رقم اول سری گرافیک هست.نقل قول:
یعنی 710 از 635 جدیدتر هستش اما ضعیفتره.چون دو رقم آخرش 10 هست اما دو رقم آخر گرافیک 635 ، عدد 35 هست.و 10 از 35 کمتر هست.
اختلافشون نسبتا زیاده.من گرافیکم 540 هستش ولی بدون شک از 710 شما قوی تره.
Printable View
رقم اول سری گرافیک هست.نقل قول:
یعنی 710 از 635 جدیدتر هستش اما ضعیفتره.چون دو رقم آخرش 10 هست اما دو رقم آخر گرافیک 635 ، عدد 35 هست.و 10 از 35 کمتر هست.
اختلافشون نسبتا زیاده.من گرافیکم 540 هستش ولی بدون شک از 710 شما قوی تره.
دوستان این قضیه داغ کردن چقدر جدیه؟
لطفا یه گزارش از دمای قطعات درحالت عادی و در حالت کار سنگین قرار بدین. مخصوصا با کانفیگ i5 و GT 740 اگه دارین که خیلی خوب میشه بزارین.
دوستان من امروز این لپ تابو خریدم. درایورا رو از سایت خودش دانلود کردم . بعد از اینکه درایورارو نصب کردم بعد از ریست کردن صفحه نمایش من پرپر میزد طوری که هیچی دیده نمیشد . یه چند بار ریست کردم درست شد. اما بعد از چند بار ریست کردن بار دیگه به این مشکل خوردم که با چند بار روشن و خاموش کردن این مشکل برطرف شد . دوستان کسی به این مشکل خورد تا حالا؟ اینم بگم همه درایورا رو نصب کردم بعد ریست کردم
دوست عزیز منظورتونو نفهمیدم یعنی صفحه نمایش چشمک زن بود ؟ ؟ ؟نقل قول:
اگر اینطوره ، این نشونه خوبی نیست و در موارد مشابه نشاندهنده سوختگی یکی از قطعات بورد بوده . به نظر من لپ تاپ رو به یه خدمات کامپیوتری نشون بدین تست کنن (( امیدوارم مشکل نرم افزاری باشه ))
بله دقیقآ به حالت چشمک زن در میومد
.حتی آرم لنو رو هم نشون نمیداد اما وقتی وقتی کلید رو میزدم چند ثانیه صفحه لاگین ویندوزو نشون میداد . بعد از چند بار روشنو خاموش درست میشد. اگه مشکل از سخت افزار میبود خوب باید این حالت ادامه پیدا میکرد !
نمیدونم مشکل از کجا بود
در حالت استفاده ی معمولی (وبگردی -پخش موزیک و ...) دما مابین 45 تا 49 نوسان میکنه و در حالت فول لود cpu و gpu (هر دو 100%) با نرم افزار AIDA64 دمای سی پی یو مابین 78و 84 نوسان داشت و دمای گرافیک هم بیشتر از 75 نشد . این در حالی که با بازی بایوشاک :بی نهایت دمای سی پی یو بیشتر از 78 نشد و دمای گرافیک هم کمتر از 70 درجه رو نشون میداد . البته دماها در حالت فول لود بالا هست و با یک کولپد مشکل برطرف میشه .نقل قول:
رفتم Z500 بخرم، ولی متاسفانه، فروشنده من رو به شک انداخت
البته حرفش هم صحیح بود
به من لپ تاپ thinkpad E531 رو معرفی کرد، که به نظر میرسه مزیتهایی نسبت به Z500 داره
آیا از دوستان، کسی هست که من رو در این زمینه راهنمایی کنه؟
کسی battle field 4 رو اجرا کرده؟:n10:
شما این لپ تاپو دست کم گرفتی؟؟؟نقل قول:
بله،اونم با آخرین درجه گرافیک...
من اجرا کردمنقل قول:
با تنظیمات گرافیکی ultra بدون کوچکترین لگ
کسی نیست یاری کنه ؟نقل قول:
سلام من یک مشکل اساسی با این لپ تاپ پیدا کردم
اینترنت مبین نت دارم و مودمش هم HUAWEI BM632w هست
از روزه اولی که لپ تاپ را خریدم بدون هیچ مشکلی لپ تاپ ، وایمکس مبین نت را شناسایی میکرد و به راحتی بدون هیچ تنضیماتی وارد نت میشدم و به عبارتی هم pc و laptop از یک مودم به خوبی و خوشی استفاده میکردن
اما الان چند روز هست که گوشه صفحه لپ تاپ(آرم وایمکس) علامت تعجب زرد رنگ اومده و اسم وایمکس هم توی لیست میاد ولی جلوی اسم بعضی موقع ها نوشته میشه limited بعضی موقع ها هم نوشته نمیشه . اما در هر 2 صورت وارد نت نمیشه. پیغام خطایی هم که میده میگه ip مشکل داره و.... من تنضیمات آیپی لپ تاپ رو بلد نیستم میشه راهنمایی کنید؟:n13:
چرا قبلا بدون اینکه دست به آیپی بزنم وارد اینترنت میشد؟ یعنی آیپی خود به خود تغییر میکنه؟ الان باید چیکار کنم؟:n14:
سلام دوستان.من لپ تاپم بیشتر وقتا میذارم با 100درصد شارژی که داره تو برق بمونه و با برق ازش استفاده میکنم.به من بگید باید قسمت power option تنظیماتی رو انجام بدم یا نه برای باتری مشکلی پیش نمیاد!
چون قسمت power option سه قسمت داره.یکی balanced یکی high performance و دیگری power saver...
لطفا راهنماییم کنید کدوم حالت رو توی این حالتی که من گفتم باید انتخاب کنم؟مرسی
سلام دوستان من تازه ویندوز8 نصب کردم مشکل کم و زیاد شدن نور صفحه رو دارم ایکنش کار میکنه ولی نور صفحه رو تغییر نمیده چیکار باید بکنم رفته رو اعصاب لامصب
توی پست های قبلی هست اگه وقت بزارینقل قول:
باید درایور اینتل از سایت خود لنوو واسش دانلود کنی
توی انرژی منجمنت قسمت باتری بزار رو حالت optimized battery healthنقل قول:
باتری تا 60 درصد شارژ میشه حداکثر.
عمرباتریت میره بالا
سلام چند وقته صفحه ی لپتاپ موقع کار کردن آبی میشه و مینیویسه:your pc ran to a problem...driver irql not less or equal (tcpip)بعد هم ریستارت میشه امروز سه بار پشت سر هم این اتفاق افتاد ... لطفا راهنمایی کنید...
خوب برا من وقتی که هندزفری رو میزنی بهش صدای استریو در میاد.یعنی انگار تو کنسرتی و صدا همینجور می پیچه.میشه با یه نرم افزار از حالت استریو خارجش کرد؟
معمولا ارور IRQ زمانی اتفاق می افته که درایور رو اشتباه نصب کرده باشین و یا از توی بایوس IRQ ها رو دستی داده باشین ( معمولا توی لپ تاپ ها این گزینه غیر فعاله )نقل قول:
این مشکله براتون دردسر ساز بشه و در صورت اینکه لپ تاپ مشکل داشته باشه ، باعث اتصالی می شه .
اگر باز هم ارورداد لپ تاپ رو ببرین گارانتی
سلام دوستان مشکل کم و زیاد شدن نور صفحه حل شد الان یه مشکل دیگه بر خوردم روی علامت وای فای کنار صفحه پایین علامت ضربدر و اصلا هر کاری میکنم روشن نمیشه لطفا راهنماییم کنین :n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03:
تو سایت Lenovo دو نوع درایور وایرلس و لن و بلوتوث برای ویندوز 8 هست من نمیدونم کدومو باید دانلود کنم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از لپ تاپ نیست دوست من، مشکل از ارائه دهنده خدمات اینترنتی شماست..
با پشتیبانی تماس بگیرید و موضوع رو گزارش دهید..
( معمولا بعد چند ساعت یا یکی دو روز مشکل خودش برطرف میشه)
نقل قول:
نوع ویندوزتون رو هم ذکر بفرمایید لطفا..
(دوست من لطفا از قلم های بیش از حد درشت استفاده نکنید)
سلام دوست من، همیشه اونی ک جدیدتره رو دانلود و نصب کنیدنقل قول:
الان ک من تو سایت لنوو دیدم برای درایور Wireless LAN ورژن 15.5.7.52 جدیدتره و در تاریخ02 Apr 2013 ارائه شده..
آخه اسماشون فرق داره...یکیش اولش نوشته intel ولی اون یکی ننوشته!!!
با کسب اجازه از سرور عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در ادامه گفته های ایشون، شما میتونید با توجه ب نحوه کاربریتون ازنقل قول:
سیتمتون تنظیمات POWER PLAN رو روی یکی از 3گزینه موجو بزارید
high performance بیشترین بازده (هنگام بازی و اجرای برنامه های سنگین)
balanced کاربری عادی و در حالت تعادل هست ک بسته ب کاربریتون ی جورایی مشه گفت سوییچ میکنه خوش (هم رو به بالا بازده داره هم رو ب پایین)
power saver کاربری ساده
گزینه balanced بهترین انتخاب میتونه باشه
اگر شما بیشتر از 70% زمان استفادتون از برنامه های سنگین 3DMAX و بازی و ... هست از high performance استفاده کنید
این رو دانلود کنید:نقل قول:
Intel Wireless LAN Driver (2230N BGN
با تمام احترامی ک واسه بچه های انجمن قائلم باید بکم این کجا و آن کجا....نقل قول:
ThinkPad سریش فرق میکنه وکلی داستان این وسط وجود داره ک میشه راجع بهش حرف زد...
هرچند شما گفته های فروشنده رو نگفتید..
گاها ب دوستام ب شوخی میگم:
شما باید برید اپل بخرید تا حس لنوو بهتون دست بده :biggrin::biggrin:
دوستان، شماهایی ک این سوالارو میپرسید، آیا این لپ تاپو دارین؟نقل قول:
بابا مگه با بخاری نفتی طرفید؟؟؟!!!
آره حالا حالاها بازی هارو ساپورت میکنه، هرچند ب نظر من اصن کار درستی نیست
ک از لپ تاپ برای بازی استفاده بشه، مگر! مگر از سری لپ تاپ های گیمینگ استفاده کنید
بازی در لپ تاپ های معمولی فقط باید تفننی باشه...
قیمت چنده دوستاندر حال حاضر
و یه سوال
این زد500 که مدل A,b.g.l داره چیه من نمیفهمم
ویندوز 8 :n28::n28:نقل قول:
سلام دوستان:n12: من پس از چند روز تحقیق در مورد خرید لب تب بالاخره تصمیم گرفتم z500 بگیرم ولی با باتریش مشکل دارم :n13:چونکه داخلیه
فروشنده گفت چون باتریش جدید هستش مشکلی نداره و همچنین میتونم از نرم افزار باتری لنوو استفاده کنم و چون زیاد از باتری استفاده ندارم بزارم در حالت optimize تا باتری 60 در صد که پر شد دیگه شارژ نشه حالا سوال اصلی من اینه که با توجه به اینکه هر باتری یه چرخه ای داره و با هر بار استفاده از این چرخه کم میشه اگه من لب تابو به برق بزنم و تا 60 در صد پر شه بعد از برق خرج کنم پس از چند ساعت چند درصد از ظرفیت باتری کم میشه و اگه دوباره بزنم به برق دوباره باتری شروع به شارژ میکنه تا اون چند درصدی که کم شده دوباره پر شه که این باعث میشه به خاطر همین چند درصد یکی از چرخه هایه شارژ کم شه و اینطوری باتری لب تاب زود تر ظرفیت اصلیشو از دست میده من فقط با همین مسئله مشکل دارم لطفا دوستانی که اطلاعاتی دارن توضیح بدن مرسی.....:n27:
سلام نرم افزار نشون دهنده ی میزان فرسوده شدت باتری چیه؟
سلامنقل قول:
لنوو z500 کانفیگای مختلفی داره که اون حرف آخر مربوط به کانفیگ البته من به جز بعضی سایت ها ندیدم جایی با این حروف کانفیگهای z500 رو ذکر کنن
قیمت هم مثلا i5/ram4GB/vga2GB حدود 2 تومن همین کانفیگ با رم 6 حدود 2200
i7/6GB/2GB حدود 2500 همین کانفیگ با رم 8 2650
البته قیمتهایی که گفتم دقیق نیست ولی حدودا درسته :n16:
راستی دوستان کسی call of duty : ghosts رو روی z500 نصب کرده؟ با گرافیک GT740 خوب اجرا میشه؟
سلام
من تازه عضوشدم
تازه هم z500 گرفتم ندیک به 10 روز میشه.تمام این انجمن رو خوندم
الان البته صفحه415 هستم.
چند تا سئوال دارم که جواباش رو پیدا نکردم:
1 چرا کلیک دو انگشتی کار نمیکنه؟elan و ویندوز 8 جوابای مختلفی بود که مشکلم رو حل نکرد.با خود elan حل نمیشه؟
2.چرا کارت گرافیکش انویدیا بازی درمیاره کلی تلاش کردم بلاخره نصب ولی نمیدونم چه ورژنی بود،اخه سایت لنوو 4 تا درایور برای وین 8 گذاشته.
3 . من pes2014نصب کردم خیلی گرافیکش بد شده.البته سویچ دستی هم کی کنم به انویدیا ولی بازم همونی هست که بود
mogtaba میتونی برای بدست اوردن تقریبی قیمت کانفیگ های z500 سری به فروشگاه های انلاین مثله دیجی کالا و ال دیجیتال بزنی منکه همین کارو کردم و قیمت تقریبیش دستم اومده:n16:
مشکلی نباید داشته باشه من BF4 رو روی High که گرافیکش خیلی سرتر از COD G هست رو راحت دارم بازی میکنمنقل قول:
اولا عضویتت توی این فروم رو تبریک میگم:n16:نقل قول:
خب لنوو دو نسخه گذاشته 9.18.13.2649 و 9.17.10.3223/10.18.10.3277
ولی شما بیخیال اینا شو از لینک زیر نسخه 331.65 آخرین نسخه رو دانلود کن که تازه هم اومده:
مخصوص تمام کارتهای گرافیک NVIDIA (نسخه لپ تاپ)
win8/win7-32 bit
win8/win7-64 bitکد:http://dl.p30share.biz/driver/Nvidia%20Forceware%20Driver%20331.65%20Notebook%2032bit%20%5Bwww.P30Day.com%5D.exe
http://www.embedupload.com/?d=0AJIACYXM2
پی سی دیکد:http://dl.p30share.biz/driver/Nvidia%20Forceware%20Driver%20331.65%20Notebook%2064bit%20%5Bwww.P30Day.com%5D.exe
http://www.embedupload.com/?d=7SHWAABIYB
سلام
من چهار پنج ماه پيش قصد خريد z500g رو داشتم ولي چون پول كافي نداشتم منصرف شدم
مي خواستم بدون الان قوي ترين مدل كدومه?
حالا جدا از لنوو ايا لبتاب قوي تري ميشناسيد نظرتون تو خريدم تاثير داره
بعد يه سوال ديگه بين اين دو مدل كارت گرافيك كدوم قوي تره
Nvidia g 740
Amd a 7650
كدوم تو بازيها پر كاربردتره
قویترینش که معمولا تو بازار گیرت بیاد با این کانفیگهنقل قول:
i7/6G/1T/740 2G
حدود 2550 تومنه احتمالا
ولی خب با گرافیک 645 هم هست حدود 10-15 درصد قویتره که تو ایران نیست همچنین صفحه تاچش.
گرافیک هم قطعا 740 از 7650 قویتره
رتبه بندی کارت های گرافیک لپ تاپ:
لپ تاپ قویتر مخصوصا برای بازی اگه بخوای هم تو این رنج قیمت فکر نکنم گیرت بیادکد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
asus یه سری داره با همین گرافیک ولی cpu سری u هست و صفحه هم 14 اینچ قیمتش باز یه مقدار گرونتر از z500 هست
باید بری نزدیک 3 تومن