اينا كه وحشتناك بالاس! اگه با درهم دولتي حساب كني فك كنم ارزونتر بشه! دو ميليون و نيم برا يه تلويزيون چهل و دو اينچ!!!!
Printable View
اينا كه وحشتناك بالاس! اگه با درهم دولتي حساب كني فك كنم ارزونتر بشه! دو ميليون و نيم برا يه تلويزيون چهل و دو اينچ!!!!
دارم کم کم شک می کنم که پستم نامرئی هست و کسی نمی بینهنقل قول:
عزیز جان گامای تصویرو دستکاری کن درست میشه گاما رو از روی حالت s.curve در بیار به زار روی 2.2 به خدا اگه به خودتون یکم زحمت بدین چندتا صفحه از این تاپیکو بخونید یه 10-15 باری در مورد تنظیمای گامای تصویر تو این تاپیک صحبت شده حالا من دارم کم کم شک میکنم نکنه پستای قبلی تو تاپیک نامرئی بودن.یه چیزی خیلی جالبه دقت کردین هر وقت این تاپیک vt30 /st30 جون میگیره یه یوزر تازه ثبت نام کرده که تعدا د پستاش به 10 تا نرسیده میاد یه ترولی میکنه؟
در هر دو مورد حق با شماست منم دوبار گفتم ولی گفت نمیتونم فعلا گرفتارم منم پیگیر نشدم آخه عجله هم داشتیم و اومدیمنقل قول:
42ST50 با عوارض گمرکی و سود و هزینه گارانتی و غیره فک نکنم کمتر از 3.5 برا خود شرکت وارد کننده تموم شه.
البته در صورت افزایش قیمت ارز همین 3.5 هم بعیده.
درودنقل قول:
تی وی من st30m هست توی تنظیمات چیزی به نام گاما نمی بینم که از حالت s.curve به 2.2 تغییرش بدم
در ضمن چند وقته یه برفک ریز روی تصویر ( hdmi -av- sd card) اومده که البته فقط از فاصله ی نزدیک مشخصه
بدجوری اعصابم رو خرد کرده میشه بفرمائید چی کارش کنم ؟
با سپاس از شما
در هند که برخلاف امارات مالیات فروش و ... هم میگیرن 50GT50 نزدیک قیمت جهانی فروخته میشه،هند هم تازه محصولات 2012 را آورده و با سه عینک و سه سال وارانتی حدود 2100 دلار عرضه شده.
قیمت امارات الان پرته و به زودی به قیمتهای جهانی نزدیک میشه.
دوست عزیز در قسمت تنظیمات گزینه تنظیمات پیشرفته ویا همون Advanced Setting رو پیدا کن وبروی اون کلیک کن ، پس از ورود دومین گزینه گاما هستش و اگه از 2.2 راضی نبودی میتونی روی 2 بزاری ، اگه درجه رنگ رو هم روی40 بزاری و کنتراست رو هم اگه شد روی 70 بزار تصویر یه مقدار متعادل تر میشه ولی در کل نمیتونی توقع داشته باشی که تصاویر sd به مانند تصاویر hd با کیفیت باشه و تنظیمات خاصی برای تصاویر sd وجود نداره و بیشتر سلیقه ای هستش .
خیلی با گاما ور رفتم. نتیجه: برای داشتن جزئیات بیشتر بخصوص تو صحنه های تاریک روی 1.8 باید باشه. گزینه های دیگش جزئیات رو خراب می کنند.
درود
با عرض معذرت از دوستان
توی advance setting تی وی من فقط این گزینه ها هست :
Intelligent frame creation که مقادیر off - mid - max رو داره
resolution enhancer هست که مقادیر off - mid - max رو داره
side panel که مقادیر off - low -mid- high رو داره
16:9 overscan که مقادیر off - on رو داره
pixel orbiter که گزینه های auto و on رو داره
آیا این برفک ریز روی تصویر هست که از فاصله ی نزدیک مشخصه طبیعی هست ؟
تی وی شما هم همینطوره ؟
با سپاس
با توجه به قیمتی که کمپانی مادر به نمایندگیها و خریدارای عمده میده حدس من این هست که 42ST50 در ایران چیزی در حدود 2.7 تا 2.8 میلیون تومان قیمت گذاری میشه (البته اگر قیمت دلار تا اون زمان ثابت بمونه).
50UT50 در حدود 2.6 میلیون
42UT50 در حدود 2 میلیون
50ST50 در حدود 3.5 تا 3.7 میلیون
50GT50 در حدود 4.2 تا 4.5 میلیون
42DT50 در حدود 3.5 میلیون
منظور شما از برفك چيه؟ آيا فقط روي تصوير نويزي ديده ميشه؟ يا در حالت A/V و بدوم سيگنال هم نويز يا برفك هست؟نقل قول:
آي در تمام ورودي هاي HDMI اين نويز هست؟
اگر قیمت دولار بیاد پایین و بشه مثل چند ماه پیش میشه حدس زد که قیمت 42 ST50 با گارانتی بانیان حول حوش1400000 تا 1500000 تومان در میاد.
بدون گارانتی هم دور بر 1000000 تومان.
50 ST50 با گارانتی حول حوش 2000000 تومان.
امکانش واقعا نزدیک صفره با این تورم حدود 30% در سال.نقل قول:
بله دوست مننقل قول:
روی تمام ورودی ها همینطور هست حتی زمانی که فقط تی وی روشنه ( رسی ور - پلیر و ... روشن نیست )
منظورم از برفک یه مثل همون چیزی که در حالت آنالوگ شبکه های سراسری دریافت میشه و وقتی آنتن به تی وی وصل نیست شما مشاهده می کنید
در ضمن این برفک فقط از فاصله ی خیلی نزدیک قابل دیدن هست و توی تصاویر مشکی بیشتر خودش رو نشون میده
من كه فقط منتظر UT50 هستم اميدوارم تا ١٦٠٠ بيشتر نشه. ايكاش اين دلار كم شه. ارزو ي پلاسماي پاناسونيك به دامون موند!
مدلهای آسیای ST30 گزینه ای برای تنظیمات گاما ندارن شما میتونید با تغییر مولفه های کنتراست و برایتنس و گاما بر روی رسیورتون (در صورت وجود) تغیراتی رو اعمال کنید بهتره به دفترچه راهنمای ----- مراجعه کنید تا ببینید ----- شما این قابلیت رو داره یا خیر به جز این مورد اگرخروجی ----- شما تنظیماتی در مورد رزولوشن خروجی و گستره رنگها ارائه میده میتونید با روش آزمون و خطا تنظیمات دلخواه رو پیدا کنید.نقل قول:
در مورد "نویز":
اگر منظور شما مشاهده لرزش پیکسلها از فاصله خیلی نزدیک هست (مثلا کمتر از 50 سانتیمتر) این پدیده به علت نوع سازو کار تشکیل تصویر در HDTV های پلاسما هست که گازهای بی اثر تحت تاثیر فرآیندی گداخته میشن (پلاسما) و الکترون آزاد میکنن , گداختگی این گازها باعث حرکت جریان الکتریکی در ساب پیکسلهای HDTV های پلاسما میشه که شما اونهارو میتونید در فاصله های خیلی نزدیک به صورت حرکتهای سریع و لرزش مشاهده کنید و نقص محسوب نمیشه چون در عمل در فاصله های معمول قابل روئیت نیستن.
ببخشید منظورم st30 بودنقل قول:
فعلا من خیلی راضیم روی hd فیلم و بازی که عالیه روی شبکه های داخلی ایران هنوز تست نشده اون چزیم که اسمشو نباید بیارم فعلا اومدن جمع کردن فقط باهاش دو تا dvd دیدم با دی وی دی سامسونگ اونم خوب بود یه چیزیش که یکمی تو ذوقم زده قیافشه فقط ولی خوب پولم نمیرسید که vt30 بخرم واسه همین راضیم.
الان روی حالت استاندارد فقط دارم استفاده میکنم همونایی که اومدن نصب کردن گفتن دو هفته اول بزار روی استاندارد بعدا خواستی عوضش کن ولی چند باری روی بقیه حالتا تست کردم داینامیکش خیلی نورش زیاده ولی حالت سینما خیلی کم نوره باید یه تنظیم وسط بین اینا پیدا کنم مثلا حالت بازیش خیلی خوبه واسه من تا بعدا دو هفتش تموم بشه ببینم چی بهتره.
کاش لطف میکردین قیمت و سایزشم میگفتیننقل قول:
ببخشید 42 اینچ هست با گارنتی بانیان 2200
نقل قول:
شما دقت كنيد همانطور كه Alucard گفتن در فاصله كمتر از 50 سانتيمتر لرزش پيكسل داريد؟ دقت كنيد در تصاوير سياه و صحنه هاي تيره هم اين برفك ديده ميشه؟
دولار چند وقت پیش اومد پایین باز رفت بالا با مذاکرات احتمال داره دولار بیاد پایین.نقل قول:
بله دقیقاً این برفک توی فاصله ی خیلی نزدیک دیده میشه در تصاویر سیاه و صحنه های تیره مشهود ترهنقل قول:
البته از فاصله ی چند متری چیزی به هیچ عنوان مشخص نیست
منتها چیزی که ریاد اذیتم می کنه همین درخشندگی تصویر مخصوصاً توی صورت افراد هست که توی بعضی شبکه ها بیشتر به چشم می خوره
مدل رسی ور م ویو سولو ( لینوکسی با قیمت 600 تومن ) هست گزینه های تنظیم تصویر زیاد هست منتها من هر کدوم رو از حالت دیفالت تغییر دادم به نتیجه ی بهتری نرسیدم
این تنظیم گاما معمولاً به چه اسمی نشون داده میشه ؟
با تشکر از دوستان
Gamma settingنقل قول:
این تنظیم گاما معمولاً به چه اسمی نشون داده میشه ؟
میشه توضیح بدین این گاما چیکار میکنه ؟
درودنقل قول:
متأسفانه رسی ور هم Gamma setting نداره . ما همچنان با نور بیش از توی صورت افراد دست و پنجه نرم می کنیم
در ضمن چند وقتی هست این مشکل پیش اومده و فکر کنم روز به روز هم داره بیشتر میشه
روی سیگنالای HD هم همین مشکلو دارین؟
روی شبکه های hd کمتر دیده میشهنقل قول:
اگر تونستی یه عکس از تنظیمات تصویری که خودت انجام دادی (رسی ور + TV) و این مشکلی که داری بنداز تا بیشتر متوجه بشم مشکلت دقیقا چی هست.
یه سری کارا میگم انجام بده شاید نتیجه گرفتی
اگر رسی ور شما گزینه تنظیمات رزولوشن خروجی داره و از کابل HDMI برای متصل کردنش به تی وی استفاده کردید خروجی تصویر رو یکبار روی 1080p و یکبار هم روی 720p تست کنید ببینید تغییری ایجاد میکنه یا خیر تنظیمات تصویر رسی ور و تی وی رو یکبار Reset کنید و به حالتهای پیش فرض کارخونه در بیارید.
مطمئن بشید سیستم خروجی تصویر روی رسی ور ( در صورت وجود ) روی حالت NTSC تنظیم نشده
اگر از پورت HDMI استفاده میکنید برای شبکه های SD روی تی وی این تنظیمات رو اعمال کنید:
برای وقتی که محیط خونه کم نور هست.
Viewing Mode:
Normal
contrast 70
brightness -5
colour 40
sharpness 40
color balance normal
vivid colour off
Colour Remaster off
eco mode off
pnr mid
اگر خروجی رسی ور رو روی 480p یا 576p تنظیم کردید گزینه Colour matrix قابل دسترسی میشه و بزارید روی SD
----------------
اگر روی رسی ور شما گزینه های برایتنس و کنتراست و برای تنظیمات تصویر وجود داره سعی کنید هر دو رو تا حد قابل قبولی کم کنید.
---------------
گزینه های گاما و وایت بالانس روی سری ST30M/P/T/K فقط روی ورودی PC قابل دسترسی هست اگر رسی ور شما خروجی DVI داره احتمالا میتونید از این تنظیمات استفاده کنید.
خيلي ممنون
سلام كسي ميتونه بگه vt30 چهلو دو اينچ فرقش با gt50 چهلو دو اينچ چيه؟ كدام يك برتري دارند؟؟؟؟؟؟؟ با تشكر
سلام امروز رفتم یه جا 50vt30 و 42vt30 و 65vt30 داشت کیفیت 42 و 50 نزدیک هم بود جفتشون عالی بودن هر سه تاشون فوتبال نشون میدادن ولی 65 یکمی به نظرم کم نورتر از بقیه بود حالا اگه gt50 بهتر از اینا باشه خیلی خوب میشه.
این پستم بی جواب گذاشتین:
نقل قول:
میشه توضیح بدین این گاما چیکار میکنه ؟
باسلام
بنده در شهرستان از نمایندگی یک tv st30 42تقاضا کردم نمایندگی امروز با من تماس گرفت و گفت tv شما رسیده به قیمت 2070ومن شک کردم که کارکره یاپشت ویترینی نباشه حالا من چگونه این مسئله رابفهمم وآیا کیفیت دو بعدی آن در شبکه های انالوگ وم ا ه واره نسبت به سونیex720در حدی است که پشیمون نشوم از استادان محترم ممنون میشوم اگر سریتر پاسخ بدهید باتشکر
بای تنظیم نور محیطه صحنه هست.نقل قول:
بستگی به سلیقت داره روی فیلم hd و بازیای hd که مطمئن باش میزنه 99 درصد تی ویای بازارو میترکونه ولی روی sd خیلی بستگی به سلیقه داره از شبکه های بی کیفیت زیاد انتظار نداشته باش چون روی اون شبکه ها رنگای کارتونی و جیغ ال سی دی بهتر جواب میده ولی شبکه های sd با کیفیت خیلی خوبه مخصوصا اگه نور محیط خونتون کم باشه تصویر st30 دیگه عالیه ولی اگه نور زیاد باشه ال سی دی زیر نور خیلی زیاد بهتره.نقل قول:
راستی تی وی به دستت رسید فراموش نکنی یه چندتا عکس ازش بزاری ببینیم آخه الان مد شده هر چند وقت یه بار یکی از فنای سامسونگ و سونی و ال جی یه کاربر جدید میسازه میاد تو تاپیک پاناسونیک ترول میکنه البته ببخشیدا شرمندگیش بمونه واسه روی اون کسایی که از این کارا کردن.
بالاخره فلت پنل هم بررسی VT50 رو گذاشت:
نقل قول:
Black depth on VT50 is not noticeable better than on GT50, though. In a dark
room the two are fairly identical but VT50 has an advantage in a bright room due
to the louver filter.
نقل قول:
Input lag was measured to 24-28 ms, which is very low compared to the typical
LCD model but average for Panasonic’s plasma TVs.
دقت رنگ و مشکیش فوق العادست، input lag طبق معمول کمه، گفته عمق مشکی این TV پاناسونیک نزدیکتر به kuru شده (نسبت به مدلای قبل)،نقل قول:
We have not witnessed any revolutions in the last few years but we still
continue to see evolutionary improvements in picture quality. VT50 has deeper
blacks than ever and Panasonic is inching closer to the infamous KURO black
levels. Color accuracy is impressive and motion reproduction is great. Panasonic
VT50 still has some very minor color banding problems during fast motion but
nothing worrying. We also noticed very moderate phosphor trailing in black/white
scenes but this is also close to insignificant. The movie experience is great,
gaming performance is great (due to fast response time and low input lag), and
sports ditto.
فیلتر louver که استفاده شده تو مکانهای پر نور از GT50 و ST50 متمایزش میکنه و برتری تو نور زیاد با VT50 هست ،مصرف برق هم نسبت به VT30 بیشتر شده.
Energy consumption compare between 2011 and 2012 panasonic's plasma flagship
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی سئوال اولم را پاسخ ندادید
شبکه های داخلیم تست کردم خوب بودن.
درود.
یکی از آشنایان این تی وی رو دیده و خوشش اومده میگه یکی لنگشو می خوام، الان از این مدل هست تو بازار؟ اگر نیست چه مدلی جایگزین شده؟
bostachin پایگاه اطلاع رسانی قیمت تلوزیونهای lcd . led . 3d . plasma در گچین
07612593473 09373320020