من هم تا دیروز اینترنت نامحدود فعال می کردم نمی دونم همه سیم کارتهای اعتباری رو اناری کردن :n34:نقل قول:
Printable View
من هم تا دیروز اینترنت نامحدود فعال می کردم نمی دونم همه سیم کارتهای اعتباری رو اناری کردن :n34:نقل قول:
دوستان سیمکارت من انارستان شده برم مخابرات؟ عجب داستانی شده :n27:
دارن بسته نامحودو شبانه رو جمع میکنن حالا ببینید کی گفتم
در مورد سیک کارت انارستان هم تا کسی سیم کارت رو بهه سیم اناری! تبدیل نکنه این اتفاق نباید بیفته
این انارستان چی چی؟ من از کجا باید زنگ بزنم؟
رفتم امور مشترکین میگن مشکل سراسری دوستان می دونند چی به چیه ؟
پس ما که از سیم اعتباری برای بسته 2تا 7 یا 1 تا 11 نامحدود استفاده میکردیم.
دیگه این سرویس رو نمیتونیم انتخاب کنیم؟
فقط سیم کارت دایمی باید باشه؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
مگه برا اعتباریا جمع شده؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
زنگ بزن 9990 و با لحن تند مشکل رو بگو و درخواست تشکیل پرونده و کد پیگیری به صورت پیامک کن . بعد باید 10 روز منتظر باشی یا 15 روز اگه حل شد که شد نشد . برو سامانه شکایت 195 و باز با لحن تند شکایت کن و شماره پیگیری خود 9990 رو هم اونجا بهشون بده تا راحت پیگیری کنن . برا منم اینطوری شده الان 4 روزه اینطوریه . شما فقط بسته های شبانه نمیتونی فعال کنی ؟ با بسته های دیگه مشکلی داری یا نه ؟ تست زدی ؟نقل قول:
من دیشب و پری شب فعال کردم و استفاده کردم چهار تا خط همراه اول دارم بغیر یکی که ترابردی هستش برا الباقی راحت فعال شد و استفاده کردم همه هم از نوع اعتباری . فقط برا ایرانسل ترابردی مینویسه انارستان میباشد که اونم شکایت کردم .نقل قول:
یک نفر تست بزنه ببینه فقط برا بسته شبانه اینطوری هستش یا برا بسته های الفا + هم اینطوری میگه ؟ اگه برا الفا+ هم اجازه فعال سازی نده یعنی انارستان شده دیگه ؟ کلا این همراه اول قاط زده . 8 تومن از منو دزدید رو همین بسته های شبانه پیگیر شدم و 195 شکایت کردم منتظرم ببینم چی میشه .
سلام.
دوستان من دیشب بسته نامحدود 2 تا 7 رو زدم یک ساعت اینا که گذشت اومدم دیدم دانلود ارور داده بعد چک کردم گوشیرو نتش فعال بود ولی به هیچ جا وصل نمیشد یعنی عملا فقط علامت 3G رو داشت.
مشکلش چیه برا کسی هم پیش اومده؟
بعضی موقع ها مشکل dns پیدا می کنه من برا دانلود از v*p*n استفاده می کنمنقل قول:
راه حلی نداره این مشکل موقعی که پیش میاد؟نقل قول:
برا قند شکن همون موقع شروع طرح فعال کنم تا آخرش؟
فکر کنم برامن این مشکل 2 بار به وجود اومده که یه بارش وسط طرح دانلود درست شد اون یکیشم قند شکنم ارور داده بودنقل قول:
سلام موضوع شکایت رو چی زدید؟نقل قول:
شارژ و اعتبارنقل قول:
من بسته های الفا+ رو تست زدم فقط برا بسته 2 تا 7 صبح میگه انارستان میباشد اونم برا من فقط رو سیم کارت های ترابردی اینطوری میکنه دو تا ترابردی ایرانسل و رایتل دارم رو هر دو میگه انارستان میباشد . ولی رو یه خط اعتباری خود همراه اول الان تست زدم شبانه 2 تا 7 فعال شد .نقل قول:
الان برا یکی از شماره های ترابردی اعلام شکایت به خود همراه اول کردم و گفتم چرا میگه انارستان میباشد و بسته فعال نمیشه ؟ اونم رو سیم کارت ترابردی . کد پیگیری محبت فرمودن .
سیم کارت انارستان دیگه چیه؟؟؟؟
سیم کارت انارستان :جهت کسب اطلاعات بیشتر از سرویسهای انارستان به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
سیمکارت انارستان، سیمکارتی اعتباری است که برای مجموعه دانشآموزان ایرانی و پاسخ به نیازها و خواستههای آنها طراحی شده و برای اولین بار در کشور عرضه میشود. این سیمکارت ضمن پوشش دادن تمامی نیازهای مکالمه و پیامک دانشآموزان، امکان استفاده از فضای اینترنتی سالم و امن متناسب با سن آنها را فراهم میکند. دانش آموزان گرامی میتوانند بستههای اینترنتی انارستان را خریداری کرده و از اینترنت امن و پر سرعت نسل سوم آن استفاده نمایند و امکان اتصال به دنیای بزرگی از برنامههای جذاب و مفید مخصوص نوجوان را داشته باشند. لازم به ذکر است که تعرفههای مکالمه و پیامک سیمکارت های انارستان (دانش آموزی) مشابه سیمکارت های اعتباری همراه اول است و همچنین دانشآموزان میتوانند از تمامی بستههایی که برای سیمکارت های اعتباری همراه اول ارائه میشود (بستههای مکالمه و پیامک)، استفاده کنند.ویژگی های سیم کارت انارستان( دانش آموزی) :
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سیمکارت ها دارای شارژ اولیه ۵۰۰ تومان هستند.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از فعالسازی سیمکارت، یک بسته خوشآمدگویی شامل ۱ گیگا بایت اینترنت پر سرعت نسل سوم، ۲۰ دقیقه مکالمه و ۲۰۰ عدد پیامک برای دانش آموز گرامی فعال میشود.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه بستههای پیامک و طرحهای تشویقی مختص سیمکارتهای اعتباری همراه اول برای سیمکارت انارستان (دانش آموزی) نیز قابل فعالسازی هستند.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانشآموزان گرامی امکان مکالمه و ارسال پیامک در سرتاسر ایران با تعرفه مشابه سیمکارت های اعتباری همراه اول را دارند.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس اینترنت پاک پرسرعت نسل سوم، به طور خودکار برای این سیمکارت فعال است.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانشآموزان گرامی با خرید سیمکارت انارستان (دانشآموزی) ، امکان استفاده از سرویسها و نرم افزارهای انارستان را خواهند داشت (این سرویسها شامل مشاوره آنلاین، رایا مدرسه، کتابخانه دیجیتال، فروشگاه محتوای درسی، آزمون آنلاین، مشاوره هوشمند تلفنی و ... هستند)
فعالسازی سیمکارت:برای فعالسازی این سیمکارت کافی است با در دست داشتن کارت و یا کد فعالسازی سیمکارت، تصویر کارت ملی والد (پدر یا مادر) و تصویر شناسنامه نوجوان به دفاتر همراه اول مراجعه نموده و با فعالسازی سیمکارت از سرویس های متنوع دانشآموزی و اینترنت پرسرعت ۳G بهرهمند شوید:نحوه دریافت کد فعالسازی:
دریافت کد فعالسازی به یکی از طرق زیر به انتخاب کاربر امکانپذیر است:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال پیامک ( با ارسال کد ۲۲۵ به شماره ۳۰۰۰۶۸۶۰، کد فعالسازی برای شما پیامک خواهد شد)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارتهای فعالسازی چاپ شده حاوی کد فعالسازی سیمکارت
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پوکه سیمکارت حاوی کد فعالسازی سیمکارت
بسته خوشامدگویی :
برای استفاده از بسته خوشامدگویی سیمکارت انارستان باید در بازه زمانی ۳۰ روز بعد از دریافت سیمکارت و فعالسازی، آن را به مبلغ مساوی یا بیشتر از ۱۰ هزار تومان شارژ کنید. در این صورت یک بسته هدیه ۳۰ روزه شامل ۱ گیگابایت دیتای پرسرعت نسل سه، ۲۰دقیقه مکالمه درون شبکه و ۲۰۰ عدد پیامک برای شما فعال میشود.امکان خرید بستههای دیتای مخصوصی را به نام «اینترنت پاک - بستههای دیتای انارستان» برای دانشآموزان عزیز فراهم گردیده است. این بستهها و هزینه آنها مطابق جدول زیر است.بستههای اینترنت انارستان (اینترنت پر سرعت نسل سوم)
حجم قیمت (تومان) مهلت استفاده ۱.۵ گیگا بایت ۱۰ هزار ۳۰ روزه ۴ گیگا بایت ۱۵ هزار ۳۰ روزه
درگاههای ارتباطی سیمکارت انارستان (دانشآموزی ) :
دانش آموزان گرامی، شما میتوانید با شمارهگیری کدهای مربوطه از انواع بستههای اینترنت پرسرعت نسل سوم مطلع شده، آنها را خریداری/لغو کرده و یا از حجم/زمان باقیمانده از بسته دیتای خود مطلع شوید.
کد شمارهگیری شما درخواست مربوطه ۰#*۱۰۰* اعلام وضعیت بسته دیتا ۱#*۶*۱۰۰* خرید بسته دیتا ۱.۵ گیگا بایت، ۱۰ هزار تومانی ۲#*۶*۱۰۰* خرید بسته ۴ گیگابایت، ۱۵ هزار تومانی ۸#*۱۰۰* لغو تمدید بسته دیتا ۹#*۶*۱۰۰* راهنمای بستههای دیتای انارستان
دریافت تنظیمات اینترنت :نوع و مدل گوشی یا شماره سریال گوشی ( IMEI ) را از طریق پیام کوتاه به شماره ۸۰۰۸ ارسال نموده و تنظیمات مربوطه را دریافت نمایید (در صورت نداشتن شماره سریال ۱۰ رقمی گوشی خود، برای مشاهده آن، از کد میانبر #۰۶* استفاده کنید.)فعال کردن بسته اینترنتی :
کد دستوری #۱۰۰* را شمارهگیری نموده و از طریق زیر منوی "بسته های دیتای انارستان" (زیر منوی شماره ۶- اینترنت پاک) را انتخاب نمایید.نکته: توجه داشته باشید که پیش فرض تنظیمات گوشی شما بر روی استفاده از ۳G یا ۴G تنظیم شده باشد.تعرفه مکالمه و پیامک :
تعرفههای مکالمه و پیامک سیمکارتهای دانشآموزی انارستان مشابه سیمکارتهای اعتباری همراه اول است. برای اطلاع از این تعرفهها میتوانید به سایت همراه اول مراجعه کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به زودی تعرفههای ویژهای جهت مکالمه بین فرزند و خانواده و همچنین دوستان خود با توجه به انتخاب اولیاء اجرایی میشود.
سبد محصولات انارستان
فروشگاه محتوای انارستان فروشگاه اینترنتی با هزاران محتوای مفید و جذاب بهصورت بازی، برنامک تلفن همراه، فیلم، صوت، کتاب، دانشنامه، عکس و . . . مشاوره هوشمند تلفنی پاسخ به پرسشها و مشکلات رایانهای و اینترنتی دانش آموزان، معلمین و والدین رایا مدرسه سامانه جامع مدیریت تحت اینترنت مدرسه کتابخانه دیجیتال محلی برای خرید و مطالعه انواع کتابها و نشریات (E-book reader) فروشگاه آنلاین محتوای درسی سامانه تولید و کانال عرضه دروس مدارس توسط معلمین مشاوره آنلاین برگزاری دورههای مشاوره تحصیلی، خانوادگی و برنامهریزی درسی بهصورت مجازی آزمون آنلاین برگزاری آزمونهای جامع و متمرکز بر بستر اینترنت و سنجش میزان یادگیری دروس مدارس برای دانشآموز برنامهریزی روزانه (کلاس+) نرمافزار یادآوری رویدادها و برنامههای تحصیلی و مدرسهای
مزایای انارستان:عرضه محتواها، خدمات درسی و علمی درقالب ۲۰ هزار ساعت فیلم آموزشی، ۴۰ هزار نمونه آزمون به صورت آنلاین، محتواهای آموزشی دانشآموزی صدا و سیما، ۲ هزار انیمیشن آموزشی (ویژه دبیرستان)، ۲ هزار برنامک اندرویدی علمی و فکری و ۸ هزار کتاب الکترونیکی را برای دانشآموزان و برنامه های آموزش تولید محتوای الکترونیکی برای حدود ۴۰۰۰ معلم در سراسر کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراهم سازی امکان مدیریت تبلتها و تلفنهای همراه نوجوانان و بومی کردن خدمات و محتوای آنها برای دانش آموزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراهم کردن الگو های مناسب ارتباطاتی بین دانش آموزان و معلمین از طریق شبکه اجتماعی بومی مختص دانش آموزان که مکمل ارتباطات واقعی درون مدارس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه محتواهای ارزشمند در قالب سرویس های نوین ارزش افزوده (VAS) از طریق پیامک و اینترنتبرخی از محصولات انارستان:نارکت (فروشگاه محتوا و برنامک انارستان) : امکان استفاده از ۷۰ هزار عدد برنامک، محتوا و خدمات مختلف (عمدتا به صورت رایگان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نارلیگا (مسابقات آنلاین انارستان): محیطی سالم برای تفریح و سرگرمی، رقابت واقعی و آموزنده و در عین حال مهیج برای نوجوانان و جوانان
من فقط نامحدود رو تست کردم بقیه رو نمیدونمنقل قول:
نمیدونم نامحدود به انار و دانش چه ربطی داره :n02: اکه کسی میدونه توضیح بده بخصوص..
انازستان یه جایی هستش که نامحدود نمیشه ولی دانش میشه :n02: خودمم نمیدونم شما فهمیدید به من هم بگید خیر ببینیدنقل قول:
خودم فکر میکنم جایی هست که توش کوسه شنا میکنن:n02:
پست ها من چرا ارسال نمکنید ؟:n28:
امروز چک کردم بسته 1000 تومنی این مشکل هست اما 3 تومنی سالمه عجیبه والا
لطفا نتیجه رو اعلام کنیدنقل قول:
سیمکارت ترابردی منم میگه انارستان هست
نمیشه نامحدود خرید
باز زنگ زدم پشتیبانی میگن فقط رو این بسته ایراد سیستمی داریم . معلوم هم نیست کی درست میشه . برا بعضی ها رو سیم کارت های ترابردی این اخطار رو میده و برا بعضی ها رو خود سیم کارت های همراه اول .نقل قول:
احتمالا دارن تغییراتی رو بسته ها میدن . مثل ایرانسل که بیشتر بسته ها رو عوض کرده . :n28:نقل قول:
ظاهرا همه سیم ها به تیفوس اناری مبتلا شدن(بیماری مهلکی برای کشتن نامحدود) :n02:نقل قول:
بسته هاش که از اول مالی نبودن و تنوع هم نداشتن مثلا با 100 مگ چیکار میشه کارد فقط اینترنتت وصل بشه صد مگ تموم شده رفته :n08:
تنها بسته ای که میشد روش حساب کرد همین نامحدود بود اونم بردارن خیاله همه رو راحت کنن چرا اینقد انار انار میکنن
من دو تا سیمکارت همراه اول دارمنقل قول:
رو یکیشون که از ایرانسل ترابرد کردم فقط این مشکل وجود داره
تو 195 درخواست ثبت کردم ببینم مشکل از چیه
سریال حذف بی سر و صدای بسته های اینترنت ادامه دارد/رایتل هم مانند ایرانسل بسته های پرطرفدار را حذف کرد !!!!!!
الانم نوبته همراه اول هستش.......
همراه اول که بسته انچنانی نداره مگه اینکه شبانه نامحدود رو حذف کنهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
شبانه هاش عالی بود ولی افسوس که ( الفاتحه من یقرا الصلوات ) :n02:نقل قول:
من پیش بینی کردم حدود مهر جمعش کنن
باید برم پیش گو بشم!!!!!!!!!!!!!!
مگه شبانه همراه اول جمع شده؟!
بسته 20 گیگ شش ماهه گذاشته 57 تومن که با مالیات تقریبا میشه هم قیمت بسته 30 گیگ دو ماهه ایرانسل.
کدش چیه ؟نقل قول:
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
از برنامه همراه من یا بخش همراه من سایتش میتونی بخرینقل قول:
بچه ها چند شبه سرعت من 3g از 200خورده ای بیشتر نمیشه چند ثانیه اول 1مگ هست بعدش کم میشه برا شما هم همینجوریه ؟
خیر برا من اینطوری نیست . شما کجا زندگی میکنید ؟نقل قول:
منطقه به منطقه و شهر به شهر و ساعت به ساعت و روز به روز سرعت فرق داره اگه قبلا اینطوری نبود و جدیدا اینطوری شده میتونید از طریق برنامه همراه من اعلام مشکل کنید تا از خود همراه اول با شما تماس بگیرن و مشکلو بیان کنید .
منم بلاخره امروز به نتیجه رسیدم از طریق 195 فقط هنوز از شارژ سیم کارت خبری نیست ؟ برا شما بعد جوابیه 195 اعمال کردن یا نه چند روز طول کشید ؟ زنگ هم زدم همراه اول و گفتم و خودشون هم میدونستن 195 این جوابیه رو داده فقط گفتن این مبلغ رو به شما بدهکار هستیم ولی هنوز تو سامانه همراه اولنقل قول:
مشخص نیست کی برمیگردونن رو حسابتون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا مشکل قطع و وصل شدن سیم کارت و پریدن آنتن و مشکل با شبکه umts و شبکه 3G و 2G و پیغام سیم کارتی وجود ندارد هم سامه 195 شکایت کرده بودم ولی نمیدونم چرا اینطوری جوابیه دادن ؟ اعمال تغییرات فیزیکی ! ولی اصلا مشکل من به دکل های همراه اول مربوط نمیشه . سیم کارت که تازه تعویض کردم و از نوع سه پانچ هستش و 3 روز راحت برام کار کردم . و حتی بعد مشکل به وجود آمده هم بردم امور مشترکین و با دستگاه تست سیم تست کردن سالم و بدون مشکل بود . بغیر این سیم کارت یه سیم کارت ترابردی دیگه هم دارم و اونم ترابرد کردم به همراه اول پس چرا اون مشکل نداره ؟ یا خود سیم کارت هایی که از همراه دارم و ترابردی نیستن مشکلی ندارن ؟ هر چی هست زیر سر این ترابرد هستش و نمیتونین مشکل رو پیدا کنن و الکی گیر دادن به دکل مخابراتی منطقه ما . حالا باید منتظر بمونم ببینم چی میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید بابا دلتون خوشه
واسه یکی از بستگان درجه 1 من قبض 500 تومانی اومده 2 ماه دنبالشه:24: