی استفاده کردم،کم استفاده نمیشه،مشکلی نداره جفتشون خوبن.به شرط اینکه جدیدترینهاشون همیشه توی دسترس باشن
اقا کسی از این جشنواره فیبر در خانه برای تهران خبر داره شرایطش رو؟ هیچ جا پیدا نکردم
توی تبلیغاتشون میگن جشنواره فیبر در خانه با سرعت تا 300 ولی وقتی که ثبت نام کردی و پول رو پرداخت کردی میبینی توی قرار داد ذکر شده سرعت 50.در کل فعلا مخابرات سرعت بالای 100 توی برنامش نیست.پس این مد نظرتون باشه.
- - - Updated - - -
توی تبلیغاتشون میگن جشنواره فیبر در خانه با سرعت تا 300 ولی وقتی که ثبت نام کردی و پول رو پرداخت کردی میبینی توی قرار داد ذکر شده سرعت 50.در کل فعلا مخابرات سرعت بالای 100 توی برنامش نیست.پس این مد نظرتون باشه.
سلام دوستان. برای مودم فیبر نوری .ارزونترین مدل بدردبخور چی خوبه از دیجی کالا بگیریم.
این پرسنل که با مخابرات کار میکنن خیلی دارن تبلیغات مودماشون رو میکنن من میترسم دسته دو باشه یا هم گرونتر بخان بفروشن. مثلا یکی میگفت مودم رو یکملیون زیر قیمت بازار میدم و چندبار هم زنگ زد. اخه زیر قیمت بازار نیاز به تبلیغ نداره.
با تشکر
مسئله اروزنی و گرونی نیست .نقل قول:
باید ببینید مرکز مخابرات محله تون چه سوئیچ یا OLT انداخته ...
هووای زایکسل فایبر هوم نتربیت درپیت و همین طور تا آخر فقط میتونید مودمی تهیه کنید که با OLT همخوانی داشته باشد .
از فیبر شاتل انصراف دادم که بهترین تصمیم بود.فیبر مخابراتم وصل شد.جشنواره فیبر در خانه.سرعت دانلود و آپلود هر دو روی 300 هست.من سرویس یکساله 1680 گیگ گرفتم که واسم خیلی کمه.منتها سرویسهای جشنواره ترافیک با تخفیف دارن که قیمتش مناسبه.مثلا 1000 گیگ رو میده 750 هزار تومن. یعنی گیگی 750 تومن در حالی که شاتل گیگی دو هزار تومن حساب میکنه.مودم هم خودم تهیه کردم مارک هواوی. rx هم حدود -21 هست.از پیگیری مخابرات در مراحل نصب و برخورد پیمانکار و مهارتش هم راضی هستم و کاملا اوکی بود.سرویس هم تا الان استیبل بوده و مشکلی نداشته.
متاسفانه تو مطقه ما مخابرات اعلام میکنه باید 10 نفر درخواست بدن تا بیایم و وصل کنیم بهشون هم میگم هزینه فیبرکشی و خودم میدم اما قبول نمیکنن نمیدونم اینهمه پیمانکار ها تو محله و منطقه شما چجوری ان که تعریف میکنین اما سمت ما که نه جواب میدن نه اخلاق درستی دارن و همیشه خدا هم طلبکارن
سلام
برای فیبر نوری باید حضوری بریم مخابرات؟
به بازرسی مخابرات شکایت کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]