یه مدل 60 تومنی بودنقل قول:
فکر کنم سایت چاره قبلا میفروخت
دوستان بیان اسم اون مدل رو بگن
میگفتن خیلی هدفون خوبیه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Printable View
یه مدل 60 تومنی بودنقل قول:
فکر کنم سایت چاره قبلا میفروخت
دوستان بیان اسم اون مدل رو بگن
میگفتن خیلی هدفون خوبیه
سلام.نقل قول:
مدلهای خوب در این رده قیمت:
Yamaha EPH50 بیس قوی تریبل متوسط (نرم)
AKG Q350 (کمی بالاتر از قیمت مورد نظر شما) بیس نسبتا" متوسط، صدای متعادل تر
Panasonic HJE350: بیس قوی و تریبل هم کمی قوی (اما نه تیز و هارشی) مید متوسط
مطالعه این تاپیک هم قطعا" مفیده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:فکر کنم هدفون 60 هزار تومانی سایت چاره Creative EP-630 باشه که سال هاست مدلهای اصل و تقلبیش ریخته تو بازار... (یادش بخیر یه زمانی 20 هزار بود)نقل قول:
نسبت به قیمتش ارزش خرید داره اما خوب بیس متوسط که دوستمون میخوان نداره.
مسئله اصلی اینه که تو ایران تقریبا" همه مدلهای زیر 100 هزار بیس قوی دارن و اون هم به خاطر سلیقه کاربران هست که تمایل به بیس قوی و صدای گرم دارن...
اگه مدلی با بیس متوسط پیدا نشه شاید راه حل استفاده از اکولایزر باشه... قبلا" یه مدلی موجود بود که اینترنتی هم خرید و فروش میشد (در مورد موجودی فعلی اطلاعات ندارم): Monoprice (اسمش یا همین بود یا مشابه این) که صدای متعادلی داشت...
بهترین های زیر 100 هزار از نظر من:
Panasonic HJE350
Philipps SHE3590
Creative EP-630
Yamaha EPH20
همه مدلها بیس قوی دارن
مدل AKG K321 هم اگه تونستی تست کنی امتحانش ضرر نداره حداقل با توجه به امضای صوتی برندش بیس متعادل تری نسبت به بقیه خواهد داشت فقط به مسئله قرار گیری توی گوش خیلی توجه داشته باش چون این مدل تو گوش بعضی افراد خوب و راحت قرار نمیگیره
نقل قول:ارتقاء از superlux یا k99 میشه dt880نقل قول:
اونوقت به آمپ احتیاج هست.
شما اگر مطمئنید که صدای طبیعی مناسبتونه، گزینه ها همین دو تان. وگرنه این دو صفحه اخیر رو مطالعه بفرمایید گزینه های دیگه با سبک صداهای دیگه هم مشاهده می کنید.
بقیه دوستان هم که سوال پرسیدن، همینطور.
ممنون از پاسختون. متاسفانه دکمه ای برای تشکر در سایت نمیبینم که استفاده کنم. احتمالا به خاطر تعداد پایین پستام باشه!
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستم این مدل رو پیدا کنم. البته اگه سایت بهتری برای خرید آنلاین سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید. با توجه به اینکه این هدفون سه بالشتک داره منظورتون از قرار گرفتن بد در بعضی از گوش ها چیه؟ متاسفانه امکان تست برام وجود نداره، در صورتی که کیفیت صدا رو تایید میکنید امشب سفارش بدم!
نقل قول:
منظورم اینه که اگه عکس های این مدل و مدلهای دیگه رو به دقت نگاه کنی متوجه میشی طول قسمتی که داخل کانال گوش قرار میگیره توی این مدل کم تر از خیلی از هدفون های مشابه هست (به خاطر نوع طراحی و همچنین سایز tip یا همون به قول شما بالشتک) به خاطر همین ممکنه حین استفاده دائما" احساس کنید هدفون افز گوشتون خارج شده و مجبور میشید با دست به داخل فشارش بدین.نقل قول:
کیفیت این هدفون هم نسبت به قیمتش و با در نظر گرفتن جنس صدایی که ارائه میده نسبتا" مناسبه...
با این حال خرید مدلی مثل Panasonic HJE350 برای شما که توانایی تست نداری خیلی کم ریسک تره...
از اون چهار مدلی که معرفی کردین کدوم خیلی بهتره؟ نسبت به قیمتش ارزش خرید داره؟ مرسی که راهنمایی میکنیننقل قول:
درود.
دوستان من يه هدست بي سيم براي كامپيوتر ميخوام قيمتش نهايتاً 100 تومن باشه .ترجيحاً بلوتوث باشه ارتباطش.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلامنقل قول:
اگه بخوایم به ترتیب ارزش نسبت به قیمت مرتب کنیم اینجوری میشه:
Philips SHE3590: به هر حال این مدل حدودا" نصف بقیه قیمت داره ولی الزاما" کیفیت خیلی بدی نداره...
Panasonic HJE350
Creative EP-630
در مورد یاماها نمیتونم نظر بدم چون صداش رو نشنیدم ولی مطمئنا" ارزش داره به خصوص اینکه صداش زیاد تهاجمی نیست بر خلاف خیلی از مدلهای این رده قیمت...
کوئنتین تارانتینو و سنهایزر:n01:
درود
یه هدفون ، هدست میخوام زیر 100 تومن . حالـا 20 تومن بالـاتر نو پرابلم . بیشتر هم پاپ و راکـ تلـاوت میشه توش ( :
فرقی نمیکنی نِکـ بند یا توگوش یا بیرون گوش . فقط کیفیت خوبی داشته باشه واسه استفاده های بالـا ( :
بـا سپـاس فـراوان
و من الله توفیق /
از بچه های انجمن،کسی هست که هرکدوم از این چهار مدل رو بررسی کرده باشهنقل قول:
میشه لطفا لینکشو بزارین،اگه همچین بررسی ای جوده
ماشالله چه خبره:n04:
دوستان میشه چن تا هندزفری ارزون قیمت هم معرفی کنید.در حد 20-30 تومن:n02:
سلام.نقل قول:
با این بودجه این مدل ها موجود هستند:
داخل گوش : Panasonic HJE350
On-Ear: Sony ZX310
Full Size: Sony XB200
و چند مدل از Superlux مثل HD681 که جدیدا" وارد شدن و ارزش خرید بالایی دارن... اگر قصد دارید فول سایز بخرید Superlux مناسب خواهد بود فقط توجه داشته باشید صدای طبیعی دارند و بیس نه چندان قوی... اگر به بیس اهمیت میدید مدل سونی یعنی XB200 مناسبه
در مورد کاربرد هم اگه بیرون خونه استفاده میکنی مدل سوپرلوکس semi-open هست و نشت صدا به بیرون داره و از طرفی صدای محیط هم از داخل هدفون شنیده میشه پس زیاد مناسب نخواهد بود... به طور کلی اگه بیرون میخوای استفاده کنی مدل های داخل گوشی Isolation بهتری دارن و نشت صدای خیلی کمتری دارن...
بهترین مدلی که دوستان تو این قیمت توصیه میکنند Philips SHE3590 هست که یه خورده بالاتر از بودجه مدنظر شماست ولی ارزش خرید داره...نقل قول:
طی برسی که کردم به این 3 تا مدل رسیدم. ی چیزی میخام که تفکیک خوبی داشته باشه طوری باشه که خواننده و دم دسگاش رو جلوی خودم تصور کنم اون مورد آخر رو هم یکی از فروشندگان هدفون بهم پیشنهاد داد گفت برای الکترونیک خوب جواب میده.
Beyerdynamic DT 770 PRO
Audio-Technica M50
Sony MDR-1R
سلام
قصد خرید دو عدد هدست رو دارم
1- اولی ترجیحا از نوع بدون کابل باشه و بلوتوث ،بعضی مدل ها هست که علاوه بر بلوتوث ، کابل نیز بهشون وصل میشه ( قیمت زیر 500 تومان) مگر اینکه مدل خاص و عالی باشه
2- دومی با سیم باشه و با کیفیت و گوش رو اذیت نکنه و شکل ظاهری خوبی داشته باشه ( قیمت زیر 300 تومان)
استفاده هر دو مورد هم بیشتر فیلم و آهنگ هست اما نه به صورت تخصصی
در زیر چند مدل از انرژی سیستم رو توی سایت دیدم و به نظر ظاهرا خوب میرسن ، ممنون میشم یه نگاهی به اینا هم بندازن و نظرتون رو راجع به اینا هم بدین
سلام. یه هدفون فول سایز خوب میخوام برای استفاده با موبایل، قیمتش هم 300، حداکثر 350. خودم بیشتر راک گوش میدم :8:و اینکه صدای گیتار الکتریک و درامز رو طبیعی و با کیفیت پخش کنه خیلی برام مهمه البته از بیس اغراق شدهای که بعضی هدفونها دارن اصلا خوشم نمیاد:13:
خودم تو فکر خرید سنهایزر PX200-II هستم اما مطمئن نیستم همون چیزی که میخوام باشه :n13: ممنون میشم راهنماییم کنید...
انتخاب خوبیه. بیس اغراق شده نداره و در مقابل بقیه سنهایزرهای همرده خودش صدای به نسبه شفاف تری داره.نقل قول:
فاصله بین بیس اغراق شده با بیس طبیعی خیلی زیاده. شما به عنوان گزینه ایی با صدای طبیعی می تونید هدفون های سوپرلوکس رو در نظر بگیرین که توی اونور آب هم در مقابل قیمتشون ارزش خیلی بالایی دارن. مثلاً مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بودجه کمی کاهش پیداکرد
تا پنجاه تومن هندسفری خوب بگین که صداش خوب باشه،پاپ گوش میکنم از همه ی خواننده های خوب کشورمون+اهنگای ریتم تند گوش میدم نه این غمگینهای مزخرف،هیپ هاپ هم میگوشم و بعضی اوقات رپ های استاد حصین+بهرام+امیرخلوت+زدبازی هم میگوشم
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم،من قصد خرید یه هدفون تا سقف 150 تومن رو دارم منتها از نوع بلوتوث تا راحت بتونم با گوشی بهش وصل بشم اما چیزی که برای من مهمه اینه که این هدفون قابلیت اتصال از طریق سیم(جک 3.5 میلی متری) رو هم داشته باشه.چون در غیر این صورت باید قید اتصال به تلویزیون و ضبط و اینارو بزنم!ا
البته یه نوع از این هدفون ها هم وجود داره که خودشون فرستنده ی جداگانه ی بلوتوث هم دارن که با جک 3.5 میلی متر به دستگاه ها وصل میشه که اگه تا قیمت 150 تومن بشه پیدا کرد واقعا عالی میشه!:n02: ضمنا از اونجایی که من تو شهرستان هستم و متاسفانه جنس های درست و حسابی این جا پیدا نمیشه ممنون میشم سایت فروش این محصول رو هم معرفی کنید.ممنون
سلامنقل قول:
لطفا ذکر کنید که با چه دستگاهی میخواین استفاده کنید.
سلام.نقل قول:
بعضی ها از PX200-II به خاطر راحت نبودن روی سر شکایت دارن، (هر چند معمولا" تو ریویو های خارجی ذکر میشه مدل راحتیه و این که حتی توی سایت Headfonia ذکر شده از V-Jays راحت تره به خاطر Pad هاش) و این که به خاطر پایین بودن حساسیت (به خصوص کاربران آماتور) که حجم صدای بسیار زیاد میخوان ازش راضی نیستند... به نظر من تو این بودجه یه نیم نگاهی هم به AKG Q460 داشته باشین... اما PX200-II بیس اغراق شده نداره و نسبتا" شفاف هم هست فقط تو ولوم بالا مید تیز میشه (یه پیک داره به نظرم) که بعضی اوقات تو سولو های گیتار الکتریک که گیتار شروع به جیغ کشیدن میکنه یه خورده اذیت میکنه...
مدلی هم که rave-87 معرفی کردن ارزش خرید بالایی داره فقط چون میخواین با موبایل استفاده کنید و احتمالا" بیرون منزل، مدلهای Open و Semi-Open زیاد مناسب این کار نیستند چون Isolation خوبی ندارن و نشت صدا وجود داره و صدای محیط هم از داخل هدفون شنیده میشه.
موفق باشید.
خوب در مورد این که بارها بحث کردیم که Philips SHE3590 رو بگیرین زیر 50 هزار تومان...نقل قول:
سلام ... دوستان هدفون over ear با بودجه زیر 100 تومن چی میشه گرفت ؟ برای استفاده در خونه ( موزیک ... فیلم ) قراره به آیپد و آیفون و pc وصل بشه ...
خودم philips shl 3100 رو پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( دیجیکالا )
چطوره ؟ :n15:
در این محدوده قیمتی Pioneer SE-M290 تست کردم صدای خوبی دارهنقل قول:
ممنون ... ولی مثل اینکه 120 تومنه ... زیر 100 باشه بهتره :n02:نقل قول:
ممنون از لطف شما و جناب rave-87نقل قول:
الان که گوگل کردم دیدم تو همین تاپیک یه چند صد صفحه! قبل تر یه مقایسه بین این دو مدل انجام شده، و چیزی که دستگیرم شد اینه که برای سلیقهی من ظاهرا PX-200 II بهتره تا Q460...
من تو این زمینه تازهکارم و تابحال از هدفون فول سایز استفاده نکردم، یه زمانی تو فکر خرید ایرفون بودم که اونم کنسل شد چون از هدفونی که تو پک گوشیم (HTC One) بود راضی بودم. واسه همینه که مرددم و نمیخوام تو خریدم اشتباه کنم.نقل قول:
راستی یه چیزی: یه بار صدای هدفون گوشی خودم رو با ایرپاد آیفون 5s دوستم مقایسه کردم، نتیجه این که حالم از صدای ایرپاد به هم خورد تقریبا فقط بیس بود که یه کمی صدا همراهش میومد بیرون!! اینو گفتم که سلیقهم رو بهتر رسونده باشم!
خوب پس اگه اینطوره همون PX200-II رو بگیر...نقل قول:
مواردی هم که من در مورد Q460 ذکر کردم در مورد صدا نبود چون بالاخره گاهی اوقات مسائل دیگه مثل راحتی یا isolation هم میاد وسط... وگرنه از نظر صدا و با این مثالی که زدین همون Px200-II مناسب تره.
پ.ن: اگه توانایی تست داری، یه نیم نگاهی هم به مدلهایی که rave-87 معرفی کردن به اضافه AKG K99 داشته باش.
اگه بیس ایرپاد اپل اینقدر واست قویه، شاید هدفون های Superlux با صدای طبیعی مناسب تر باشه چون بیس Px200-II قوی نیست اما ضعیف هم نیست و از طبیعی بالاتره...
البته باز هم میگم مدلهای Superlux واسه بیرون خونه مناسب نیست چون نشتی صدا داره (همینطور K99)
آقا میشه مارو هم راهنمایی بکنید؛هر چی می گردم نمی تونم چیز درست و حسابی پیدا کنم :n02:نقل قول:
نقل قول:
100 تومن الان توی ایران میشه 30 دلار !
10 دلار هم سود مغازدار و برادران وارد کننده؛ پس میماند 20 دلار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که از 100 تومان کمی بیشترهست ازین کمتر هم Philips SHL3100 پیشنهادی خودتون :n02:
نقل قول:
ممنون ... بعد این سایت که لینک دادید برای خرید معتبره ؟ فیک نباشه ؟ :n02: چون اگر اشتباه نکنم گارانتی محصولات سن هایزر شرکت نامداران هست ...
سلامنقل قول:
پلیرم s9 هستش
واقعا ممنون بابت راهنمایی تون، نمیدونم چرا دکمه تشکر/سپاس ندارم! احتمالا چون زیاد فعال نبودم:n13:نقل قول:
پس میرم واسه همون PX 200-II. راستش این دور و بر! (ساکن گیلان هستم) جایی رو سراغ ندارم که بشه تست کرد، الانم میخوام از دیجی کالا خرید کنم، زده 297 تومن. به نظرتون قیمتش مناسبه یا جا/سایت دیگهای میشناسید که ارزونتر بدن؟
گارانتی این مدل رو تو سایتش نوشت نامداران ولی باز هم بپرسید خیر فیک نیست دفترشون توی خیابان جمهوری تهران هست میتونید حضوری مراجعه کنید.نقل قول:
توی فروم همسایه هم دو فروشنده هستند که با گارانتی نامداران میفروشن .
اینو یادتون نرهانقل قول:
سلام
دوستان درایو شدن هدفونهایی که بلوتوث یا وایرلث هستند به چه صورتی هست
مثلا پلیری که تا 32 اهم درایو میکنه بوسیله ی بلوثوت هم همون مقدار میتونه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و
رو هم نگاه بندازین.
درایو شدن یا نشدن هم به امپدانس و هم به حساسیت هدفون بستگی داره.نقل قول:
اینکه بتونه درایو کنه، فکر نکنم به قانون خاصی ربط داشته باشه. هم به هدفون بستگی داره و هم به گوشی. اگر فرض کنیم، همه گوشی ها با بلوتوث مقدار انرژی ثابتی رو میفرستن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .) به هدفون. اونوقت سازندگان هدفون معمولا هدفون هاشون رو طوری میسازن که با اون مقدار انرژی دریافتی تطابق داشته باشه.
راه دیگش برای شرکت ها اینه که هدفونی بسازن که خودش انرژی رو از خروجی گوشی بگیره و اون رو به سیگنال برای فرستادن به هدفون ها تبدیل کنه.
سلام.
یکی دوستان دنبال یه هدفون این ایر میگرده تا 120 تومن، امکان افزایش بودجه هم هست تا حدی.
برای موسیقی میخواد و محدود به سبک خاصی نیست.
دوامش خیلی مهمه چون اصلا خوب نگهداری نمیکنه.
خیلی ممنون =)
لااقل اینو جواب بدید:n14:نقل قول:
اگه از نظر صدا بخوام پیشنهاد بدم Panasonic HJE350 و Yamaha EPH50 ولی خوب هدفون In-Ear هر چوری هم که باشه خوب نگهداری نشه فوقش یه سال دووم میاره...نقل قول:
این مدل فیلیپس یه خورده کابل محکم تری داره: SHE 9550
اینجا هم یه ریویو هست ازش:
بیس خیلی قوی هم نداره و نسبت به خیلی از مدلهای این رده قیمتی مقدار بیس متعادل تره...
سلام دوستان.. دنبال یک هدفون هستم حداکثر تا 250 تومن ترجیحا 200 .
مشخصات زیر رو داشته باشه:
وایرلس باشه ولی سیم هم بخوره و بتونم به پی سی و گوشی بزنم.
7.1 حتما باشه.
میکروفون حتما داشته باشه.
ممنون میشم لیست چند تا هدفون رو بهم بدید چون که باید چک کنم ببینم به PS4 میخوره یا نه..متاسفانه هدست مخصوص PS4 ، چهارصد تومن هست و به نظرم گرونه.
خودم الان با سیم MDR XD 100 سونی دارم و پارسال خریدم 110 و ازش راضیم ولی می خوام بهتر باشه.
ویرایش..با تحفیقی که کردم فکر نکنم توی این رنج به چنین مشخصاتی برسم..پس شرایطمو تغییر میدم.
هدفون مخصوص گیمینگ با سیم میخوام بهترین کیفیت و صدا. حتما میکروفون داشته باشه. قیمت نهایتا 250.
Razer چه طوره؟
تشکرنقل قول:
نظرتون رو راجبه این هدفون Sony MDR-1RBT
سبک صداش ارزش خریدش و ....